Religijske vesti ( vesti vezane za religiju )

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
I apostole je razdvojio Hristos, kad su dvojica od njih zatrazila vlast da sednu do Hrista, drugi su ih zamrzeli! I ta mrznja dise osvetom!

Nije ih razdavajao niti su bili na ivici tuče kao vi.

Znaci da je crkva jos u 1. veku bila gresna! Sve sami gresnici i oholi u crkvi! Pa im se i posle u otkrivenju obraca kao takvima!

Ko je rekao da je bezgrešna, pa svi ljudi su grešni. Ni to ne ide u prilog ni nakon uskrsnuća nisu verovali da je Isus ustao iz mrtvih.

A vi napadali druge kako veruju pogrešno.

I sad ti nama ovde pricas i nabijas na nos neke nase grehe, kao da mi moramo biti bezgresni da bi bili crkva?

Vi ste truli stalno i nemate nikakav dobar rod, vrlo slab,a stoji da će apost. crkva imati veliki i dobar rod.

Pa Isus je ispricao pricu govoreci kako ce u crkvi biti podjednako pravednika i gresnika:

Kod vas je 9 loših i 1 dobar. Daleko od podjednako.

"A ovo znaj, da će u poslednje dane nastati teška vremena. Ljudi će, naime, biti samoživi... koji više vole slasti nego Boga, koji imaju obličje pobožnosti, ali su se odrekli njene sile"

Pokazalo se kod vas, imaju obličje, a čim treba da se uzme idol onda nastaje haos.

I sta sad hoces reci? Da je to sto su neki odbacili "silu Bozju" dokaz da je crkva pala?

Vi ste odbacili skoro svi. Truli ste, jad i beda. Raskoli, haos. Svet ide u propast vi se bavite svojim idolopokloničkim hramovima.

Pa sve dok postoji makar i jedan jedini pravi vernik u crkvi ona ne moze pasti!

Ona je već pala ako ima mali broj dobrih vernika.

Koje ti gluposti pises, strahota!

Vreme pokazuje da sam u pravu.

Svet na ivici kataklizme, a vi se bavite idolima svojim.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Nije ih razdavajao niti su bili na ivici tuče kao vi.

Ko je rekao da je bezgrešna, pa svi ljudi su grešni. Ni to ne ide u prilog ni nakon uskrsnuća nisu verovali da je Isus ustao iz mrtvih.

Vi ste truli stalno i nemate nikakav dobar rod, vrlo slab,a stoji da će apost. crkva imati veliki i dobar rod.

Kod vas je 9 loših i 1 dobar. Daleko od podjednako.

Pokazalo se kod vas, imaju obličje, a čim treba da se uzme idol onda nastaje haos.

Vi ste odbacili skoro svi. Truli ste, jad i beda. Raskoli, haos. Svet ide u propast vi se bavite svojim idolopokloničkim hramovima.

Miloš Bogdanović bi rekao - "duhovno đubretarstvo".

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Zar ti u mom postu ne vidiš ono što sam ja od njegova teksta citirao?

Vidim, kliknuo sam gde treba i video njihovo standardno istovaranje smeća, da ne kažem nešto gore, ali prikladnije, jer on (oni) prepun je tog otrova, oholo zamišlja da je izlaz iz haosa u kome se svet nalazi (a kada se nije nalazio) u subotarenju i sleđenju njegovog "boga" - smrtne žene iz Mejna.

Ne zna oholi nasrtljivac, da je upravo Protestantizam otac i majka kako haosa, tako i nemorala, da je upravo isti kolevka iz koje su se izlegli i genderizam i sama kataklizma koju on u svojoj zaumnosti očekuje, sve se nadajući da će ga subote i pasenje trava po ključu "vesnice" iz Mejna spasiti.

Ne zna, jer mu je njegov ego, njegovo lažima ispunjeno "ja" tamom ophrvalo um, da će Kristovi pre prihvatiti da daju svoje živote, nego da laž američkih farmera konoplje, prihvate kao izlaz.

Ponoviću, radije i smrt za Krista, nego li konformizam subotara, lažna uteha datumara i licemera, istih onih koji decu komadaju za novac u svojim bolnicama.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ne zna oholi nasrtljivac, da je upravo Protestantizam otac i majka kako haosa, tako i nemorala, da je upravo isti kolevka iz koje su se izlegli i genderizam i sama kataklizma koju on u svojoj zaumnosti očekuje, sve se nadajući da će ga subote i pasenje trava po ključu "vesnice" iz Mejna spasiti.

Ne zna, jer mu je njegov ego, njegovo lažima ispunjeno "ja" tamom ophrvalo um, da će Kristovi pre prihvatiti da daju svoje živote, nego da laž američkih farmera konoplje, prihvate kao izlaz.

