Real Madrid C.F. ~ Los Galácticos

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
ušla voda u uši pa se pokakili :).tako će biti i kad budu igrali prvi timovi,vodi barsa 1-0 onda real izjednačuje na 1-1 i uzimaju loptu da tovare džakove još

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ne znam...još je rano za prognoze :dntknw:

Ali znam da se Crysis sa tobom uopšte neće složiti yes3

Sgo

Član
Učlanjen(a)
07.06.2011
Poruka
63
Šta, niko nije gledao :???:

Bilo 2:2, pobedila Barselona na penale ali kod 2:1 nije sviran čist penal za Real yes3

Zao mi je sto ne pogledah te klince,nisam bio u prilici.Mozda tu decicu poseti Murinjo,da im da koju utehu..kako je to igrati sa Barsom..:D

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Zao mi je sto ne pogledah te klince,nisam bio u prilici.Mozda tu decicu poseti Murinjo,da im da koju utehu..kako je to igrati sa Barsom..:D

Bilo je gusto ;)

Mada, biće tako sledeće sezone. Provalio je Murinjo kako se igra protiv Barse ali videćemo da li je to dovoljno. Nisam siguran da li su svi ovi Turci prava pojačanja :dntknw:

Sgo

Član
Učlanjen(a)
07.06.2011
Poruka
63
Bilo je gusto ;)

Mada, biće tako sledeće sezone. Provalio je Murinjo kako se igra protiv Barse ali videćemo da li je to dovoljno. Nisam siguran da li su svi ovi Turci prava pojačanja :dntknw:

Pa jeste nesto skontao,a i imao je i vise nego dovoljno prilika za to.A za ovu kompaniju nisam siguran,sve su to dobri igraci ali kao da mi nesto tu nedostaje(nemam nista protiv).Ako Iguain bude proradio opet,Benzema se iscupa iz sudnice..ko zna...

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Pa jeste nesto skontao,a i imao je i vise nego dovoljno prilika za to.A za ovu kompaniju nisam siguran,sve su to dobri igraci ali kao da mi nesto tu nedostaje(nemam nista protiv).Ako Iguain bude proradio opet,Benzema se iscupa iz sudnice..ko zna...

Tanka su pojačanja ali opet možda Real bude imao malo više sreće i sudija na svojoj strani :)

Sgo

Član
Učlanjen(a)
07.06.2011
Poruka
63
Tanka su pojačanja ali opet možda Real bude imao malo više sreće i sudija na svojoj strani :)

Sad bas srece?Sreca je relativan elemenat u fudbalu,to znas,ali i neophodan ne kazem..Ne znam koje su to probleme imali sa arbitrima ove godine(osim jednog delikatnog).A i sta ce im ,oni imaju centralnu banku Spanije,da uleti kes ksd god je gusto..

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Sad bas srece?Sreca je relativan elemenat u fudbalu,to znas,ali i neophodan ne kazem..Ne znam koje su to probleme imali sa arbitrima ove godine(osim jednog delikatnog).A i sta ce im ,oni imaju centralnu banku Spanije,da uleti kes ksd god je gusto..

Sreće nikad dovoljno :)

Neka ostane na "Vreme će pokazati" :)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Murinjo menja taktiku?

Portugalac, Žoze Murinjo, planira da "patentira" novu formaciju od naredne sezone. Razlog dolazak Sahina.
Trener Reala, Žoze Murinja, odlučan je u želji da od naredne sezone Real Madrid igra taktiku 4-3-3.
Aktuelna 4-2-3-1 je taktika koja je veoma dugo služila Portugalca, ali izgleda da je došlo vreme za novu formaciju.

1308473631_extras_mosaico_noticia_1_g_0.jpg

Možda je glavni razlog ovakve promene dolazak Nurija Sahina. Murinjo će se i dalje oslanjati na Kediru i Ćabija Alonsa, ali će veznom redu pridodati bivšeg igrača Borusije Dortmund.
Kedira bi igrao po desnoj strani, Alonso u sredini, a Sahin bi igrao levog veznog.

1308473631_extras_mosaico_noticia_2_g_0.jpg

Ostaje da se vidi da li će se Murinjo odlučiti za ofanzivniju taktiku ako imamo u vidu njegovu filozofiju fudbala.

(marca.com) (sportske.net)

Natrag