UPLOADER
- Učlanjen(a)
- 19.10.2010
- Poruka
- 3.322
A ja sam pratio sudjenje Milosevicu i Seselju i mogu reci da sam se cepao od smeha. Takav sud ne zasluzuje da postoji!
govno od suda
EU zlo zla!
Kad uđete , a ući ćete , biće vam ko i Hrvatima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
A ja sam pratio sudjenje Milosevicu i Seselju i mogu reci da sam se cepao od smeha. Takav sud ne zasluzuje da postoji!
EU zlo zla!
Kako ti mozes znati da taj postupak nije namesten kao i svi ostali, i da su dokazi validni?
Jesi li pratio sudjenje? Sto posto nisi!
Cak i da su oni krivi (ja verujem da jesu, ako nista drugo, makar za zlocin iz nehata) , taj sud nije nista dokazao!
Trebale bi srbija i hrvatska same da osude zlocine u svojim drzavama, a ne da veliki brat sudi.
I ko posle svega moze Irineju zabraniti da sumnja u pravovaljanost presude?
Niko!
Oni su nas zavadili i uzrokovali rat. Isto to rade sada u ukrajini!
A tvoji protestanti im zakuvali corbu, i sad izigravaju mirotvorce.
Cilj je konfrontacija sa rusijom i kidanje veze sa njom. Rade sve da se narodi zamrze. Isti scenario kao i u bivsoj jugoslaviji.
To su tvoji evandjelisti sa puskama i bombama...
EU zlo zla!
Znam ja da vi tako verujete i koje su vase pobude.
Ali generalno, nenasilje nije dokaz Bozje podrske, to sam hteo reci.
Kako onda nije i Šešelj osuđen?
Pa vidiš da je kriv što nije barem za to što nije procesuirao one koji su pravili zločine.
A ko je htio da mu zabrani?
Takvi narodi bolje nisu ni zaslužili. A da drugi nam je kriv, Adamu Eva, Evi zmija.
Bolje nisu ni zaslužili, to je politika, a ne narod, kod nas je politika=narod.
Kod njih nije, ,mnogi i ne izlaze na izbore tamo. I ne samo to oni su opterećni politikom kao mi.
Vidim da su se sa tim opravdali Adam i Eva da im je drugi kriv.
Onda su i tvoji pošto u svim tim državama postoje i PC.
I mnogi izlaze na izbore recimo svi Srbi su glasali za Trampa.
A Rusija raj od morala.
A pobude su im pogrešne, opet većina JS iskazuje mržnju prema drugima, a ubice nisu samo oni koji ubiju nekoga nego i onaj ko mrzi.
I jedino ti je to tačno ovdje.
Mire, jesi podržavao one koji su propagirali progon Adventista.
Ti citiraš samo izjave pojedinaca, a Luterov stav je za one koji poznaju njegoe stavove - da čovek nema apsolutnu slobodu datu od Boga da bira, već da može izabrati samo jedno
Aha sada je sud imao namjeru privid. Al daješ besmislene argumente.
Hac jeste u Srbiji ali samo SPC je pozivala na rat, tj. Pojedinci. Tako da ti je argument potpuno besmislen.
A da ti znaš JS, ti sve znaš. Opet ne znaš šta je smisao zapovesti ne ubij.
Pa SPC je u americi, a samo americka administracija je pozivala na bombardovanje srbije, na rat u iraku, na rat u avganistanu na borbu protiv terorizma..
Kako mozes osuditi SPC u americi kad oni s tim nemaju veze?
Pa ti si sam sebi skocio u stomak s tom gluposcu, ovo sto ti i Laodikeja umete da izvalite ne ume niko!
Onda osudi HAC za zlocine koje cini srpska vlast!
A da.. zaboravio sam, kada se radi o nama to pravilo vazi, ali za vas vazi..
Mi smo izgleda odgovorni za sve americke zlocine, mi smo sami sebe i bombardovali,
mi smo i Trumpa doveli na vlast,
Ti si pomahnitao covece!