Ponoviću, radije i smrt za Krista, nego li konformizam subotara, lažna uteha datumara i licemera, istih onih koji decu komadaju za novac u svojim bolnicama.

Upasti u bilo koju sektu, a među EGWiste posebno, znači naći se u strašnoj situaciji. To je ravno ovisnostima najgorih vrsta. I mire je ovdje svjedočio koliko je to užasno. "Mislio sam da ću umrijeti", pisao je mire.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Upasti u bilo koju sektu, a među EGWiste posebno, znači naći se u strašnoj situaciji. To je ravno ovisnostima najgorih vrsta. I mire je ovdje svjedočio koliko je to užasno. "Mislio sam da ću umrijeti", pisao je mire.

Upravo to i govori ko zaista stoji iza sekti. Isti onaj entitet koji stoji i iza ovisnosti.

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Šta je opet "legion" napisao? Ne vidim jer mi je na ignore
Zar ti u mom postu ne vidiš ono što sam ja od njegova teksta citirao?
Vidim, kliknuo sam gde treba i video njihovo standardno istovaranje smeća
Koliko sam ja sad skužila , onisu svi tebe ignorirali , oni odgovaraju na tvoje spotove , a vi to nevidite , ako to rade onda su stvarno smeće . Odsela jaću svaki njihov odgovor na vaš spot prikazat vama vidljivim .
Pozdrav

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Koliko sam ja sad skužila , onisu svi tebe ignorirali , oni odgovaraju na tvoje spotove , a vi to nevidite , ako to rade onda su stvarno smeće . Odsela jaću svaki njihov odgovor na vaš spot prikazat vama vidljivim .
Pozdrav

Hvala, ali zaista i nema potrebe, dovoljno je kliknuti na link i videti šta su napisali. Ali, i to je uzalud, jer na ignore su upravo zato jer smatram da ne većina njihovih postova ne zaslužuje da se na njih odgovori.

Posebno ako se zna da oni to i ne pišu da bi dobili iole drugačiji odgovor izuzev prihvatanja njihovog "autoriteta" i laži kao istinitih.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Nije ih razdavajao niti su bili na ivici tuče kao vi
Greh ne dolazi spolja nego iznutra!

A zasto onda odmeravas grehe i zasto osudjujes druge ako ste i vi gresni?

Samo se bacas kamenjem, a Hristos rece 'koji je medju vama prvi bez greha, neka baci kamen'!

A ti ne da si gresan, nego si jos gori od svih ostalih! A sebi dajes za pravo da nas osudjujes?

Nemoj da lazes! Vi napadate sve redom, ti si opterecen nama, zato i napadas!

Sad smo dosli do toga gde tvoja teologija pada!

Gde pise da ce 'apostolska crkva imati velik i dobar rod'? Hristos je posejao psenicu na njivi a neprijatelj kukolj i sve zajedno raste do zetve! Crkva je isto tako gresna!

Gde pise da ce crkva biti 'raj na zemlji', u kojoj ce biti gresnika tek toliko, da se mogu na prste izbrojati?

NIGDE!

Kod vas je 9 loših i 1 dobar. Daleko od podjednako

I fariseji su bili Bozja crkva sve do Hrista, i pravili se sveti, a gresniji su bili od carinika i gresnika! Dakle, gori su bili od ljudi iz sveta!

Isto tako i u Ilijino vreme su se svi priklonili valu, dok je Ilija i nekoliko ljudi ostalo verno!

To dokazuje da se ispravnost neke crkve ne moze meriti "kolicinom pravednika u njoj"!

A to sto si ti uzeo Hristove reci 'po rodovima cete ih poznati' pa izvrnuo, to je tvoja izopacenost! Hristos tu ne govori o zajednicama, vec o pojedincima tj. 'prorocima' , a taj prorok ne mora uopste biti iz crkve!

Pokazalo se na tebi da "imas oblicje poboznosti" a sile se odrices!

Pa ti se bavis drugima, zato sto ne smes sam sa sobom!

Odjednom ti je crkva "pala", a rekao si da nece pasti!? I opet kontradikotenost, malo ovako malo onako, kako vam odgovara!

Hristos za crkvu kaze - "ti si Petar i na ovoj steni sazidacu svoju crkvu i vrata paklena nece je nadvladati" a ti kazes kako je crkva "pala"?

Gde pise to u bibliji?

Koje ti gluposti pises! Samo mantras ne citajuci, neprestano se istresas svojim odvratnim postovima, isti si 'bot' kao i Piramida!

Zar vreme dokazuje da si u pravu?

Pa ti pises kako nas Bog kaznjava i ubija, da nam rusi hramove i oduzima nam crkve, da vrsi svoj sud nad nama, dok jos traje 'milost Bozja'!

Zar se Hristos vratio nevidljivo i otpoceo sud?

Samo kod vas ima ovakve "nesvesti"!

Poslednja izmena:
Natrag