Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Nisam primjetio da je neko od advent. otišao u Hag.
A od pravoslavaca je neko otisao?
Pa ti si uzas!
Znam i za to, takve sam i jedne i duge napao. Ipak mnogi nisu htjeli da učestvuju u tom zlu, pastor kod mene nije htio da ide na Hrv.
A pravoslavci su svi ucestvovali?
Rodovi ne samo advent. nego i svih drugih su se pokazali bolji.
Ma nemoj!
Pa covece sujetni! Nas je vise a vas je manje, pa normalno je da ce i rod biti ocigledniji kod manje grupe. A kod vece uvek su vise ocigledni losi primeri i licemeri!
Pravoslavci su isto tako odbijali ici u rat.
A ti ne mozes politicare i ljude koji sa verom nemaju veze nazivati pravoslavcima kad su oni to samo na papiru!!!
Ti istices rodove obicnog naroda koji i puse i piju i drogiraju se i nemaju nikakvih dodirnih tacaka sa crkvom niti moralnih osecaja i nazivas takve pravoslavnima!
Kada ces ti prestati da lazes???
Pa te ljude su izmanipulisale njihove crkve bili su zatrovani precima i borbama.
Crkva sa tim nema veze!
Narod nije isao u crkve za vreme Tita, bili su komunisti. Mrznju su zasejali politicari i strani faktori! Manipulisali su nama od dolaska na ove prostore, jer je prostor od strateskog znacaja, koristili veru da nas zavade, to je tacno, ali crkva nema veze sa tim..
Na kraju su i muslimane ubacili u pricu, da naprave dodatnu podelu..
Neverovatno je koliko ti lazes!
A mi smo one koji su činili zlo javno osudili i izbacili iz crkve kao u Africi u Ruandi.
Pa kakve to ima veze kad su mnogi od onih koji cine grehe i dalje clanovi crkve! Ja ih znam koliko hoces!!!
A crkva ne izbacuje za svaku sitnicu, osim ako je ugrozen njen obraz, jer bi onda i tebe i Laodikeju izbacila odavno!
A koji je to nas pop cinio zlocine, pa zavrsio u hagu i nije izbacen iz crkve?
Opet lazes!
A kod vas su oni velike patriote i najvjerniji pripadnici zajednice.
A koji su to leba ti?
Jel Ratko Mladic koji nije ni osudjen ili Seselj? Pa zasto da ih izbace kad to nije dokazano? Nasa drzava inace smatra hag lakrdijom, to nije sud!
Veliko je pitanje kolika je umesanost Mladica, Seselja i ostalih, jer sve se zasniva na "rekla kazala" i nema konkretnih dokaza...
I sad ti hoces da se takvi izbace?
A oni sebe i ne smatraju vernicima!
Netačno, političari su baš zbog takvog naroda (većine ne svih ljudi) i mogli da manipulišu sa njima.
Ma kako da ne, i hitler je naterao nemce da ubijaju jevreje i da ih stavljaju u gasne komore i konc. logore, zato sto je taj narod "zao"!
A nemci su vecinom protestanti, pa se onda vidi i "bolji rod" protestanata! Protestanti su ubice!
Ko kada bi ti htjela da posadiš kukuruz u pustinji, dakle u narodu mora biti otrova da bi se zlo sjeme moglo posijati i da nikne, dakle nećeš posaditi zlo sjeme u pustinju, nego gdje pogodno da rodi.
Pa tebi je ptica vec pokljucala mozak, pa ne mozes posaditi nista
Takvih je malo na obje strane.
Ma ti sve znas, jos ces nam postaviti i toboze neke americke analize!