Rat na forumu o religiji! (zavere, spamovanja, trolovanja, prijavljivanja, borbe nepostenim sredstvima)

Učlanjen(a)
15.02.2015
Poruka
3.527
AdrianBg je ne tako davno otvorio temu o spamovanju koje ovde na forumu besomučno vrše sledbenici kulta "malog svetla" iz Mejna, koji sebe nazivaju adventistima, inače poznatiji po narodskom nazivu, koji im apsolutno odgovara: subotari. Tema je zaključana jer je korisnik tripo41, navodni "nastavnik razredne nastave" ubacio nacionalizam i politiku u raspravu. No to dotičnom nije bilo dovoljno pa je započeo sa zaverom da bi se na istim osnovama sa foruma uklonio korisnik stvarnoslap, zbog čega je i otvorena ova tema.

Iz svega navedenog, postavljam pitanje: Da li je ovo adventistički, tačnije subotarski forum? Ako jeste onda neka tako bude navedeno. Ako nije, jer nigde doslovno nije navedeno da se u vezi tema isključivo pitaju subotarski akolite, onda šta je ovo:

Darth, svima nama je jasno na ovom forumu da su za tebe najveci oponenti ADVENTISTI. Milsim da nije ispravno stio ti toliko veliku paznju skreces samo na Adventiste, kao da su oni toliko vredni kao da vladaju svetom. Darth, mislid da suvese veliku vrednost daje Adventistima, mnogo vise nego sto im to pripada.
Mozes li nam objasniti, da li je to celo tvoje krscanstvo koje svetu nista drugo ne nudi, osim mrznje, sukoba i rata?

Neka nikog ne zbuni to što označenima piše ignored member. Stavljeni su na ignore, ali to nije dovoljno. Jer oni za razliku od drugih, ne rade, nego po ceo dan samo vrše prozelitizam svoje "vere". [.[/QUOTE] Tako je Darth, uskoro cemo i tebe krstiti!

Darth, nemam pravo da odgovorim na ove tvoje besmilsice, jer je ovo TVOJA temja, RAT i ti doslovno ispunjavas zahteve ove teme, jer nista drugo ni ne prosipas na forumu osm mrznje, pljivanja i uzdizanje sukoba i rata. Zato sa moje strane si slobodan. Ovo je tvoja tema pa neka ti je sa srecoma. A o Hriscanstvu i hriscanskoj veri, nema ni govorta.

Ja sam na ovaj forum dosao sto je forum religije, a nisam znao da se na njemu sve nalazi osim hriscanske vere i bratske ljubavi.
Nije uzalut Hristos rekao: "Po rodovima poznacete ih." Na zalost nije tesko uoceti ratnike bez krscanske ljubavi.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
AdrianBg je ne tako davno otvorio temu o spamovanju koje ovde na forumu besomučno vrše sledbenici kulta "malog svetla" iz Mejna, koji sebe nazivaju adventistima, inače poznatiji po narodskom nazivu, koji im apsolutno odgovara: subotari. Tema je zaključana jer je korisnik tripo41, navodni "nastavnik razredne nastave" ubacio nacionalizam i politiku u raspravu. No to dotičnom nije bilo dovoljno pa je započeo sa zaverom da bi se na istim osnovama sa foruma uklonio korisnik stvarnoslap, zbog čega je i otvorena ova tema.

Iz svega navedenog, postavljam pitanje: Da li je ovo adventistički, tačnije subotarski forum? Ako jeste onda neka tako bude navedeno. Ako nije, jer nigde doslovno nije navedeno da se u vezi tema isključivo pitaju subotarski akolite, onda šta je ovo:

Pogledajte prilog 112396

Neka nikog ne zbuni to što označenima piše ignored member. Stavljeni su na ignore, ali to nije dovoljno. Jer oni za razliku od drugih, ne rade, nego po ceo dan samo vrše prozelitizam svoje "vere".

@mire000, @antonijadz, @stvarnoslap i mnogi drugi, argumentima nasrtljivce, koji su i alergični na iste ubediti nećete. Nemaju kapaciteta za to. Jer da imaju, ne bi umesto pravog evanđelja prihvatili EGWističko smeće.
I ja cu morati da pocnem da blokiram iskreno. Onda ce biti mir na forumu valjda, dok se ne pojavi neko drugi pa i njega ne uhvate u masinu.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
I ja cu morati da pocnem da blokiram iskreno. Onda ce biti mir na forumu valjda, dok se ne pojavi neko drugi pa i njega ne uhvate u masinu.

Mir? Na forumu? Sa njima ovakvima kakvi jesu? Ne. mira sa njima nikada neće biti. Shvati, radi se o fanaticima lažnog evanđelja ubeđenim da su u pravu. Mislim, svako bi se zapitao zašto me svi ignorišu? Svako bi se zapitao, da ne greši možda u nečemu. Oni, nikada. Tipična sektaška arogancija. Dok sa jedne strane Hrišćanstvo poziva na preispitivanje savesti, njih, kao i Lutera čitanje Biblije i samostalno tumačenje iste tera na aroganciju, na samozaljubljenost i zatvaranje očiju pred istinom i ovakvo ponašanje. Pomaže li tu ignorisanje? Pomaže li ignorisanje kod nekog kome je rečeno da je to zato što su je taj neko u pravu, i da ostali ne žele da čuju njihovu istinu? Ne pomaže. Ignorisanje pomaže nama da se ne nerviramo na egazmpalr gluposti kojeg ovi imaju u izobilju. Ali ni to zatvaranje ne pomaže.

