- Učlanjen(a)
- 22.10.2016
- Poruka
- 122
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Da nema tebe i tebi sličnih mi ne bi imali pojma šta je propast svijeta zloguki proroče!
Da nam ti ne proričeš propast, živjeli bi bezbrižno.
Ti si naš prvi vjesnik propasti baš kao što je i visibaba vjesnik proljeća.
Tripo zloguki prorok:
Visibaba:
Znam, naravno, ali ono što ti ne znaš i baš nikako ti se ne može objasniti da za nekakvu religijsku produhovljenost ja uistini prijeko potrebna barem najosnovnija opće priznata i prihvatljiva religijska edukacija koju ti nisi ničim ovdje pokazao a bez obzira na to, svima nam ovdje svejedno držiš religijske prodike što samo po sebi neminovno prouzrokuje podrugljivost kao reakciju najblažeg oblika na tvoje ničim potkrepljive religijske nebuloze i sasvim je očito da takvo tvoje ponašanje može biti izazvano jedino demonskim duhom kojeg upravo spominješ što znači da si i svjestan svoje demonske opsjednutosti.Znaš da i za humor treba neki nivo inteligencije, a za podrugljivost treba demonski duh.
Znam, naravno, ali ono što ti ne znaš i baš nikako ti se ne može objasniti da za nekakvu religijsku produhovljenost ja uistini prijeko potrebna barem najosnovnija opće priznata i prihvatljiva religijska edukacija koju ti nisi ničim ovdje pokazao a bez obzira na to, svima nam ovdje svejedno držiš religijske prodike što samo po sebi neminovno prouzrokuje podrugljivost kao reakciju najblažeg oblika na tvoje ničim potkrepljive religijske nebuloze i sasvim je očito da takvo tvoje ponašanje može biti izazvano jedino demonskim duhom kojeg upravo spominješ što znači da si i svjestan svoje demonske opsjednutosti.
Ko je kriv za ubistvo isusa Hrista?Ne zanima me tvoja priča, mene zanimaju dokazi. Tvoja filozofija me ne interesuje nimalo.
Neću ni da čitam to što si napisao. Prži nekom drugom mozak. Meni nećeš.
Zašto misliš da ja pržim mozgove?Ne zanima me tvoja priča, mene zanimaju dokazi. Tvoja filozofija me ne interesuje nimalo.
Neću ni da čitam to što si napisao. Prži nekom drugom mozak. Meni nećeš.
Ko je kriv za ubistvo isusa Hrista?
Rimljani ili Jevreji?
Da li je isus zasluzio svojim delima da ga ubiju?
Pa ti da volis barem malo Isusa Hrista i da ga postujes,postupak rehabilitacije Isusa Hrista bi odavno bio pokrenut...,barem bi dao svoj glas za njegovom rehabilitacijom...To je sve već poznato. Svaku ćeš ti temu da koment. samo ne onu koja ukorava ljude za grijehe.
Pa ti da volis barem malo Isusa Hrista i da ga postujes,postupak rehabilitacije Isusa Hrista bi odavno bio pokrenut...,barem bi dao svoj glas za njegovom rehabilitacijom...