Član
- Učlanjen(a)
- 15.05.2010
- Poruka
- 773
haha,nisu naši nego realovi .ja navijam za zvezdu i simpatišem ekipe koje trenira jose najveći trener svih vremena do sad a i posle sadašnjeg vremena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
haha,nisu naši nego realovi .ja navijam za zvezdu i simpatišem ekipe koje trenira jose najveći trener svih vremena do sad a i posle sadašnjeg vremena
znam da me je on prosvetlio,razmislio sam dobro o tome i shvatio da je on u pravu.murinjo nema pojma i bez sudija ništa ne bi ni postigao.a za zvedzu si u pravu isto,svaka ti je ko u Njegoša
eh malo,nije me malo prozivao nego mnogo ali šta da radim.i ja se nadam da će jose ostati pa da vidimo kako će stvari izgledati sledeće sezoneVidiš kako sad stari izgledaju drugačije
Dobro malo te je prozivao ali ti si dobar momak, shvati osi da je sve to u službi rivaliteta
Nego ja bih stvarno voleo da Murinjo ostane jer je zaista do sada bilo da mu ekipe najbolje igraju u drugoj sezoni a za posle videćemo, pošto gde god je bio imao je veliek budžete za transfere, pogodi sa jednim a promaši sa tri igrača, ali nema veze, neka ostane jer u suprotnom će biti šta bi bilo kad bi bilo yes3
eh malo,nije me malo prozivao nego mnogo ali šta da radim.i ja se nadam da će jose ostati pa da vidimo kako će stvari izgledati sledeće sezone