Da li je to nekome popustila koncentracija?:acute:Čemu kritika?Zao mi je zbog tih nedaca i problema koji su te zadesili.A zbog cega ih, magijski, povezujes sa krstenjem? Da ne pominjem da zapovesti nisi (mogao) drzati, a nesto, osecam, zenski intuitivno, da Sveto Pismo ni si ni otvorio...
Iskustvo lepo ili ružno, moje je. Naravno da sam sam kriv, nema magije, logika je sledeća, ako sam već kršten u Pravoslavnoj veri od koga ili gde bi trebalo da tražim objašnjenje za dešavanja u mom životu, od Alaha?:dntknw:
Izvini moja je greška što sam te doveo u zabludu. Mislio sam da bi bilo pošteno da ljudi koji propagiraju bilo koju religiju daju upozorenje tipa...Jos kako je napisano "uputstvo za upotrebu"!Na svakoj skoro stranici, od Dela Apostolskih (deo Novog ZAveta posle Jovanovog jevandjelja), a da ne pricamo o cistoj logici:zbog cega mislis da ce svet, pod kojim podrazumevam svet koji nije postedeo bezgresnog Boga, koji je dosao (Bog) samo da mu rane blazi, biti milostiviji prema Njegovim ucenicima?
Ako misliš na nešto tipa "časna smrt je smisao ratovanja", za tako nešto stvarno nisam imao prilike.Takodje, ne znam odakle mi ta ideja, ali mi se cini da imas neko vojno iskustvo, onda znas sta je smisao casnog ratovanja...da li je to zadobijanje rana ili...?
Znači upoznali smo bes i nemoć. Religija može pružiti mir i utehu, ali čemu onda dalje podele na vernike i nevernike, na nas i njih?:dntknw:Bio sam blizu kada su vojnici spaljeni,nisam mogao da im pomognem sto mi je zao!!