Rat na forumu o religiji! (zavere, spamovanja, trolovanja, prijavljivanja, borbe nepostenim sredstvima)

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Onda se posavetuj sa svojima, pa da krenemo.

Jos nesto.

Ja sam Tripa vise puta savetovao, ali on ne zeli da poslusa, tako da ja licno nisam odgovoran za njegov nacin pisanja.

Onda i ti prestani da ga podrzavas. Ne mozes na svaki njegov post da udaras hvalospeve podrske, pogotovo kad krene da pljuje po nama.

Posavetovacu se, ali prvo da vidimo sta Tripo sa svojim ponasanjem hoce da postigne?

To je vaš duh, nije naš. Vi ste ljude primoravali na pravosl. vjeru.
Gde se to molim te vidi na forumu? Izneo sam dokaz da nije tako, nego ste vi otvarali teme i optuzivali nas bez razloga, a onda ste udarali kontru i na svakoj nasoj temi tvrdili kako mi vas progonimo i kako ste ugrozeni. A pre vaseg dolaska na forum niko vas nije ni dirao!

Vi ste nas vijali po forumu! I sada to radite, posebno ti! Od cega se vi branite molim te i od koga? Ko vas dira i ko vas napada???

Ja sam rekao, mi se ne moramo slagati u teologiji ali postovanje i uvazavanje sagovornika, njegovo pravo da misli drugacije mora da postoji, osnovni elementi kulture u ophodjenju sa ljudima moraju postojati. Ne mozes se ti rugati, keziti, ponasati arogantno, ismejavati, satanizovati, pljuvati sagovornika i njegovu veru i onda ocekivati lep odnps. Mozes reci da se ne slazes lepo kulturno i takticno, a ne ponasati se kao malo dete koje se kezi ruga upire prstom i gadja papirima!

To je nepostovanje, da li se ti i privatno tako odnosis prema ljudima? Ili je to samo maska za forum?

Ajde da lepo komuniciramo?

Jesi li ti dakle voljan da promenis svoj nacin ophodjenja prema ljudima?

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Onda i ti prestani da ga podrzavas. Ne mozes na svaki njegov post da udaras hvalospeve podrske, pogotovo kad krene da pljuje po nama.

A to tebe boli.

Posavetovacu se,

Kupi knjigu "Posavetujte me oče".

Gde se to molim te vidi na forumu?

Vidi se i ovdje na forumu, da tražite da se nama zabrani čitati Bibliju i tumačiti,a i kroz istoriju što su osjetili bogumili.

Izneo sam dokaz da nije tako,

To svi kažu, ali niko te tvoje dokaze nije vidio.

nego ste vi otvarali teme i optuzivali nas bez razloga,

Zato imate haos jer ste tako divni.

a onda ste udarali kontru i na svakoj nasoj temi tvrdili kako mi vas progonimo i kako ste ugrozeni. A pre vaseg dolaska na forum niko vas nije ni dirao!

Pa snimak tuče monaha dokazuje vaš duh, šta bi radili drugima.

Ja sam rekao, mi se ne moramo slagati u teologiji ali postovanje i uvazavanje sagovornika,

Ti rekao , a najviše si vrijeđao.

Ne mozes se ti rugati, keziti, ponasati arogantno, ismejavati, satanizovati, pljuvati sagovornika i njegovu veru i onda ocekivati lep odnps.

Ja od vas i ne očekujem lijep odnos.

To je nepostovanje, da li se ti i privatno tako odnosis prema ljudima? Ili je to samo maska za forum?

Bolje se pitaj kako se vi privatno ponašate sa mnom, jedan me htio udariti. A da saćeš reći da sam ga izazvao.

Opet ovo daješ iz pogrešnog motiva.

ej nije ti ovo pravoslavlje da praviš performanse.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070

Posavetovacu se, ali prvo da vidimo sta Tripo sa svojim ponasanjem hoce da postigne?

