Religijske vesti ( vesti vezane za religiju )

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
I vi ste se obracali kraljevima za pomoc!

Naravno kada je za to bila potreba, tada su bila ta vremena.

Dakle ni vi nemate silu Bozju!

To nije merilo, nego kada neko non-stop traži pomoć države kao vi. To je dokaz da nemate silu Božju.

Pa nema ni Pavle jer se i on obracao kraljevima za pomoc!

Kada je trebalo, a kada nije onda nije.

A zasto mi nemamo silu?

Jer ste kriva religija, performans od religije.

Zato sto ti mislis da je odsustvo djubreta dokaz Bozje sile?

Da nije sile države vi ne bi opstali nikada. NI sada ni pre.

Gde pise u bibliji da ce crkva Bozja biti savrsena i bez mane?

A jesam ja rekao da jeste bez mane, vidljiva nije, unutrašnja jeste bez mane.

Ti ne možeš dve stvari da povežeš iz Biblije niti možeš sadašnje događaje da shvatiš u smislu Biblije.

Vec sam dokazao da je crkva u 1. veku bila sve samo ne savrsena!

Ali nije bila ovakav otpad kao vi što ste. Jedva da je neko pravedan.

I Bog je u otkrivenju ukorio crkvu za grehe, i Hristos kaze da ce kukolj rasti zajedno sa psenicom, dok u prici o 10 devica "i mudre device su zaspale"!

E da je kod vas pola pola, nego 9 ludih, a jedva jedna pametna.

Ima toga jos, ali ti nisi sposoban da vidis, odnosno ne zelis da vidis koliko si srcem okoreo, da trazis samo tudje grehe, ono sto ti pase da skines odgovornost sa sebe i svoje crkve. Ili je to, ili si krajnje bezobrazan covek koji namerno podmece!

Događaji koji se sada dešavaju dokazuju da sam ja u pravu, a vi niste i koji budu sledili.

Jao vama šta će biti kada dođe još veća nevolja, ako se sada pokazujete ovakvi.

Učlanjen(a)
15.02.2015
Poruka
3.527
Kada bi imao ko da shvati to što si napisao....

Ali, nema, jer shvati već jednom, sektaški nasrtljivci, akoliti otpada od otpalog otpada (sektine sekte sekta) ne poznaju, ne prihvataju činjenicu da nemaju ni jedan jedini element crkvenosti, a da se dokaz da je neka zajednica od Boga nalazi, ne u sleđenju zakona koji joj nije ni namenjen nego u veri primljenoj od apostola.

Sad si potrefio Darth! Ti mislis da je obelezje prave Crkve u bezakonju, samovoli i u proklinjanju drugih!
Kad bi ti pripadao Crkvi koja je od Boga pokazao bi duhovne rodove o kojima nista ne znas!

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Sačuvajmo pravoslavlje po svaku cenu: Božićna poslanica SPC i patrijarha Irineja

Od celovitosti crkvene vere konačno zavisi i opstanak celokupne tvorevine, kaže se u Božićnoj poslanici. Našem narodu želimo da se blagočestive misli i osećanja trajno usele u sve nas

Novosti

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Naravno kada je za to bila potreba, tada su bila ta vremena.

Vi mozete da bludnicite sa kraljevima i to pravdavas tvrdnjom 'bila su takva vremena' a kad mi saradjujemo sa vlastima onda nas nazivas 'bludnicom'! Svaka ti cast!

To nije merilo, nego kada neko non-stop traži pomoć države kao vi. To je dokaz da nemate silu Božju.

Pa vas samo kad neko gadja kamenom vi trazite zastitu drzave! Eto bas skoro ste trazili. A ti ovde isto kukas moderatorima, cime dokazujes kakvi ste!

Kada je trebalo, a kada nije onda nije.

Ma sta mi naprica! A vi se obracate vlastima jedino kada treba, a ovamo se kandidujete i za predsednika amerike!

Jer ste kriva religija, performans od religije

A to kaze onaj ciji se teolozi na fakultetu poucavaju kako da izvode performans i da glume ispred publike!

Pa kod vas je pravi performans. Sve je gluma, pocevsi od predavanja, do muzickog programa, sto izaziva plac i histeriju kod ljudi! Za nas ti kazes da se mi 'opijamo emocijama', a to je ono sto vi radite!

Da nije sile države vi ne bi opstali nikada. NI sada ni pre.

Da nije bilo kralja vi ne bi ni nastali, a mi danas ne bi imali pedofile, siledzije, narkomane, sataniste i vestice po ulicama, tako da ne smemo ni dete pustiti da samo ode do skole!

A jesam ja rekao da jeste bez mane, vidljiva nije, unutrašnja jeste bez mane.

A gde pise da se zajednice prepoznaju po kolicini djubreta?

Crkva moze biti gresna, moze ostati samo par ljudi, kao u vreme Ilije!

Ti stvarno blage veze nemas sa teologijom!

Ti ne možeš dve stvari da povežeš iz Biblije niti možeš sadašnje događaje da shvatiš u smislu Biblije.

A glavno da ti mozes, eno vidim u pravu si sve, 'Bog nam rusi crkve'! Ispada da mi vise ne zivimo u 'vremenu milosti', nego se Hristos vratio i otpoceo je sud!

Jel i tebi on nevidljiv kao i Jehovinim Svedocima?

Ali nije bila ovakav otpad kao vi što ste. Jedva da je neko pravedan.

Znaci kolicina djubreta ti je dokaz?

Pa kakvi su bili fariseji, pa im je nauka bila ispravna. Isus je rekao da im ucenje nije pogresno, ali je bilo pogresno to sto su licemeri!

