Religijske vesti ( vesti vezane za religiju )

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Ps. mnogi nisu radili nedeljom ni u bivšoj nam zajedničkoj državi, pa se nešto ne sećam da su subotare klaii i ubijali.
HaHaHaHa , onda nisu ni postojali , ako jesu bilisu manji od makova zrna .

Ja malo od šale upitam svog Oca : " Tata dalisu u tvoje vrjeme hodali misijonari :? Znate štomije odgovorijo . " Mala nemoj dati ja jednu šamarčinu odvalim , hodalisu , ali sada puno više , i nemoj damite vrag odnese ."
Ajamu velim :"Neće neće Tata jasam poput tebe ." Ondasam vidjela koliko je sretan , ijako je to pokušao sakrit , ali sreća muse na licu vidjela

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
"Kunem ti se u Ostrog da nam nećeš oteti đedovinu": Mladić iz Berana očitao bukvicu Milu Đukanoviću

Želiš da nam zatreš veru i identitet? E pa budi siguran, kunem ti se u Ostrog i u Đurđeve Stupove da ti nećemo dozvoliti da otmeš našu đedovinu, Đukanoviću

Pišem ti iz grada Berana. Grada koji je važio za jednog od jačih privrednih gradova na severu. Sin sam čestitog i poštenog čoveka kojeg si ti 1999. godine rasplakao, ostavljajući ga bez posla, zatvarajući fabriku za preradu kože „Polimka“ u Beranama. Zapamti da ćeš mi odgovarati za svaku prolivenu suzu mog oca! Stavljajući fabriku pod stečaj, zapečatio si sudbinu čak oko 700 porodica, Đukanoviću. I ako si se zakleo, onda kada te je još krasila čestitost, generalnom direktoru fabrike da ukoliko se „Polimka“ zatvori da ćeš prvo ti biti kriv, pa on. Zatvorio si i nju, i sve ostale privredne gigante u Crnoj Gori, i tako ugasio crnogorsku privredu, i odlučio sudbinu na stotine hiljada porodica. Zarad čijih interesa, Đukanoviću?

Novosti

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Što ste onda nervozni kada trebaju da vam oduzmu idole?

Naravno da smo nervozni! Isto kao i vi sto ste nervozni kad vam kamenuju crkvu pa zovete u pomoc policiju!

Dakle to je idolopoklonstvo.

Onda ste i vi idolopoklonici kad zovete policiju da vam brani crkvu, branite gradjevinu - hram, obozavate ga!

Zasto onda niste pustili da vam ga sruse?

Koje ti gluposti pises, price za malu decu!

Na to sam već dao odg
Besmisleno je da mi daješ nešto na šta sam već davno odg

Odgovor bez smisla nije odgovor, pogotovo ako nema uporista u bibliji, a tvoj nema!

Ali stanje u nacijama gde ste vi dominantni je očajno, što je dokaz idolopoklonstva.

Vi ste vladari celog sveta, pa je stanje u njemu ocajno, sodoma i gomora, pedofili, homoseks, satanisti, narkomani, prostitucija, korupcija, ubistva, kradje.. A sve ove vrednosti namecete uz pomoc bombi, avionima 'milosrdni andjeo'!

Kazes mi smo 'idolopoklonici'? A vasa zemlja broj 1 satanska i masonska, predsednici vam dolaze iz udruzenja 'lobanja i kosti', i vi sami se kandidujete za predsenike. Sve masoncine!

Policija mora da vas razdvaja.

Isto kao i vas u africi sto su razdvajali da se pastori ne pobiju medjusobno!

E zato se raspadate, u raskolu ste jer ne shvatate da nije isti motiv

Vi se podelili u najmanje 3 sekte!
Prva je HAC, druga je reformni pokret adventista sedmog dana a treca su tvoji arijanski adventisti.

Vas Bog ne razbija?

Podelili se i medjusobno i na globalnom planu u 50 000 sekti! I sad ce on nas da optuzuje!

Sa ovim si dokazao da nemaš pojma šta su motivi.

Glavno da si ti dokazao da imas pojma, neobrazovani djetic (lazni). Uhvatio sam te da uopste ne znas materiju, kad sam dao zvanicnu definiciju, sta su 'motivi', da su posledica 'uverenja', ti si dokazao da ne znas! Sama rec kaze "motivacija" - nesto sto te "motivise", sto dolazi od uverenja, a ti tvrdis suprotno!

Zali Boze takve teologije, pretvaranja i laznih tvrdnji da si profesor da bi dao na tezini svojim recima. Ti mislis da to kod nekog pali!

A sta ono rece, da nisi Milos Bogdanovic?

Znaci lagao si da si profesor, lagao da drzis predavanja, da te zovu i podrzavaju sociolozi, publicisti, pedagozi itd.. Da pises knjige?

A nisi to lagao da nas iskusas, vec si to govorio i ranije, jos kad te niko nije optuzivao, tvrdio si da te zovu da se sukobljavas sa evolucionistima, da si obrazovan, da poznajes filozofiju, da si akademski obrazovan..

Pored toga pricao si da govoris i jekavski i ekavski i ubedjivao Kainosa da si Bogdanovic!

Lazes i svoje i nase!

