Real Madrid C.F. ~ Los Galácticos

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
covjek nije igrao skoro citavu sezonu. povrijedio se pa obnovio ozljedu. niko nije lud dati tolike pare za igraca koji ce se slkoro citavu sezonu oporavljati i jos primati ne malu platu.

Mourinho se sprema u novi pokušaj kupnje Lamparda?

Jose Mourinho ponovno će u redove momčadi koju vodi pokušati dovesti Chelseajevog veznjaka Franka Lamparda, javljaju engleski mediji...

Nakon što mu ta ideja nije prošla u vrijeme dok je vodio Interovu momčad, a spominjala se mogućnost Lampardova dolaska na Santiago Bernabeu i u prošloj sezoni, portuglaski nogometni stručnjak odlučan je u namjeri još jednom posegnuti prema Stamford Bridgeu i dovesti istaknutog engleskog nogometnog reprezentativca.

Pretpostavlja se da londonski klub svog igrača ne namjerava pustiti za cijenu manju od 40 milijuna funti, a upitno je bi li i ona slomila upravu kluba. Ipak, u redovima španjolskih doprvaka pokušat će transfer izvesti na način da za Lamparda ponude Kaku i svotu novca koja bi zadovoljila čelne ljude engleskog Premierligaša.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Zinedin Zidan sportski direktor Reala

Zinedin Zidan sportski direktor Reala

Jedan od najboljih fudbalera sveta svih vremena, Zinedin Zidan, biće imenovan za novog sportskog direktora Real Madrida, umesto Horhea Valdana koji je smenjen zbog neslaganja sa trenerom Žozeom Murinjom.

v207314p0.jpg

"Morali smo da razrešimo problem neslaganja dve ličnosti jakih karaktera koji očigledno nisu mogli da nađu zajednički jezik", rekao je predsednik Real Madrida Florentino Peres, koji je u sredu otpustio legendu kluba Valdana, dan kasnije postavio takođe legendarnog igrača Zidana.

Peres je precizirao da će promena menadžerskog tima u Realu dati Murinju "više slobode" u odlučivanju.

Zidan, koji je za "kraljevski klub" igrao u periodu od 2001. do 2006. godine, radio je od novembra 2010. kao specijalni savetnik Peresa.

Tridesetosmogodišnji Zidan je u karijeri tri puta proglašavan za najboljeg igrača sveta u izboru FIFA.

(agencije/MONDO)

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
zovnite jos pele-a i maradonu u real i opet vam nece pomoci. dzaba kad imate gubitnicki mentalitet.

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
po čemu si ti zaključio to?zidan dok je igrao real je osvojio sve,murinjo redovno šiša barsu tako da će verovatno to ispasti na dobro sledeće sezone

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Mogu ti reći Alžirac da je ovo već pravi potez mada ako se Ronaldu i dalje bude davala onolika sloboda, džaba sve :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
Zizu je sam po sebi uvek pravi potez,da se vrati sad na teren mislim da bi bio pravi potez :D. Ne znam,po meni ta sloboda ronalda je bila vidljiva samo na kraju sezone u primeri kad je barsa praktično uzela titulu pa je on jurio što više golova u sezoni

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Zizu je sam po sebi uvek pravi potez,da se vrati sad na teren mislim da bi bio pravi potez :D. Ne znam,po meni ta sloboda ronalda je bila vidljiva samo na kraju sezone u primeri kad je barsa praktično uzela titulu pa je on jurio što više golova u sezoni

Malo je spor ali verovatno i dalje zna sa loptom yes4

Meni je stalno bila vidljiva, baš me interesuje šta će da bude kad neko od saigrača naročito od špiceva bude počeo otvoreno da se buni a to će se kad-tad desiti yes3

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
tehniči mislim da bi i sad bio najbolji na svetu,a brzina mu nikad nije bila vrlina :D.
zavisi iz kog ugla gledaš?i mesi takvu slobodu ima u barsi po meni je to normalno da igrači poput njih dvojice koji su brzi,dobri dribleri imaju malo više slobode od ostalih

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
tehniči mislim da bi i sad bio najbolji na svetu,a brzina mu nikad nije bila vrlina :D.
zavisi iz kog ugla gledaš?i mesi takvu slobodu ima u barsi po meni je to normalno da igrači poput njih dvojice koji su brzi,dobri dribleri imaju malo više slobode od ostalih

Za Alžirca si u pravu wink3
A za Ronalda...videćemo šta će da bude, ako i dalje ne bude vraćao loptu kad je blizu šesnaesterca...

:D

Poslednja izmena od urednika:
Natrag