Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.301
Bog te blagoslovio, i od huskanja oslobodio!
To se moli za huškača Amf. koji je zbog svog poganog jezika i doveo do toga da donesu zakon.
Pa sada ne zna šta ga je snašlo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
To se moli za huškača Amf.
Zar si na Božji blagoslov alergičan!?
Neka te Trojedini Bog oslobodi svih zala i svih zabluda. I neka te svakim dobrom obdari.
https://www.bitno.net/vijesti/svijet/pokopani-posmrtni-ostaci-vise-od-2000-pobacenih-beba-koje-su-pronadene-u-garazi-americkog-lijecnika/
Možda nije vezano za religiju, ali vredi pročitati kakvim se "poslom" bave pojedine verske zajednice....
Molim se za tebe, jer pogana usta huskacka ti nije dao Bog Svemoguci, vec sotona licno!To se moli za huškača Amf. koji je zbog svog poganog jezika i doveo do toga da donesu zakon.
Pa sada ne zna šta ga je snašlo.
Molim se za tebe, jer pogana usta huskacka ti nije dao Bog Svemoguci, vec sotona licno!
Molim se da ti Bog istera besove, ti si besan, samo sto ti pena ne krene na usta koliko si opterecen nama. Fanaticno odgovaras na svaki post, boris se nadglasavanjem, postovi su ti bez ikakvog smisla!Moliš se a popljuvavaš me non-stop, dakle lažno se moliš. Ovo si video od Slapa koji 1. počeo sa tobože molitvom.
Ti si obesmislio raspravu, a ja cu te i oterati! Ja sam jaci od tebe jer je Bog samnom!Tražiš načina da me izbaciš sa foruma da ja vređam tebe ili da odem pošto si obesmislio svaku raspr.
Jad i beda od teologije da Bog kaznjava preko politicara, znaci kaznjavao je i preko cezara Hriscane kad su ih bacali lavovima, i nista nije uradio da ih zastiti!Milo je bič Božji za SPC.
Moliš se a popljuvavaš me non-stop, dakle lažno se moliš. Ovo si video od Slapa koji 1. počeo sa tobože molitvom.