Ti si prevarant teski, ko god da si, ti si moralna nula! I zato nemas nikakva prava da nas optuzujes za greh, a jos manje da se kao neobrazivani laznjak ovde nad svima uzvisujes i pravis autoritet!

U Srbiji će biti zabranjen rad nedeljom? Ministarstvo formira radnu grupu

Jel ti zivis u srbiji ili tunguziji?
(da ne bude da se izrazavam neprimereno, tunguzija zaista postoji u rusiji).

Ako zivis, onda trebas da znas, da se tu ne radi o verskoj vec cisto politickoj odluci, a razlog je da ljudi imaju slobodan dan, jer kod nas se radi 24/7, svaki dan! Ja licno nisam imao slobodan dan 3 godine. I vecina tako radi bez sl. dana.. Sad su krenuli sa inspekcijama, skracuju radno vreme i kaznjavaju rad paznicima, nas su kaznili, moraju da plate duplo rad praznikom.. To nije lose, to je dobro..

Ni od jednog ni od drugog nema ništa. Tako se pričalo za zemlje EU, pa za Hrvatsku, pa za Crnu Goru. Ko će kapitaliste (čitaj domaće gazde) naterati da ne primoravaju svoje robove da rade Nedeljom? Niko.

Kod nas mozda i bude, poceli su da kaznjavaju sve redom! (nikad to nisu radili). Imaju i oni svoj interes, kazne poslodavca i prisile ga da plati izrabljivanje radnika, pa uzmu porez duplo.

Dokaz da nemaju silu Božju nego moraju drž. silom da sprovode moral.

Ajd se ti bavi bosnom, odakle si, sta ti znas kako je u srbiji!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ps. mnogi nisu radili nedeljom ni u bivšoj nam zajedničkoj državi, pa se nešto ne sećam da su subotare klaii i ubijali.

Do sada najstrašniji zabilježeni slučaj i nasrtaj na Adventiste sedmog dana dogodio se njihovoj proročici Jeleni. A to je Jelenin san u kojem na nju nasrće čitava brigada katolika koji su se naoružali križevima i krenuli masakrirati proročicu. Hvala Bogu, proročica se probudila. ;)

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Ajd se ti bavi bosnom, odakle si, sta ti znas kako je u srbiji!

Ma on ti sve zna... gleda u kristalnu kuglu, ili u karte...

Do sada najstrašniji zabilježeni slučaj i nasrtaj na Adventiste sedmog dana dogodio se njihovoj proročici Jeleni. A to je Jelenin san u kojem na nju nasrće čitava brigada katolika koji su se naoružali križevima i krenuli masakrirati proročicu. Hvala Bogu, proročica se probudila.

Mora da su je "jadnu" u detinjstvu njeni Metodisti i Baptisti (da lutali su iz "crkve" u "crkvu") plašili time da će ako ne bude dobra, doći "zli katolici" da je masakriraju. Jer ona katolike nije ni mogla da vidi u svom okruženju.

Ps. Iako se možda može činiti da na ovom forumu nas dvojica ( katolika) nju "masakriramo", najveći broj onih koji zaista dekonstruišu njene blasfemije i budalaštine, su Evangelici, dakle braća po "bibliolatriji".

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Do sada najstrašniji zabilježeni slučaj i nasrtaj na Adventiste sedmog dana dogodio se njihovoj proročici Jeleni. A to je Jelenin san u kojem na nju nasrće čitava brigada katolika koji su se naoružali križevima i krenuli masakrirati proročicu. Hvala Bogu, proročica se probudila. ;)
Bas tako! Nikad ih niko u realnosti nije fizicki napao! Osim sto se tu i tamo nadje koji ludak da im gadja crkvu kamenom, razbije prozor. I onda zovu policiju, a ovamo tvrde da se 'raduju stradanju'! Pa sto onda zovu policiju?

I za nas pricaju da nerado stradamo, jer se zalimo vlastima kad nam razbijaju crkve. I za groblja kad nam skrnave satanisti ce pricati da se zalimo jer obozavamo mrtve, kao da su oni bogovi. Takav je on! Taj Tripo sam sebe pokopava ovakvim lazima! Vidi se da je bezobrazan!

A i ovde se tuzakaju moderatoru, kao mi ih progonimo.. To nije nista drugo nego 'manija gonjenja'!

I sad nedeljni zakon u srbiji? (koji nema veze sa verom vec politikom). Pa naravno da ce da umisljaju kad su im isprali mozak!

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Šta drugo imaš da pričaš nego da popljuvavaš drugog i da se baviš njime.

Dokazano je da nemate silu Božju. Jadno mora država da vam reguliše moral.

A ti mislio da samo ti mozes da se bavis drugima? Jedino sto ovde radis je popljuvanje drugih!

Dokazao si da nemas silu Bozju i dao si primer kakvi su adventisti u globalu! Ti si slika i prilika kakav licemer ne treba biti!

Lazes da si profesor, bivsi pravoslavac, da pises knjige, da si akademik, da poznajes psihologiju, glumis jekavicu.. Strasno!

Kazes "drzava regulise moral"? Ovo veze sa verom nema, vec sa kapitalizmom i izrabljivanjem ciji su tvorci upravo protestanti!

A vi u tome vidite "nametanje vere"?
Bas imate "maniju gonjenja"!

Natrag