Real Madrid C.F. ~ Los Galácticos

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
naravno,mesi je uvek bolji i kad ronaldo da više golova.pričao o najboljem strelcu španske lige a ne asistentu

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
napisao sam ti da pogledas statistiku izmedju mesija i ronalda , broj suteva po golu , broj asistencija, broj oduzetih lopti , broj tacnih dodavanja i dr. a pogledaj na you tubu par zadnjih utakmica reala gdje je ronaldo trpao po tri cetri na utakmici . gdje adebajor i ostali neiskoristavaju zicere nego guraju ronaldu na stranu da on daje golove.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ronaldo ako ne da gol na utakmici, računa kao da je nije igrao :dntknw:

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
vidis i sam da poslije neosvajanja primere i finala LP-a , ronaldo pocinje da zabija po tri cetri po utakmici. ko veli da bar to otmemo barceloni i mesiju. dok to nije bio slucaj kad su sve opcije bile u igri.

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
davao je ronaldo golove i do ove poslednje 2 ut,a što da ne bude najbolji strelac lige ako može? i to pokazuje neku kolegijalnost i zajedništvo u ekipi

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Kaka: Ne idem nigde, čeka me izazov u Realu

Brazilac demantovao odlazak

Kaka: Ne idem nigde, čeka me izazov u Realu

Nekada najbolji fudbaler sveta Rikardo Kaka rekao je da ga ne zanima odlazak iz Real Madrida i da će učiniti sve da konačno opravda 60 miliona funti uloženo u njega 2009. godine kada je prelazio iz Milana.

10585_kaka01-reuter-ina-fassbender_f.jpg

Kaka bi se prema glasinama mogao vratiti u Milan ili otići u Čelsi gde bi ponovo radio sa Karlom Anćelotijem.

Ipak, Brazilac je otkrio da ne želi da napusti špansku prestonicu iako mu se majka seli u London.

"Želim da ostanem u Madridu i igram za Real. Moja majka će se preseliti u London sledeće godine, ona je propovednica. Mene čeka izazov u Realu, ne razmišljam da igram u Premijer ligi ili da se vratim u Italiju. Imao sam dve loše godine iza sebe, ali sve će biti bolje, osvojili smo Kup i stigli do polufinala Lige šampiona", rekao je Kaka.

Brazilac se nalazi i na meti Mančester sitija koji je 2009. godine poslao basnoslovnu ponudu na adresu Milana.

"Odbio sam Siti jer smo bili usred sezone, a i rekao sam da bih Milan napustio samo zbog Reala", rekao je Kaka.

Blic

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
Las notas de Mou - The Mou´s notes

Poslednja izmena od urednika:
Natrag