- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Nervoza je
Što te čini nervoznim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nervoza je
Što te čini nervoznim?
A u Americi žive samo protestanti. Eto koliko je tvoja nauka jadna i bedna.mire000 said:
Vidim i kako nas opominje, kinezi imaju mnogo vise stanovnika nego amerika, a amerika ih prestigla po broju zarazenih!
Sto znaci da su amrikanci (protestanti) vise kaznjeni nego kinezi (budisti)!
Darth, pa Protestantizam je produki i KCI tvoje Crkve, jer je iz nje i izasao.
Za tvoju informaciju Marko u americi zivi 48% protestanata. Sto znaci da su oni i dalje religijska vecina! Nema toliko ni katolika ni ateista zajedno!Za tvoju informaciju Mire, ne zaboravi da u SAD zivi oko 25 posto katolika.
Upravo tako brate. To i jeste Bozji cilj da se ljudi obrate Hristu Bogu nasemu, a ne kao sto ovi pricaju da kazni ljude bolescu!Ja verujem da će Kina biti svetionik hrišćasntva uskoro i da će Bog blagosloviti ovu zemlju.
Agresivni sveštenik opet preti da će držati misu za Uskrs.Paganima je bitan obred, a ne zdravlje ljudi.
Upravo tako brate. To i jeste Bozji cilj da se ljudi obrate Hristu Bogu nasemu, a ne kao sto ovi pricaju da kazni ljude bolescu!
Nema nikakve logike, da bolescu kazni zemlju u kojoj Hriscanstvo napreduje (pa bilo ono protestantsko - a tamo su oni u vecini).
Kad bi Bog tako radio, bio bi zlotvor, i ja u takvog Boga ne verujem. A upravo takvim ga pravi Tripo. Na zalost, u tome se vidi sva pogubnost njegove teologije!
Hvala Bogu, pa ima adventista koji prepoznaju lazi i koji se bore protiv onih koji pokusavaju da na nesreci drugih profitiraju i izgrade laznu teologiju!
Ovakve strasne stvari ja nisam cuo nigde, do na ovom forumu. Adventisti to ne uce, i to nije njihov zvanican stav. A kada bi svi adventisti ovo prepoznali i osudili one koji uce protiv njihove crkve, zajedno sa nama, bar u necemu bi se slozili i mislim udruzili oko Hrista.. Ali to nije moguce jer ljudi ne vide prevaru ni u sopstvenim redovima..