Real Madrid C.F. ~ Los Galácticos

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
malo si se prevario ako mislis da mesi ima slobode u barci ko ronaldo u realu . kad si vidio da mesi od 20-ak suteva barce po golu sam ima npr 12 . to neces nikad vidjeti. mesi samo nevoli sjediti na klupi , on voli da igra svaku utakmicu. djete je to , sta ces mu

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
ne mora sloboda u igri značiti 20 šuteva na gol tog igrača,mislim generalno na defanzivu smaranje lopte i to

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
previse slobode u igri znaci bas to , da citava ekipa vuce za jednog igraca. pogledaj malo kako je igrao u manchesteru. pa vidi onda zadnja kola primere kad je davao po cetri na utakmici. primjer, adebajor , benzema neiskoristavaju zicere nego dodaju nastranu kristini da zabija. slobodne udarce neizvodi jedino sa svoje polovine.

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
dobro u pravu si,ja te krstim ti ...drugo je kad ekipa igra za jednog igrača a drugo je kad taj igrač ima slobodu u igri.jesu li celu sezonu benzema,iguain dodavali ronaldu ili samo poslednja 3-4 kola?

Član
Učlanjen(a)
30.05.2011
Poruka
1
u posljadnjim kolika kad je trebao prestici mesija. da bude pičić

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
Murinjo: Ja sam niko ako Real...

Trener Reala Žoze Murinjo javno je priznao da bi voleo da u "kraljevskom klubu" trenira Kuna Aguera, napadača velikog gradskog rivala Atletika.

- Kun je fantastičan igrač. Sviđa mi se, zašto bih se plašio da to priznam. Ali, nije bilo kontakta sa Aguerom, neće ih ni biti dok se ne dogovorimo sa "jorgandžijama". Ali, nismo pričali ni sa Atletikom - rekao je Murinjo za As.

Portugalac je demantovao spekulacije da su sadašnji napadači Gonzalo Iguain i Karim Benzema dobili odrešene ruke da promene klub.

- Nije tačno da sam dozvolio da odu. Ali, ako klub to želi, ja sam niko! Međutim, svi smo se složili da da su nam Iguain i Benzema potrebni – zaključio je Murinjo.
sportal.rs

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
251277_205799579456231_183220395047483_503169_3086140_n.jpg

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
Marca: Real stavlja petoricu igrača na transfer-listu

Prema pisanju madridske Marce petorica su nogometaša Reala označeni kao "zamjenjivi" u ljetnom prijelaznom roku...

Poredani od veće prema manjoj procijenjenoj tržišnoj vrijednosti oni su Kaka (40 milijuna eura), Lassana Diarra (20), Gago (12), Ezequiel Garay (10) i Pedro Leon (8).

Zbroje li se njihove vrijednosti, ispada da bi Real prodajom spomenutih igrača mogao inkasirati do 90 milijuna eura koja bi onda bila uložena u kupnju novih pojačanja.

Makar, teško je za vjerovati da bi uistinu zainteresirani klubovi bili voljni i sposobni navedene cijene za igrače i platiti, eventualno izuzev bogatog Manchester Cityja.

Natrag