- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
P. S. trebalo bi Marka da odblokiras, cisto da vidis sta pise, neprestano razgovara sa tobom.. A kad izostane tvoj odgovor, njemu to daje satisfakciju, jer misli kako je 'pobedio'..
Pobedio? Čime? Monolozima u kojima iznosi floskule SDA pripremljene za samozavaravanje i "ubeđivanje" neobaveštenih žrtava? Shvati, sa njima se ne ulazi u dijalog. Prvo jer je to čisto gubljenje vremena, o čemu se možeš i sam osvedočiti brojem stranica na temama u kojima se njima odgovara na tvrdnje i dokazuje da je njihovo učenje ne samo pogrešno nego i hula. Osobama spremnim na dijalog nisu potrebni kilometri stranica i ponavljanje. Uostalom, da nije tako, zar bi skakali s teme na temu u napadima na Crkvu?
Ponavljam, shvati da njima nije cilj razmena mišljenja, nego dominacija. Shvati da oni kako god da se rasprava vodi, veruju da su pobedili. I čemu onda odgovarati i sebe trovati?
Jednostavno, sve dokle god u njegovom, njihovom nastupu, postovima postoji i najmanji delić učenja Ellen Gould Harmon White, nema dijaloga.
Zovi me isključivim, ovakvim, onakvim, ali protiv onoga što mi je Bog dao, protiv dara da osetim sektaški otrov ne mogu. Upravo zato su i blokirani, jer sve dokle god razum budu menjali blasfemijama već pomenute, neće biti odgovora.
Ujedno, Marko je blokiran nakon klasičnog EGWističkog nasrtaja na Crkvu, ne pre.
Pogresno sam se izrazio, dobro si rekao nije to tolerancija, nego nadam se da je sagovornik sa druge strane iskrena osoba, koja mozda i nije svesna da gresi. Pokusam mu objasniti, ako ne uspem, necu mu nametati, necu ga vijati, i necu vrsiti intelektualno nasilje nad njim..
Ti, Slap, bilo ko, ja, i nećemo vršiti nasilje, ali subotarski, EGWistički akoliti hoće. Naravno ne svi, većina da. I upravo je u tome razlika između njih (EGWista) i braće im po Mileru, Raselovih Svedoka, koji kada vide da im ne ide, kada osete da sagovornik ne prihvata njihove "ideje" ne nastavljaju dalje. EGWisti nastavljaju, nasrću, vrše nasilje. Uostalom, pogledaj ovde na forumu, koliko je tema u kojima se Crkva napada? Ko ih je otvorio, ili ko u njima najviše "komentariše". Raselovi Svedoci? Ako se Arogantni "Zaokret" i "sestra" mu Mystery izuzmu, uz sporadične upadice Piramida4 (koji ni sam ne zna šta je), videćeš da pravo intelektualno nasilje, pravi rat protiv svih ostalih, vode upravo sledbenici, klanjatelji Ellen Gould Harmon White, sa samo jednim ciljem:
Da sotonu i njegovu proročicu nametnu kao "istinu".
Poslednja izmena: