Real Madrid C.F. ~ Los Galácticos

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
pazi realno,ali sad nisam subjektivan.ko može da promeni iz korena ekipu za 8-9 meseci rada s njima?nek ga puste još jednu sezonu pa nek vide kakvi će rezultati biti.titula ili liga šampiona ne gine,ubedjen sam u to

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
pazi realno,ali sad nisam subjektivan.ko može da promeni iz korena ekipu za 8-9 meseci rada s njima?nek ga puste još jednu sezonu pa nek vide kakvi će rezultati biti.titula ili liga šampiona ne gine,ubedjen sam u to

Ok, ako nisi subjektivan :)
A što da menja ekipu iz korena, tim nije mnogo promenjen...Ali zamera se svima a to trener kraljevskog kluba ne sme da radi, mora da se ponaša kao gospodin :)
Ali ako ostane vrlo je moguće da uleti neki od ta dva trofeja ,zato sam ti i poklonio sat yes3 http://serbianforum.org/slobodne-diskusije/134869-poklanjam-143.html#post746567

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
hvala na poklonu pre svega,super je :). kad kažem da promeni iz korena mislim na njihove navike i prilagodjavanje na njegov način rada.a za ponašanje,to je po meni individualna stvar

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
hvala na poklonu pre svega,super je :). kad kažem da promeni iz korena mislim na njihove navike i prilagodjavanje na njegov način rada.a za ponašanje,to je po meni individualna stvar
;)

Pa jeste individualna, ali ako ovoreno sa mnogima ulaziš u sukobe i stalno ih tražiš onda mora da se postavi pitanje šta ta čovek radi ,zbog čega, da li je baš u pitanju namerno skretanje pritiska sa igrača na sebe ili ima još nešto :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Nije zato je između ostalog i napustio Englesku jer tamo i pored rezultata nikad nije bio prihvaćen od Saveza i novinara, ali Englezi su opet posebna priča...za kraljevski klub mora da postoje neke norme ponašanja...koliko god mislio da je negde oštećen ne može zbog toga da proziva sve i svakoga. Real je veliki i ponavljati da protyiv njega postoji zavera svakako da škodi imidžu kluba a to je za klub veoma bitno jer ima pristalice na celom svetu.

Natrag