Religijske vesti ( vesti vezane za religiju )

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Koje hranjenje tudjom nesrecom..

Upravo tako, ali on kao što to kult kome pripada zahteva i "propoveda" i ne može drugačije.

Upravo tako, kurve o postenju..
Samo se hranis tudjom nesrecom, najomiljenija tema, svi su kurve, samo ti nisi..

To čini jer u svojoj oholosti, a veruj mi takvi su većinom akoliti i "pastori" onoga što je od Lutherovog zakucavanja teza nastalo i sebe "hrišćanstvom" naziva, veruje da je "pravedan" i da je pozvan da sudi, presuđuje i kažnjava.

Što samo potvrđuje dokazanu činjenicu da je Sveto Pismo za neke lek, a za neke otrov. On i njemu slični su upravo iz ove druge grupe. One koju je "svetlo" ponosnog i oholog serafa zaslepilo u toj meri da ne vide svetlo Istinito.

Ps. Takvi kao on, kojima su svi najgori, samo mu je njegova "vera" i on sam pravedni i ispravni su u apsolutnom broju slučajeva upravo takvi kakim druge predstavljaju. Radi se naime o njemu tako dragoj projekciji, inače jednom od simptoma Narcisoidnog poremećaja ličnosti, a koji kultovi tipa adventizma i ostalih sekti, samo pothranjuju i takve pojedince i traže.

Uzgred, od tog poremećaja pati i Miloš Bogdanović (dokazan mu je), simptome istog ima i Miroljub Petrović, a ni Pavle Simović nije daleko odmakao.

Učlanjen(a)
15.02.2015
Poruka
3.527
PS. EGWisti mogu da postavljaju koliko god im je volja... ali ne i dokle im je volja.
Jeli ti to nekome pretis!!!!???
Poveo si kolo kako ne treba pa sada zanji plod svoga izuma!

Što samo potvrđuje dokazanu činjenicu da je Sveto Pismo za neke lek, a za neke otrov. On i njemu slični su upravo iz ove druge grupe. One koju je "svetlo" ponosnog i oholog serafa zaslepilo u toj meri da ne vide svetlo Istinito.

Sveto Pismo ni za koga nije otrov, jer ono sadrzi Bozja otkrivenja i plan spasenja. Oni koji traze otrov nacice ga i bez Svetog pisma.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
E za to nije mjerodavna tvoja riječ nego su djela
Kad bi ti znao sta sam ja napisao!

Rekao sam da si ti "kurva" (biblijski naziv), jer ono sto radis nije Bozja volja i nije evandjelje! Lazes za identitet, pretvaras se, podmeces, izazivas, provociras, banujes, tuzakas, a onda pricas o "postenju"!

Bas, voli kurva da prica o 'postenju', time sebi umiruje savest!

U kako bi ti volio da je kod nas ono što je kod vas.

Ne, nego kod tebe licno!
Sebe si opisao! A ako si ti "adventisticki predstavnik", onda mozemo misliti kakvi su vam ostali..

Kako bi ti srce igralo. Ali nije ni blizu.
Opet opisujes sebe! Pa kurva mora druge nazivati kurvama, da sebe opravda!

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Pa kad drugi od ovih i ovakvih ne mogu da dodju do reči.

Secam se nekih starih televizijskih decijih emisija gde su poput lutkarskog pozorista napravljena slova koja se smeju.

Ono sto ti pises ne moze se ni nazvati recima, jer i one same bi se postidele kada bi imale razuma, da se tako grubo koriste za sprdnju, manipulacije, i u sluzbi mrznje.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
“Crna Gora pobediti mora, a mitropolit Amfilohije je ratnohuškački vladika”: Milojko Pantić OPET u antisrpskom transu,

Novosti

Natrag