RECYCLER ti je sistemski folder koji se nalazi na svakom disku, i predstavlja kantu za otpatke, a Recycle Bin je precica koja objedinuje sve te foldere u jedno. Svako ga ima na kompu. Mislio sam da ti je mozda preimenovano u nesto drugo, pa da ga vratis na staro ime (RECYCLER). Tako sam procitao na Google . Ne treba nista tu ako je ime RECYCLER.
Dao sam ti i sliku...Ovo s My computer odčekirao sam ovo hide ali ne vidim nigde korpu da je ispraznim gde na prvoj strani nisam razumeo.
Idi u My Computer > u meniju odaberi Tools > Folder Options > kartica View > odcekiraj Hide protected operating system files (Recommended) > kad se pojavi upozorenje idi na Yes. Vidi na prvoj strani u prozoru My Computer pojavila kanta. Obrisi fajlove koji se nalaze u njoj. Vrati joj staro ime.). Prevuci je levim tasterom misa na Desktop. To ce biti precica do kante. Nemas neke mogucnosti kao sa starom ikonm (npr. desni klik i Properties ce ti otvoriti podesavanja precice, ali kada udjes u kantu i Properties dobijas ispravna podesavanja.
Recycle Bin.
Poslednja izmena: