Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
šta je JS!?
istina je ova; isus je jevrej. osmog dana po rošenju je obrezan. bio je plemenitog roda, prestolonaslednik. judeja je bila pod rimskom okupacijom. idumejac irod je bio kralj judeje, vazal, sa rimskim blagoslovom. jevrejsko sveštenstvo se odlično uklopilo u neovonastale prilike, i svaka promena bi bila dsetabilizirajuća. isusu ništa drugo nije preostalo, već da osnuje svoj militantni pokret za osvajanje vlasti, tj., ono što je mislio da mu po krvi pripada. bio je dobar agitator, kralj sveštenik, znao je da dopre ro različitih slojeva, bitno je bilo omasoviti pokret. kraj znamo, veče pred hapšenje, daje instukcije, "ako li imeđu vama ima koga bez mača, nek proda odelo da kupi mač". oružani otpor je propao, uhapšen je i procesuiran, kao politički protivnik legalnoj vlasti. takođe, plemenski savet je odlučio, da je bolje "da propadne jedna glava nego sav narod". završio je kao karađorđe. naravno, bio je božji sin, kao i bilo koji drugi čovek od krvi i mesa.a i kakva je to religija, gde dobri bog mora da pati u mukama na raspeću, da bi se umilostivio "sobri" bog ljubavi!? ,ja ovde vidim da je jahve bog koga se može podmititi krvnom žrtvom, a najbolje izgleda voli da uživa u patnji svog sina. izgleda da je pogrećio kad je od avrama prihvatio ovna umesto isaka, pa sad ispravio sa marijinim sinom.
Vidim vi volite Isusa toliko da bi svoje dijete žrtvovali bogovima koji su protiv Isusa. Lijepa neka ljubav. O ovoj temi sam dao svoje mišljenje. JS su kao i judaizam. Ja vas čak i ne smatram hrišć. organizacijom. Tako da bi sa rehabilit. trebali vi da otpočnete u srcu.
Lupetas gluposti.JS nisu idolopoklonici.Oni vole svoju decu i traze najbolji nacin lecenja za njih.
Pa i ja tvoju organizaciju takodje ne smatram hriscanskom jer ste vi odavno zastranili sa isusovog puta.
Dakle uslovna ljubav, a pravilo idol.
Org. kojoj ja pripadam ima nauku u Bibliji. I to dokazuje Biblijom. Jer to svi govore.
Mi JS zovemo muslimani u hrišćanstvu. A samo je bitna rehabilitacija u srcu.
Ja zovem troicarima sve one koji tvrde da su hriscani,a veruju u trojstvo.Takodje sve takve organizacije mogu da imaju samo slova da se napise da su hriscani,ali dela su im nula.
Znas li jos nekoga sem JS da ne veruje u troicarstvo?,a da se ubraja u hriscane?
Pa najgori rod imaju oni koji negiraju Trojstvo.
A tebe zanima rehabilitacija Isusa, kao četnike rehabilitacija Draže. Samo je lična rehabi. bitna. i to su pravi sljedbenici Isusa, koji ga u srcu rehabilituju.
Rehabilitaciju treba da izvrse Jevreji u Izraelu,a ne ja u Srbiji.
Ogromna vecina Jevreja i dan danas mrzi Isusa jer su nauceni od strane svojih verskih vodja da su zbog njega ubijani od strane hriscana i ostalih.
Takodje mrze i novozavetne hriscansje grcke spise za koje kazu da su izmisljotina i sve najgore.
Trebaju svi jer su svi grešni.
Pa kazi njima ,a ne meni.
Sto neko ne pokrete pitanje Rehabilitacije Isusa Hrista u izraelu???
Postavite im to pitanje ,pa ce da vidite svu njihovu mrznju,ko da ste im prst u oko takli.