Real Madrid C.F. ~ Los Galácticos

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
pa upravo tako,ozil ofanzivni vezni ronaldo krilo neko znači ostaje samo jedan klasičan napadač.naravno da nisu bekovi,šta ti je ?

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
ozil nije napadač niti je ronaldo

ti si napisao da oni nisu napadaci ( procitaj sta si napisao ) a ja ti odgovorio da nisu mozda bekovi. jasta su nego napadaci a samo su benzema ,higuain i adebajor spicevi.

Sgo

Član
Učlanjen(a)
07.06.2011
Poruka
63
aha,znači napadač i špic su 2 različita tipa igrača?interesantno

Ko zna,mozda jesu?wacko2 Nije mi bas naj jasnije oko cega ovo objasnjavanje ko je ko na terenu a i vrapci znaju da svi igraju sve.Do zla boga da jos postoje 9-ke,10-ke..

Ne znam sto ti je toliki problem Di Maria?Jedan je od najboljih bio prosle sezone,po mom misljenju neizostavan,sad ako ti ili g.Murinjo zelite da ga vidite na klupi onda ne znam sta da ocekujete...

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
aha,znači napadač i špic su 2 različita tipa igrača?interesantno

normalno da je razlicito. od zadnjeg veznog prema centarforu su svi napadaci . znaci vezni igraci i krila , i centarfor je istureni napadac ili spic - narodski. centarfor nikad nemoze igrati veznog igraca jer nije predodredjen za to ( tehnikom , pregledom igre idr. ), a veznjak moze. uzmi ronalda i messija za primjer. vilju npr predstavljaju kao spic igraca a on to nije . nije klasicni centarfor.

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
Ko zna,mozda jesu?wacko2 Nije mi bas naj jasnije oko cega ovo objasnjavanje ko je ko na terenu a i vrapci znaju da svi igraju sve.Do zla boga da jos postoje 9-ke,10-ke..

Ne znam sto ti je toliki problem Di Maria?Jedan je od najboljih bio prosle sezone,po mom misljenju neizostavan,sad ako ti ili g.Murinjo zelite da ga vidite na klupi onda ne znam sta da ocekujete...
moje mišljenje za njega(di mariju)da je odigrao prosečnu sezonu fudbalera reala iz madrida,recimo oduševio me je protiv barse u finalu kupa kad je čovek vršio neverovatan presing,uklicavao u 100 i nekom minutu.opet u revanšu 1/2 LŠ protiv barselone prvo pol je odigrao pa blago je reći loše,nije imao ni jedan tačan pas što je meni bilo neverovatno kad je komentator rekao.

normalno da je razlicito. od zadnjeg veznog prema centarforu su svi napadaci . znaci vezni igraci i krila , i centarfor je istureni napadac ili spic - narodski. centarfor nikad nemoze igrati veznog igraca jer nije predodredjen za to ( tehnikom , pregledom igre idr. ), a veznjak moze. uzmi ronalda i messija za primjer. vilju npr predstavljaju kao spic igraca a on to nije . nije klasicni centarfor.
nisam skontao ceo komentar ali dobro.tačno je da u današnjem fudbalu dosta ekipa završava akciju i sa 5-6 igrača ali nije tačno da je iniesta napadač recimo,on je ofanzivni vezista kao i ozil recimo.

Sgo

Član
Učlanjen(a)
07.06.2011
Poruka
63
moje mišljenje za njega(di mariju)da je odigrao prosečnu sezonu fudbalera reala iz madrida,recimo oduševio me je protiv barse u finalu kupa kad je čovek vršio neverovatan presing,uklicavao u 100 i nekom minutu.opet u revanšu 1/2 LŠ protiv barselone prvo pol je odigrao pa blago je reći loše,nije imao ni jedan tačan pas što je meni bilo neverovatno kad je komentator rekao.

Pa sad,znas i sam da niko ne moze odigrati 50-60 utakmica u sezoni na vrhunskom nivou,mora biti uspona i padova.Cisto mislim da bi za njega trebalo da bude mesta u RM.Sad i ako ga Murinjo ne stavi,njegova stvar,ionako ce on snositi(eventualne)posledice,necemo valjda ti i ja..

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
znam da ne može niko kostanstno odigrati dobro 50-60 ut ali on je na više od polovine ut bio loš što mislim da nije slučajno.jednostavno kad gledam čoveka čini mi se da sporo razmišlja,da nema rešenja ne znam

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
ima uvijek potez vise, kad nebi predriblao beka cini mi se nebi na dobro. e to ga zeza. on fino probije stranu i kad treba ubaciti pravi potez viska, onda ili mu uzmu loptu ili pada. kad bi se toga rijesio bio bi jos bolji . inace odlican igrac

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
dobar je igrač ali za neki klub poput valensije ili viljareala,za neku god će biti za real

Natrag