Rat na forumu o religiji! (zavere, spamovanja, trolovanja, prijavljivanja, borbe nepostenim sredstvima)

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Da si postavio celo moje objašnjenje iole bi bio pošten.Ovako, vađenjem pojedinih izjava možeš prevariti pojedince

Koga sam ja prevario? Sam si napisao da smatras da "zena ima pravo izvrsiti abortus u odredjenom periodu razvoja ploda"!

Pokusavas ovde spamovanjem da sakrijes ono sto si izjavio, a to je da ti i tvoja adventisticka crkva "podrzavate abortus"!

Umesto da optuzis svoju crkvu zato sto ubija nerodjenu decu, ti ovde nama "moralises" i napadas nas!

Ovo je bolesno ponasanje!

P. S. Slape i Shone zar ne vidite kako je pobegao od teme o abortusu?

Učlanjen(a)
15.02.2015
Poruka
3.527
Hmm, najmanje 15 kontradikcija sa "temeljom", realno preko 50. Veoma krasno čuvanje "temelja".

Darth, izgled da od tebe nikad nece biti posten vesnik koji objavljuje istinu, jer sva tvoja vera pociva na tudjim greskama. Cak ako ih ni nema dosta, tvoja masta je nenadmasiva ti cas dodas od 15 na 50.
A kad bismo uzeli vase verovanje nasli bismo 500 zabluda.
Pa zasto nam ne kazes nesto o svojim krivoverjima, a imas ih na pretek?

Darth izjavljuje: Njihov temelj je Ellen Gould White.
Dath to je cista tvoja L A Z !

Evo ti dokaz koje je TEMELJ verovana Adventisticke crkve:
Božja reč
Sveto Pismo, Staroga i Novog zaveta je pisana Božja reč data božanskim nadahnućem preko svetih Božjih ljudi koji su govorili i pisali onako kako ih je pokretao Sveti Duh. U ovoj Reči Bog je poverio čoveku znanje potrebno za spasenje. Sveto Pismo je nepogrešivo otkrivenje Negove volje. Ono je merilo karaktera, ogled iskustva, autoritativni tumač doktrina i pouzdana zabeleška o Božjim delima u istoriji.

Vidis Darth, ovako veruju Adventisti. A ti ako zelis i dalje nastavi sa svojim lazima!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Pa zasto nam ne kazes nesto o svojim krivoverjima, a imas ih na pretek?
Nijedno krivoverje nije gore od ubijanja nerodjenog deteta. Povraca mi se bukvalno! Pricate kako ste vi "crkva Hristova" a ubijate nerodjenu decu!

Stalno sutirate loptu od sebe, to "ispucavanje" lopte dalje od vas samo pokazuje koliko ste ugrozeni nasom argumentacijom. 500 zabluda, pa ovo je vec smesno!

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
P. S. Slape i Shone zar ne vidite kako je pobegao od teme o abortusu?

Svi adventisti ovdje su pobjegli od teme o abortusu i "prljavom novcu" koji zarađuju njihove bolnice ubijajući nerođenu djecu. A kako ne bi pobjegli? Kako za sebe tvrditi da si kršćanin, da Isusa priznaješ Bogom i Spasiteljem, a istovremeno pravdati najstrašniji zločin - ubijanje nevine i nezaštićene djece. Zaista je suluda pozicija, i najlakše im se čini pobjeći od teme. Međutim, bježanjem od ove teme oni ne mijenjaju činjenice, a činjenica je da njihova "crkva" podržava abortus i da njihove bolnice vrše abortuse.

Učlanjen(a)
15.02.2015
Poruka
3.527
Nijedno krivoverje nije gore od ubijanja nerodjenog deteta. Povraca mi se bukvalno! Pricate kako ste vi "crkva Hristova" a ubijate nerodjenu decu!

Mire, ja sam prilozio izjavu Katolicke crkve u kojoj je izneto pod kojim uslovima moze da se izvrsi abortous, a to je u slucsaju spasavanja majke i ako je vanmatericno zacece. Tada sam izjavio da tako i Adventisdti veruju.

