optužuju da ih mrzi? Da se ne projektuju možda na drugoga? Jer oni zaista mrze svakoga ko ne pripada njihovom kultu. A to potvrđuju i reči koje upućuju drugima, reakcije na razotkrivanja nedoslednosti i kontradikcija, sve.
To se moze reci za Tripa da se on projektuje, on zaista mrzi..
Ali nisu svi takvi, nego su ih tako naucili da vredjaju i napadaju. Odnosno ucili su ih da je crkva "kurva" i da smo po njima svi koji tu crkvu branimo "pokvarenjaci", sto rece Tripo za nas optuzujuci nas sve redom da smo "pokvareni".
Tripo je slucaj i Laodikeja, a ostali isto tako misle i govore da smo pokvarenjaci, nazalost podstaknuti su "manijom gonjenja" koju su im usadili..
I ako ti kazu da oni ne smatraju pripadnike drugih crkava pokvarenima, opet ako im se suprotstavis, primetices da ce te odmah okarakterisati kao "pokvarenog". Jer je to duboko u njima, ta "manija gonjenja".
A ne vide koliko su izmanipulisani, stvorili su im otpor i barijeru, da im ne prodre u um, da automatski sve sto se suprotstavlja njihovoj "istini" okarakterisu kao da je "od djavola".
Time je i onaj koji im se suprptstavlja "prevaren" ili namerno "pokvaren" i "iznosi lazi"!
Nema treceg!
Oni brate sebi ne dopustaju mogucnost greske. Programirali su ih da tako misle, da su"oni u pravu" a svi drugi su prevareni i grese, i ako ih ne poslusaju i ako im se suprotstave, onda su "izmanipulisani ili namerno lazu"!
A bas to "programiranje", je ravno "opsednutosti"!
U stvari programiranje uma i jeste opsednutost sa naucnog stanovista, i to i jeste sotonska rabota, nju radi djavo na razlicite nacine, on programira coveka, sto putem hipnoze, sublimirajucim porukama, reklamama, autosugestijom, muzikom i slicno..
Zato brate, sa njima nema normalnog razgovora, jer oni imaju "odbojnost" prema svemu sto im mi govorimo, oni su programirani i njihov um to ne moze primiti! Njemu je podignuta barijera, i oni su nazalost opsednuti djavolom.
A sa druge strane kod pojedinaca ima i "namerne pokvarenosti, zluradosti i ponosa", jer ne moze djavo nikako opstati pred istinom, osim ako mu sam covek to ne dozvoli. Dok vecina njih dozvoljavaju da im djavo sapuce i sugerise, da im podstice ponos, dopustaju mu, jer nisu iskreni prema Bogu ni prema sebi.. I Bog ih prepusta njihovom izboru.
Dok onaj koji je u dusi iskren, koji nema ponosa, koji je od Boga pozvan, njemu ovaj program pukne kad tad, u doticaju sa istinom. Sve se srusi kao kula od karara i on se oslobadja. To sam jadoziveo, oni ne.
Zato i kaze u bibliji - "nakupice sebi ucitelje da im golicaju usi", jer oni brate vole svoju laz! Radije ce u njoj ostati nego da poslusaju istinu i oslobode se, jer im njihova laz prija.
Pazljivo citaj sta pise Laodikeja (nemoj da ih blokiras citaj i vidi), on kaze - "ja imam zivo iskustvo sa Bogom, spoznao sam istinu i vase filozofije me ne interesuju".
On je tu da "nama nametne svoju istinu" ali ni slucajno nemoj da se usudis da ga obratis jer "on to nece dozvoliti"!
To su takvi ljudi, koji dopustaju djavolu da ih hipnotise i zavodi, kao sto je i zmija hipnotisala i zavela evu svojim sikcucim jezikom i hipnotisucim ocima.. Inace zmija i jeste simbol hipnoze i prevare!