- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Vaše izvrtanje sa vama na sud, a vi činite što vam je volja.
Naravno, svakom njegovo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Vaše izvrtanje sa vama na sud, a vi činite što vam je volja.
Naravno, svakom njegovo.
Tačno tako. Mi se ne busamo u grudi da smo pravednici po iću, piću, subotama, nego znamo da smo grešni.
Da si postavio celo moje objašnjenje iole bi bio pošten.Ovako, vađenjem pojedinih izjava možeš prevariti pojedince
Hmm, najmanje 15 kontradikcija sa "temeljom", realno preko 50. Veoma krasno čuvanje "temelja".
Nijedno krivoverje nije gore od ubijanja nerodjenog deteta. Povraca mi se bukvalno! Pricate kako ste vi "crkva Hristova" a ubijate nerodjenu decu!Pa zasto nam ne kazes nesto o svojim krivoverjima, a imas ih na pretek?
P. S. Slape i Shone zar ne vidite kako je pobegao od teme o abortusu?
Nijedno krivoverje nije gore od ubijanja nerodjenog deteta. Povraca mi se bukvalno! Pricate kako ste vi "crkva Hristova" a ubijate nerodjenu decu!
Ja sam dokazao da to nije tacno! Citirao sam odluku donetu na vasoj konferenciji gde se govori o abortusu.Mire, ja sam prilozio izjavu Katolicke crkve u kojoj je izneto pod kojim uslovima moze da se izvrsi abortous, a to je u slucsaju spasavanja majke i ako je vanmatericno zacece. Tada sam izjavio da tako i Adventisdti veruju.
Naravno da cete bezati od ove teme, jer ubijate nevinu decu a to krijete!Prema tome o tome nema sta vise da diskutujemo.
Adventisti ne cine nista drugacije od katolika po pitanju abortusa.