Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Pa na svakom skupu sveštenici sjede u prvim redovima, na mjestima gdje su najistaknutiji.
A to bi ti voleo, da sedis kao oni i da ljudima solis pamet, da se istices! Kao sto tvrdis da znas "moje motive" ja znam tvoje jos vise.
Pokaj se i obrati se Bogu, ja te ne osudjujem, samo se promeni vec jednom.
Opet projekcija. Naš arg. upotrebljavaš.
Ja znam sta adventisti uce, nije to nikakva projekcija! "Sola Scriptura" je samo dok ne postanes clan crkve. Kad postanes clan crkve, onda moras prihvatiti da crkva tumaci bibliju, a ti kao vernik slusas!
Mozes ti uloziti prigovor crkvi na ucnje, ali onda to opet ide na generalnu gde se razmatra, pa sta oni odluce ti moras prihvatiti. Ako ne zelis prihvatiti, ako se suprotstavljas, mozes samo biti iskljucen!
Kazi mi onda ko tumaci bibliju? Vi pojedinci ili crkva???
Niste ni svesni! Imate isti je sistem kao i mi, samo sto nas optuzujete kada kazemo "crkva tumaci Pismo" a ne razumete sta to znaci! To znaci priznati autoritet crkvi! A vi ste buntovnici i protiv vlastite crkve, pa bolje da niste njeni clanovi, jer ne prihvatate ni ukor koji vam uputi, suvise ste arogantni.
Kada će Mire da otvori temu o nama?
Pošto samo znate pljuvačke teme otvarati.
Nikada! Cekam da ti otvoris, jer to svuda radis. Ja se pljuvanjem ne bavim! Ili bi ti voleo da ja otvorim temu da se tamo izivljavas i pljujes svoje adventiste???
Veruj mi, ne bi vam bilo dobro da ja otvorim..
Poslednja izmena: