To nisu uradili protestanti, već tadašnja Američka Administracija... To bi bilo isto kada bi celo Pravoslavlje osudili - zato što je tamo neki Srbin učinio neke zločine, pobio porodicu, silovao i ubio neku osobu ženskog pola, itd.. a novine su pune ovakvih izveštaja.
Pa zasto onda osudjujete celo pravoslavlje kada drzava ucini neke zlocine???
Zasto nas identifikujete sa nasim politickim vodjama???
Zasto identifikujete "naciju i veru"???
Zasto tvrdite da je vas rod na nivou drzave bolji od naseg, a vidimo da je gori, sve sami satanisti iz "lobanja i kosti" na vlasti u americi, a umesto evandjelja bacate bombe!
Pa ti si se pridruzio Tripu u tvrdnji da imate bolji rod i da se to vidi na "nivou drzave", a ovamo vam je rod 100 puta gori!!!
Pa to je sramotno i licemerno sa tvoje strane, da kada se ucine zlocini onda ne vredi pravilo "jednakosti drzave i vere" a kada se ucine dobra dobra dela onda odjednom vazi pravilo "jednakosti drzave i vere" ili kada se radi o "tehnoloskom napredku" a napredak ste postigli preko nacistickih naucnika! Morbidno!!!
Dupli standardi!
Pa svaka tebi cast!
Dal ti nisi svestan sta pises, da li ti si se manta, pa si se izgubio ili se pravis blesav vise ne znam ni sam, ali je ovo strasno!
Izgleda da samo upadas u diskusiju kad ja nesto kazem protiv adventista, jer osecas fanaticnu duznost da branis adventiste, jer si opsednut odbranom, ko da je adventizam = Isus Hristos? I ko da ja ovde napadam adventizam umesto da ukazujem na jednakost situacije kod vas i kod nas!
Ako ti nisi primetio, ja nisam nigde identifikovao "drzavu i veru"!!!
NIGDE!!!
Ja odgovaram Tripu po istom principu, i kazem, da ako je njegova teza "jednakosti drzave i vere ispravna", i ako po tome mozemo meriti "rodove", onda ste vi protestanti nevidjeni zlocinci!!"
Shvatas li ti o cemu se radi, ili si i ti toliko zaslepljen odbranom adventizma da si slep za komentare, a vidis sve kao napad???