Skrenuo si u fanatizam, to je zalosno!
Ti optuzujes ljude da su ubice, zato sto im savest brani da prime transfuziju.
A sa druge strane, ti bi pustio dete da ti umre kad bi mu nasilno davali svinju!
A onda se vadis kako to ne moze da se desi, jer Bog to ne bi dozvolio, a to se desavalo u konc. logorima samo nisi citao, kako su jevrejima i subotarima davali svinju pa su odbili..
Ti si mahnit, nista drugo.
I jos ne znas da se motiv javlja iz uverenja!
Sa pravnog aspekta ako nema "motiva" tj. "umisljaja" nema ni zlocina!
Na primer neko je uveren da je pogresno ukrasti. Nije to uverenje nastalo samo od sebe, vec mu ga je neko usadio, bilo da je doslo vaspitanjem ili obrazovanjem, ili je sam do toga dosao.. I onda on odluci da ce radije umreti od gladi nego da ukrade. Motiv (odluka da nece ukrasti i da ce radije umreti) se javila kao posledica uverenja da je kradja pogresna!
Tako je i u slucaju Jehovinih Svedoka i u slucaju dzihadista i svih ostalih, motiv se javlja kao posledica usadjenih ideja,
jer malo dete oponasa ono sto vidi i uci se vrednostima i drustvenim normama od drigih,
ono nema usadjen osecaj za ispravno i neispravno od starta,
vec ga usvaja ili samo donosi zakljucke da je nesto neispravno posmatranjem sveta oko sebe!
Dakle uverenje je ono sto "motivise" coveka da deluje!!!
Prestani da se iskaljujes i napadas ljude za nista!
Crkve i narod nemaju veze sa tim, za razliku od Srbije SAD su sekularna država, a SPC je državna religija.
Pa ti si baš formalista, ti si optužio crkve u SAD, pa sam samo naveo da i SPC ima u SAD.
To što ti sve shvataš bez smisla nije dokaz da je to glupost.
Imaš li snimak gdje neko od pastora drži nekakav ratno huškački govor kao tvoji duhovnici.
Kada ste vi u sprezi sa državom, vaš problem, mi nismo ni u SAD ni u Srbiji.
Taj bijes usmjeri na Vatikan oni kreiraju politiku SAD prema drugima.
Zar niste.
To nije savjest jer bi savjest nalagala da se čovjeku pomogne, to je fanatizam i kult KS koji imaju JS.
Naravno da ćeš raspravu da vodiš na pokvaren način i da kažeš nešto što nisam rekao, pravedni će imati uvijek da jedu zdravu hranu, a vama ostaje svinja jer i jeste za svinju.
Nikada se nije ni dogodilo.
Neprestano pljuješ po sagovorniku.
Onda svi imaju ispravan motiv. veće gluposti nisam čuo.
Pa sud tako i postupa. Neko ko je u ''pravnoj zabludi'' a ucinio je zlocin nije kriv ako nije znao da je to zakonom zabranjeno! Ti ne znas pravo uopste!Kakvi bi bili sudovi kada bi sudili po uvejrenju optuženih.
Odgovor ti je cisto teranje inata, bezobrazan.Ko ne radi ne treba ni da jede. I tvoja nauka je oborena.
Besmislenijeg arg. nisam čuo.
Pa i kod djece postoji različit motiv, zato se uče da promijene motiv.
Ko mi priča, dijete može da bude poslušno iz straha od kazne ili iz ljubavi, da ustane starijem iz straha od nečiste savjesti ili iz potrebe prema starijoj osobi tj. nesebične ljubavi.
Brukaš se. Dijete čak od 3,5 godina može da zna šta je ispravno a šta nije.
To nije u svakom slučaju, a šta ako posmatra ispravno ponašanje, a neće. To nije pravilo koje si naveo, iako jeste u velikom broju slučaja.
Nemaš pojma o ovome.