Real Madrid C.F. ~ Los Galácticos

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
sto se ovako neizivljavate na barceloni , onaj pederski sminker se nevidi na terenu kad igra protiv barce.
nego citam opet pare za pojacanja , te sahin, te falkao , te kvarezma . dokle vise, a uvijek pušiona.

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Dotle vi trošite na učitelje glume, pa se barcini bijednici od igrača valjaju po travi i fataju za lice kao mala djeca pri svakom startu.
A mora se priznati , da dio para potrošite i na suce. Što je, je.

Svaki sudac s obrazom bi ili priznao onaj gol Higuaina, ili dosudio prekršaj na "pederskom šminkeru", koga je Pike "odnio". No, još jednom se pokazalo da znate potrošiti pare.

Pa ispada da ste bolji biznismeni od Reala.
Sramota.
Pokrij se ušima i uživaj.
Dok traje.;)

:blum3:

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
neznam samo o cemu ces pisati kad vama oderemo guzove na vembliju. da je bogdo raspored bio drugaciji pa da ste se vi hrvali sa realom, pa bi te onda cuo nego ufatili salke . ono bi dobio i rastureni hajduk

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
neznam samo o cemu ces pisati kad vama oderemo guzove na vembliju. da je bogdo raspored bio drugaciji pa da ste se vi hrvali sa realom, pa bi te onda cuo nego ufatili salke . ono bi dobio i rastureni hajduk

Ovo s "oderanim guzovima" samo pokazuje tvoje sexualne sklonosti.
Da sam na tvom mjestu, ne bi se ja tim hvalio.:D
Mislim, svaka tebi čast, tvoj izbor, ali ......

PS
Jeste već kupili suca??:(

Kolko je košto???;)

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
nebojim se ja se cuke koji laje , nego onog sto suti i mase repom.:blum3::D:D:Dyes3

Član
Učlanjen(a)
10.05.2011
Poruka
30
smallmessi.jpg

Tisina bre. 36 golova.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
E to je najbitnije, verovatno mu to i jeste najvažniji cilj u sezoni, da bude prvi strelac lige yes3

Natrag