Gde se to molim te vidi na forumu? Izneo sam dokaz da nije tako, nego ste vi otvarali teme i optuzivali nas bez razloga, a onda ste udarali kontru i na svakoj nasoj temi tvrdili kako mi vas progonimo i kako ste ugrozeni. A pre vaseg dolaska na forum niko vas nije ni dirao!

Vi ste nas vijali po forumu! I sada to radite, posebno ti! Od cega se vi branite molim te i od koga? Ko vas dira i ko vas napada???

Ja sam rekao, mi se ne moramo slagati u teologiji ali postovanje i uvazavanje sagovornika, njegovo pravo da misli drugacije mora da postoji, osnovni elementi kulture u ophodjenju sa ljudima moraju postojati. Ne mozes se ti rugati, keziti, ponasati arogantno, ismejavati, satanizovati, pljuvati sagovornika i njegovu veru i onda ocekivati lep odnps. Mozes reci da se ne slazes lepo kulturno i takticno, a ne ponasati se kao malo dete koje se kezi ruga upire prstom i gadja papirima!

Badava ti mire trošiš reči i pokušavaš na fin način da ukažeš na problem. Nema od toga ništa jer vidi:

A to tebe boli.

Kupi knjigu "Posavetujte me oče".

Vidi se i ovdje na forumu, da tražite da se nama zabrani čitati Bibliju i tumačiti,a i kroz istoriju što su osjetili bogumili.

To svi kažu, ali niko te tvoje dokaze nije vidio.

Zato imate haos jer ste tako divni.

Pa snimak tuče monaha dokazuje vaš duh, šta bi radili drugima.

Ti rekao , a najviše si vrijeđao.

Ja od vas i ne očekujem lijep odnos.

Bolje se pitaj kako se vi privatno ponašate sa mnom, jedan me htio udariti. A da saćeš reći da sam ga izazvao.

Opet ovo daješ iz pogrešnog motiva.

ej nije ti ovo pravoslavlje da praviš performanse.

Jer ovaj Mire, opet i dalje njače i ponavlja gluposti od kojih bi se mogla piramida sazidati.

Mi nekome branimo da čita i tumači bibliju??? Jer to ovakvu bibliju "genije":

Kod:
https://therightscoop.com/blasphemy-protestant-church-creates-lgbtq-bible-guide-for-children-suggests-jesus-was-queer/

No, zašto ja uopšte ovo i postavljam kada će "genije" da isto to iskoristi da kaže kako smo mi katolici tome krivi. No, neka ne brine, odgovoriću mu već sada: NE NISMO TO MI KRIVI; NEGO SOLA SCRIPTURA I BIBLIČARENJE IZ NJE PROIZAŠLO, a ni ovo što vaša braća po scriptulatorstvu, koje o gle čuda smatrate otpadom jer ne slave Saturnov shabat kao vi, nije za čuđenje, jer su bogumili pored toga što su bili dualisti, praktikovali i sodomiju....

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ja Tripu ni ne udaram hvalospeve podrske, jer je cak i suprotno, ali se vise javno ne izjasnjavam.

Član
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
224
Овим видео материјалимa се не подсмевам нити омаловажавам било кога, па ни католичке часне сестре. Ово је неприкладно.

Шпанске часне сестре

Часне сетре играју Gangnam Style

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Овим видео материјалимa се не подсмевам нити омаловажавам било кога, па ни католичке часне сестре. Ово је неприкладно.

Шпанске часне сестре

Часне сетре играју Gangnam Style

Za takvo nešto treba zahvaliti Vatikanumu II i "liberalizaciji", tj protestantizaciji. To ako se dozvoli čeka i Istok. Sinovi lukavoga to i čekaju, igraju na kartu sinodalnosti, i kao guje se infiltriraju po Istoku, čekaju trenutak, a onda... buđenje u noćnoj mori, žene sveštenice, bubnjevi i zurle na liturgiji, sprdnja sa presvetim tajnama, svetu pričest gejevi dele, relativizam, otpad, i subotarenje.

Eh, Kvintilije Vare, što poverova germanskom keru....

Natrag