Član
- Učlanjen(a)
- 15.05.2010
- Poruka
- 773
pa upravo tako,ozil ofanzivni vezni ronaldo krilo neko znači ostaje samo jedan klasičan napadač.naravno da nisu bekovi,šta ti je ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ozil nije napadač niti je ronaldo
aha,znači napadač i špic su 2 različita tipa igrača?interesantno
aha,znači napadač i špic su 2 različita tipa igrača?interesantno
moje mišljenje za njega(di mariju)da je odigrao prosečnu sezonu fudbalera reala iz madrida,recimo oduševio me je protiv barse u finalu kupa kad je čovek vršio neverovatan presing,uklicavao u 100 i nekom minutu.opet u revanšu 1/2 LŠ protiv barselone prvo pol je odigrao pa blago je reći loše,nije imao ni jedan tačan pas što je meni bilo neverovatno kad je komentator rekao.Ko zna,mozda jesu?wacko2 Nije mi bas naj jasnije oko cega ovo objasnjavanje ko je ko na terenu a i vrapci znaju da svi igraju sve.Do zla boga da jos postoje 9-ke,10-ke..
Ne znam sto ti je toliki problem Di Maria?Jedan je od najboljih bio prosle sezone,po mom misljenju neizostavan,sad ako ti ili g.Murinjo zelite da ga vidite na klupi onda ne znam sta da ocekujete...
nisam skontao ceo komentar ali dobro.tačno je da u današnjem fudbalu dosta ekipa završava akciju i sa 5-6 igrača ali nije tačno da je iniesta napadač recimo,on je ofanzivni vezista kao i ozil recimo.normalno da je razlicito. od zadnjeg veznog prema centarforu su svi napadaci . znaci vezni igraci i krila , i centarfor je istureni napadac ili spic - narodski. centarfor nikad nemoze igrati veznog igraca jer nije predodredjen za to ( tehnikom , pregledom igre idr. ), a veznjak moze. uzmi ronalda i messija za primjer. vilju npr predstavljaju kao spic igraca a on to nije . nije klasicni centarfor.
moje mišljenje za njega(di mariju)da je odigrao prosečnu sezonu fudbalera reala iz madrida,recimo oduševio me je protiv barse u finalu kupa kad je čovek vršio neverovatan presing,uklicavao u 100 i nekom minutu.opet u revanšu 1/2 LŠ protiv barselone prvo pol je odigrao pa blago je reći loše,nije imao ni jedan tačan pas što je meni bilo neverovatno kad je komentator rekao.