Pa onda kazite koliko ste vi posteni sto danima ponavljate, adventisi ubijaju a kao da ste vi sveci.
Adventisti ne cine nista drugacije od katolika po pitanju abortusa.
Drugo rekao sam da ovde imamo 5 bolnica i nijedna ne vrsi abortuse. Postoje privatne klinike koje to rade, a one namaju nikakve veze sa Crkvom.

Prema tome o tome nema sta vise da diskutujemo. Rekao sam ono sto dobro znam, a da li cete vi to prihvatiti ili cete nastaviti po vesemu, to nas ne iznenadjuje, jer to u svemu radite tako.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Mire, ja sam prilozio izjavu Katolicke crkve u kojoj je izneto pod kojim uslovima moze da se izvrsi abortous, a to je u slucsaju spasavanja majke i ako je vanmatericno zacece. Tada sam izjavio da tako i Adventisdti veruju.
Ja sam dokazao da to nije tacno! Citirao sam odluku donetu na vasoj konferenciji gde se govori o abortusu.

Evo sta kazu adventisti o abortusu:

"Crkva ne služi kao savest, međutim, ona treba da pruži moralne smernice. Abortusi iz razloga kontrole rađanja, biranja pola, ili zbog određenih pogodnosti, neće biti tolerisani od strane Crkve. Međutim, žene se mogu suočiti sa iznimnim okolnostima koje predstavljaju ozbiljne moralne ili zdravstvene dileme – ako je ugrožen život žene, ili je dijagnostifikovano teško oboljenje fetusa, ili je trudnoća rezultat silovanja ili incesta. Konačna odluka da li da se okonča trudnoća ili ne, treba da bude doneta od strane trudnice, nakon odgovarajućih konsultacija. Ona treba da dobije pravovremene, tačne informacije, da bude svesna biblijskih principa i smernica vođenih Svetim Duhom. Štaviše, ove odluke je najbolje doneti u krugu zdravih porodičnih odnosa.

Zbog toga, pokušaj da se žena primora da iznese trudnoću ili da je prekine, treba da bude odbačen kao kršenje lične slobode."

Ove smernice su izglasane od strane Izvršnog odbora Generalne konferencije Hrišćanske adventističke crkve na godišnjem zasedanju u Silver Springu, Merilend, SAD 12. oktobra 1992.

Sta mozemo iz ovoga zakljuciti?

1.) Adventisti ce dozvoliti zeni da ubije bebu ako je njeno dete nastalo kao posledica silovanja ili incesta!

2). Ako je dijagnostikovano oboljenje fetusa, odnosno ako postoje sanse da ce se dete roditi 'bolesno'!

3) Ako je ugrozen zivot zene!

4) Na kraju - niko ne moze primoraati zenu da iznese trudnocu ako ne zeli, jer to bi bilo krsenje njene licne slobode!

Ja te pitam da li ti smatras ovo normalnim? Ubiti nevino dete samo zato sto je nastalo silovanjem ili incestom? Ubiti dete jedino zato sto postoji sansa da se rodi bolesno? Ubiti dete jedino zato da bi spasli majku (svaka normalna majka zeli prvo spasiti bebu a ne sebe).

Ovo je morbidno!

Prema tome o tome nema sta vise da diskutujemo.
Naravno da cete bezati od ove teme, jer ubijate nevinu decu a to krijete!

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Adventisti ne cine nista drugacije od katolika po pitanju abortusa.

Nije lijepo neistine iznositi. Stvari stoje ovako:

Adventistička zdravstvena organizacija natjecala se s Katoličkom organizacijom za dobivanje dozvole za gradnju jedne nove bolnice u okrugu Montgomery. Adventisti su u dokumentaciji koju su priložili naveli da se ne treba dopustiti gradnja „katoličke bolnice“, jer se u katoličkoj bolnici ne bi obavljali abortusi, a to je onda problem. „Ne dozvolite da katolici podignu bolnicu, jer oni ne nude abortuse kao mi.“ Lydia Perris, glasnogovornica VAB-a, potvrdila je u izjavi za Montgomery Gazette News da adventističke bolnice obavljaju abortuse. Evo:

Natrag