U vreme Ilije isto, jedva da je neko bio pravedan, a Ilija je mislio da je on sam, dok mu Bog nije otkrio da ima jos onih koji se nisu poklonili pred valom!

Isto tako, i Isus rece da je 'carstvo nebesko kao mreza koja se baci u more i zahvati od svake vrste ribe, pa je izvuku i sedavsi izabrase dobre u sudove a zle izbacise napolje' (matej 13:47). Tako kaze 'a Sin covecji kada dodje hoce li naci veru na zemlji' - sto pokazuje da ce biti jako malo pravednih..

Crkva se sastoji od gresnika, a broj zlih se rapidno povecava kako se priblizavamo kraju..

Nikakav dokaz nije 'kolicina djubreta'!

Ja treba da te poucavam bibliji! Zalosno je da se ti pravis ucitelj, a pun si gordosti, ni najosnovnije stvari ne znas!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Nikakav dokaz nije 'kolicina djubreta'!

Ja treba da te poucavam bibliji! Zalosno je da se ti pravis ucitelj, a pun si gordosti, ni najosnovnije stvari ne znas!

Kada bi samo to bilo ono što on i njegova "braća" po "veri" ne znaju, nego je spisak onoga što sledbenici "duha proroštva" zaboraviše ili odbaciše primanjem kulta, ogroman.

Recimo ovo:

'"Ne govori mi: toliko dana sam postio, nisam jeo ovo ili ono, nisam pio vino, išao sam u gruboj haljini; nego kaži da li si od gnevnog čoveka postao tih, od žestokog - blag.
Ako si iznutra pun zlobe, zašto si telo mučio?

Sveti Jovan Zlatousti

Ali, Zlatousti za njih i nije svetac, oni svetaca osim "duha proroštva" i nemaju.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Vi mozete da bludnicite sa kraljevima i to pravdavas tvrdnjom 'bila su takva vremena' a kad mi saradjujemo sa vlastima onda nas nazivas 'bludnicom'! Svaka ti cast!

Vi stalno to radite i to je blud. A na Cetinju mora policija da vas razdvaja.

BILE PRIMJETNE POJAČANE MJERE BEZBJEDNOSTI Vjernici MCP naložili badnjake ispred Cetinjskog manastira

Nalaganju badnjaka na Cetinju prisustvovali su, između ostalih i ambasador Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović i biznismen Miodrag Daka Davidović

Vjernici CPC nalagali badnjake ispred Dvora kralja Nikole

Nalaganju badnjaka prisustvovao je i mitropolit Crnogorske pravoslavne crkve Mihailo
Vijesti MN

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Vi stalno to radite i to je blud. A na Cetinju mora policija da vas razdvaja.

I apostole je razdvojio Hristos, kad su dvojica od njih zatrazila vlast da sednu do Hrista, drugi su ih zamrzeli! I ta mrznja dise osvetom!

Znaci da je crkva jos u 1. veku bila gresna! Sve sami gresnici i oholi u crkvi! Pa im se i posle u otkrivenju obraca kao takvima!

I sad ti nama ovde pricas i nabijas na nos neke nase grehe, kao da mi moramo biti bezgresni da bi bili crkva?

Pa Isus je ispricao pricu govoreci kako ce u crkvi biti podjednako pravednika i gresnika:

'carstvo je nebesko kao mreza koja se baci u more i zahvati od svake vrste ribe, pa je izvuku i sedavsi izabrase dobre u sudove a zle izbacise napolje' (matej 13:47).

A Pavle kaze:

"A ovo znaj, da će u poslednje dane nastati teška vremena. Ljudi će, naime, biti samoživi... koji više vole slasti nego Boga, koji imaju obličje pobožnosti, ali su se odrekli njene sile"

I sta sad hoces reci? Da je to sto su neki odbacili "silu Bozju" dokaz da je crkva pala?

Pa sve dok postoji makar i jedan jedini pravi vernik u crkvi ona ne moze pasti!

Koje ti gluposti pises, strahota!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
I sta sad hoces reci? Da je to sto su neki odbacili "silu Bozju" dokaz da je crkva pala?

Pa sve dok postoji makar i jedan jedini pravi vernik u crkvi ona ne moze pasti!

Koje ti gluposti pises, strahota!

Prava Crkva, bez obzira kog je obreda (Zapadni ili Istočni) pala nije, niti će pasti. Iako bi to oni, prava "vrata Gehenska" to želeli iz dna svoje nepostojeće duše.

Gluposti? Pa dobro brate, da li se išta drugo sem budalaština, gluposti i sektaških blasfemija i može očekivati od sledbenika kulta "duha proroštva" iz Mejna?

Strahota? Ne, Mire, nije strahota, jer od njih nas ništa ne može iznenaditi, kao i "otac" im i oni su "ja sam koji nisam".....

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
I apostole je razdvojio Hristos, kad su dvojica od njih zatrazila vlast da sednu do Hrista, drugi su ih zamrzeli! I ta mrznja dise osvetom!

Znaci da je crkva jos u 1. veku bila gresna! Sve sami gresnici i oholi u crkvi! Pa im se i posle u otkrivenju obraca kao takvima!

I sad ti nama ovde pricas i nabijas na nos neke nase grehe, kao da mi moramo biti bezgresni da bi bili crkva?

Isus je svojoj Crkvi zajamčio da je ni vrata paklena neće nadvladati. A ti sada ovdje "sljedbenicima proročice bogoulnice" dokazuješ da Isus nije lažov. Mire, ne bacaj bisere pred svinje.

Natrag