Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
E zato imate raskole i zato će vam Bog polupati sve hramove i idole. Jer obožavate sve osim Boga.
"Bog ne gleda na vremena neznanja, nego sada zapoveda svim narodima da se svi svuda pokaju"!
Jos smo u milosti Bozjoj, i nikog Bog ne kaznjava ni za kakve grehe, niti je nastao Bozji sud!
A to sto ti prizeljkujes, i grmis kako nas tvoj 'bog' ubija, kako nam rusi hramove, samo time pokazujes svoje zlo srce! To moze da radi jedino djavo, koji mrzi crkvu Bozju i Hrista!
Pokazuje se da je tvoj 'bog' zapravo sotona (mamon) , za kojeg si govorio da 'blagosilja novcem', dok za Hriscane vazi siromastvo i nevolja:
"Nego se u svemu iskazujemo kao poslužitelji Božji: velikom postojanošću u nevoljama, u potrebama, u tjeskobama, pod udarcima, u tamnicama, u bunama, u naporima, u bdjenjima, u postovima, u čistoći, u spoznanju, u velikodušnosti, u dobroti, u Duhu Svetomu, u ljubavi nehinjenoj, u riječi istinitoj, u snazi Božjoj; oružjem pravde zdesna i slijeva; slavom i sramotom; zlim i dobrim glasom; kao zavodnici, a istiniti; kao nepoznati, a poznati; kao umirući, a evo živimo; kao kažnjeni, a ne ubijeni; kao žalosni, a uvijek radosni; kao siromašni, a mnoge obogaćujemo; kao oni koji ništa nemaju, a sve posjeduju."
Pa se ti sprdaj, a ovamo samo što se ne pobijete. Jer vam je važniji idol od ljudskog života, kao i JS.
Ti pojma nemas o teologiji Milose Bogdanovicu, i tvoji adventisti to tvrde!
Svetinja se brani, hram se brani, sveti predmeti se cuvaju od oskvrnuca!
To su radili jevreji, branili svetinju, kovceg zaveta, pa ih ti optuzi da su i oni idolopoklonici! A branimo i mi.
I nemoj da mi pricas kako nema svetinje za nas Hriscane, jer ti posvecen hleb za euharistiju, neces bacati psima!
Apostoli su takodje svetim uljem pomazali bolesne i citali molitvu nad njima, pa su ozdravljali, pise u bibliji.
Postoje obredi, postoje sveti predmeti i kod nas Hriscana, u njima je sila Bozja i oni se ne smeju skrnaviti nakon posvecenja!
Tako su ubruse Pavla nosili i stavljali na bolesnike i oni su ozdravljali, jer su predmeti poprimili Slavu Bozju!
Uzmi sad te predmete pa ih baci u djubre i spali, da vidis sta ce ti se desiti!
A tako isto, ko svete predmete nase crkve unistava, snosice posledice!
Ti nemas straha ni pred svetinjom ni pred Bogom, zato ces biti jos vise osudjen, i to bez milosti! Jer si druge sudio bez milosti! Pa nema veze sto nisi znao, kad drugima nisi uzimao neznanje za olaksavajucu okolnost!
I sad nemas izgovora, jer ti govorim!
Da sam na tvom mestu, ja bi se bojao! Jer strasno je upasti u ruke zivoga Boga!
Dakle. Iako sam sin Rimske Crkve, i po nekim pravoslavcima "papski jeretik", stajem na stranu Pravoslavlja, tačnije SPC
Gde pise da je KC jereticka ili da je Papa djavo u nasem ucenju? Nigde!
Zar se nas Patrijarh sa djavolom druzi? Znamo naime da Papa i Patrijarh odrzavaju kontakt..Dakle, pravi pravoslavac to nece nikad izjaviti..
Koliko ste svoje brace paravoslavaca ubili samo za vreme Drugog svetskog rata?
Sacuvaj nas Boze od takve vere i tako "posvecene" brace.
A koliko ste vi brace ubili za vreme rata u bivsoj jugoslaviji? Zar niste? A ovde nam pametujete i pravite se fini. Ajde se malo osvesti, i shvati da je ovo teologija vase propasti!
Unistio vas je Milos Bogdanovic svojom demagogijom, zar ne vidis? Hoces da mu participiras i pomazes u vasoj propasti???
Niti su oni koji su ratovali vernici pravoslavne crkve, niti su oni koji su na vasoj strani ubijali hrvatsku decu vernici!
Prestanite vise!
Poslednja izmena: