Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Onda se posavetuj sa svojima, pa da krenemo.
Jos nesto.
Ja sam Tripa vise puta savetovao, ali on ne zeli da poslusa, tako da ja licno nisam odgovoran za njegov nacin pisanja.
Onda i ti prestani da ga podrzavas. Ne mozes na svaki njegov post da udaras hvalospeve podrske, pogotovo kad krene da pljuje po nama.
Posavetovacu se, ali prvo da vidimo sta Tripo sa svojim ponasanjem hoce da postigne?
Gde se to molim te vidi na forumu? Izneo sam dokaz da nije tako, nego ste vi otvarali teme i optuzivali nas bez razloga, a onda ste udarali kontru i na svakoj nasoj temi tvrdili kako mi vas progonimo i kako ste ugrozeni. A pre vaseg dolaska na forum niko vas nije ni dirao!To je vaš duh, nije naš. Vi ste ljude primoravali na pravosl. vjeru.
Vi ste nas vijali po forumu! I sada to radite, posebno ti! Od cega se vi branite molim te i od koga? Ko vas dira i ko vas napada???
Ja sam rekao, mi se ne moramo slagati u teologiji ali postovanje i uvazavanje sagovornika, njegovo pravo da misli drugacije mora da postoji, osnovni elementi kulture u ophodjenju sa ljudima moraju postojati. Ne mozes se ti rugati, keziti, ponasati arogantno, ismejavati, satanizovati, pljuvati sagovornika i njegovu veru i onda ocekivati lep odnps. Mozes reci da se ne slazes lepo kulturno i takticno, a ne ponasati se kao malo dete koje se kezi ruga upire prstom i gadja papirima!
To je nepostovanje, da li se ti i privatno tako odnosis prema ljudima? Ili je to samo maska za forum?
Ajde da lepo komuniciramo?
Jesi li ti dakle voljan da promenis svoj nacin ophodjenja prema ljudima?