Dakle šta pomaže? Samo odgovor istom merom. Insistiraju na Starom Zavetu? Ok. Onda nema okretanja drugog obraza, nema voli svoje neprijatelje, jer oni nama i jesu neprijatelji, nego oko za oko, zub za zub. Oni nama po svetinjama, mi njima po njihovim (ako oni uopšte tako nešto i imaju, jer klanjaju se mrtvim slovima na papiru i pisanijama žene koja je već 104 godine hrana crvima).

Jesu li tražili rat? Jesu. Jesu li prvi napali? Jesu i dalje napadaju. E, pa onda: Heremu, a oni neka se kad su već toliko opsednuti Starim Zavetom zapitaju šta je to i kako se sprovodilo.

Naravno, očekujem "genija" da sipa svoje "mudrosti" i da opet proziva, no odgovor dobiti neće.

Između Sinova Svetla, vernika Hristovih i Sinova Tame, klanjaoca senke "malog svetla" iz Mejna je Heremu.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Mir? Na forumu? Sa njima ovakvima kakvi jesu? Ne. mira sa njima nikada neće biti. Shvati, radi se o fanaticima lažnog evanđelja ubeđenim da su u pravu.

Sta ima lose ako covek kaze da je u pravu, i za to prilozi biblijske dokaze.

Ako vi smatrate da neko nije u pravu, vi bi trebalo da prilozite vase biblijske dokaze, pa da kulturno i fino vidimo cija nauka drzi vodu.

Vi to ne cinite, vec kada uvidite da vasi dokazi nisu validni, vi osujete paljbu kao Maksim po diviziji, a nas osudjujete da to cinimo.

Ja sam uvek za Mir, i nemam potrebe da pisem o drugima, vec da isklucivo diskutujem na osnovu biblije.

Evo, pozivam sve da se ostave osudjivanja i pisanja protiv drugih, i da izvidimo iz biblije sta ona uci o osnovnim istinama Hriscanske vere.

To je bar posteno sa moje strane.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Sta ima lose ako covek kaze da je u pravu, i za to prilozi biblijske dokaze.

Nije problem u prilaganju stihova BIblije, Bibliju je upotrebio i kušač, nego se radi o tome da smo mi njihova tumačenja osporili isto Bibilijom a oni bježe od toga.

Ako vi smatrate da neko nije u pravu, vi bi trebalo da prilozite vase biblijske dokaze,

Pa oni to nemaju, nego samo ponavljaju već viđene arg.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Evo, pozivam sve da se ostave osudjivanja i pisanja protiv drugih, i da izvidimo iz biblije sta ona uci o osnovnim istinama Hriscanske vere.

To je bar posteno sa moje strane.

Nista drugo i nisam trazio.

Nije problem u prilaganju stihova BIblije, Bibliju je upotrebio i kušač, nego se radi o tome da smo mi njihova tumačenja osporili isto Bibilijom a oni bježe od toga.

A sta hoces? Da nas primoras da mi prihvatimo to sto vi kazete da pise iako mi tako ne shvatamo? I onda ako mi ne mozemo da prihvatimo to, da nas cascavas kako smo mi licemeri, formalisti, glupavi i sta ti znam?

Tako se ne moze razgovarati! Vec ako hoces imati postovanja i ljubavi prema coveku ponasaj se tako i prestani da osudjujes! Ako mi imamo suprotan stav uvazi nase pravo da tako verujemo, a ti veruj sta hoces i prestani da pljujes na nas!

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
A sta hoces? Da nas primoras da mi prihvatimo to sto vi kazete da pise iako mi tako ne shvatamo? I onda ako mi ne mozemo da prihvatimo to, da nas cascavas kako smo mi licemeri, formalisti, glupavi i sta ti znam?

Tako se ne moze razgovarati! Vec ako hoces imati postovanja i ljubavi prema coveku ponasaj se tako i prestani da osudjujes! Ako mi imamo suprotan stav uvazi nase pravo da tako verujemo, a ti veruj sta hoces i prestani da pljujes na nas!

Baš to hoće. Jer time sebe potvrđuje kao "učitelja". Penje se na lestvici kulta, tapšu mu, donos im nove davaoce desetka za shabat, uz istovremeno ispunjavanje ponosom što je zadobio poene u Investigative judgement.

Uzgred. Kvalitet "doktrine" kojoj služi, i kojom je posednut, se doslovno vidi i po tome da se za njeno potvrđivanje koriste metodi ućutkavanja protivnika, bilo putem ismevanja i vređenja, bilo zaverama za ućutkavanje. Tog kvaliteta nema, jer nema argumenata kojim se potvrđuje doktrina nastala na laži žene udarene u glavu.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
A sta hoces? Da nas primoras da mi prihvatimo to sto vi kazete da pise iako mi tako ne shvatamo?

To je vaš duh, nije naš. Vi ste ljude primoravali na pravosl. vjeru.

I onda ako mi ne mozemo da prihvatimo to, da nas cascavas kako smo mi licemeri, formalisti, glupavi i sta ti znam?

To nije ništa čime će vas Bog počastiti i već vas časti.

Tako se ne moze razgovarati

Tako mora.

Vec ako hoces imati postovanja i ljubavi prema coveku ponasaj se tako i prestani da osudjujes!

Šta će meni ljubav od tebe i poštovanje, ne daj Bože da me ti poštuješ i ljubiš kao brata u Hristu.

Ako mi imamo suprotan stav uvazi nase pravo da tako verujemo, a ti veruj sta hoces i prestani da pljujes na nas!

Opet projektuješ sebe jer ti ljude pljuješ, ja napadam vaša lažna učenja.

Natrag