Član
- Učlanjen(a)
- 15.05.2010
- Poruka
- 773
ušla voda u uši pa se pokakili .tako će biti i kad budu igrali prvi timovi,vodi barsa 1-0 onda real izjednačuje na 1-1 i uzimaju loptu da tovare džakove još
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Šta, niko nije gledao :???:
Bilo 2:2, pobedila Barselona na penale ali kod 2:1 nije sviran čist penal za Real yes3
Zao mi je sto ne pogledah te klince,nisam bio u prilici.Mozda tu decicu poseti Murinjo,da im da koju utehu..kako je to igrati sa Barsom..
Bilo je gusto
Mada, biće tako sledeće sezone. Provalio je Murinjo kako se igra protiv Barse ali videćemo da li je to dovoljno. Nisam siguran da li su svi ovi Turci prava pojačanja :dntknw:
Pa jeste nesto skontao,a i imao je i vise nego dovoljno prilika za to.A za ovu kompaniju nisam siguran,sve su to dobri igraci ali kao da mi nesto tu nedostaje(nemam nista protiv).Ako Iguain bude proradio opet,Benzema se iscupa iz sudnice..ko zna...
Tanka su pojačanja ali opet možda Real bude imao malo više sreće i sudija na svojoj strani
Sad bas srece?Sreca je relativan elemenat u fudbalu,to znas,ali i neophodan ne kazem..Ne znam koje su to probleme imali sa arbitrima ove godine(osim jednog delikatnog).A i sta ce im ,oni imaju centralnu banku Spanije,da uleti kes ksd god je gusto..
ušla voda u uši pa se pokakili .tako će biti i kad budu igrali prvi timovi,vodi barsa 1-0 onda real izjednačuje na 1-1 i uzimaju loptu da tovare džakove još