- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Tako taj problem i Adventisticke bolnice rasavaju.
Netočno. U adventističkim bolnicama treba samo platiti. I majka i dijete mogu biti najzdraviji, kad platite tamo će vam nerođeno dijete ubiti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tako taj problem i Adventisticke bolnice rasavaju.
Pravoslavni popovi krstili su u vodama okeana dva bivša katolička biskupa, četiri sveštenika i svu njihovu pastvu
Jake razlike, taman kao i da nisu prešli. Ali je ovo dokaz da nisu jedna crkva, suštinski jesu jedna po zabludama.
Netočno. U adventističkim bolnicama treba samo platiti. I majka i dijete mogu biti najzdraviji, kad platite tamo će vam nerođeno dijete ubiti.
Eto Mire, tvoj katolici ubuiajau decu, ako je ugrozen zivot majke, ako je abnormalan fitus, i ako je u pitanju incest ili silovanje.
Papa Franja danas je svim katoličkim sveštenicima na neodređeno vreme produžio dozvolu da ženama oproste greh abortusa
1. Ako se radi o teškoj medicinskoj bolesti koja bi neizbježno uzrokovala smrt majke i ploda – npr. kad trudna žena oboli od bolesti koja je lokalizirana na uterusu.
Mire, znaš li koliko je procenat takvih slučajeva u odnosu na ostale? 0,001 procenat od svh abortusa ili namerno izazvanih pobačaja su oni koji se rade da bi se spasio život majke, u ovu statistiku su uključeni i spontani pobačaji kada telo žene iz raznoraznih, medicinskih razloga ne može da zadrži dete. Svi ostali slušajevi, tačnije 99,999 procenata abortusa, su namerno izazvani po odluci žene, muškarca ili oboje. Te abortuse vrše adventističke bolnice.Katolici dozvoljavaju abortus samo u slucaju da ni dete ni majka nece preziveti! Ali ako jedno od to dvoje ima sansu da prezivi onda se spasava onaj koji moze preziveti..
Verujem i Slapu kad kaze da ne vrsite abortus samo u slucaju "incesta silovanja i moguce smrti majke" vec u svakom slucaju kada zena zatrazi, jer ste i naveli u pravilniku (odlukom generalne konferencije) da bi "prisiljavanje majke na abortus ili pak nastavak trudnoce bilo krsenje njenih licnih sloboda i da krajnju odluku o tome treba doneti iskljucivo majka a ne bilo ko drugi". Znaci ako majka svejedno i odluci ubiti dete cak i da to nije moralno i opravdano, vi cete to odobriti! Dakle, izvesno je da vi vrsite i komercijalne abortuse.
Koga sam ja prevario? Sam si napisao da smatras da "zena ima pravo izvrsiti abortus u odredjenom periodu razvoja ploda"!
Pokusavas ovde spamovanjem da sakrijes ono sto si izjavio, a to je da ti i tvoja adventisticka crkva "podrzavate abortus"!
Umesto da optuzis svoju crkvu zato sto ubija nerodjenu decu, ti ovde nama "moralises" i napadas nas!
To sam i rekao, dok ce adventisti izvrsiti abortus i ako postoji najmanja sansa da se dete rodi deformisano. Izvrsice abortus i ako majka nece preziveti, sto je nemoralno (jer svaka normalna majka zeli spasiti svoju bebu) . Izvrsice abortus i ako je dete nastalo kao posledica silovanja ili incesta sto je greh. Ni u jednom tom slucaju abortus kod katolika nije dozvoljen!Ni jedna jedina Katolička bolnica neće izvršiti abortus, tj namerno ubistvo deteta na zahtev "majke", "oca" ili bilo koga drugog, čak i da se radi o detetu sa mogućim deformitetima
Dakle, ja jesam izjavio da "zena ima pravo izvrsiti abortus u odredjenom periodu razvoja ploda" ali sam predhodno dao opširno objašnjenje korena problema, a ne samo na formu ili kidanje
Što se tiče abortusa, sinoć sam na radiju slušao jednu emisiju, u kojoj je iznesena vest "da su dva Roma dugo vremena seksualno zlostavljala jednu devojčicu, štićenicu doma za napuštenu decu, i da se to tek doznalo kada se devojčica obratila lekarima da želi da abortira"
Šta misliš, da li je u ovom slučaju abortus dozvoljen?
Da sam ja roditelj, i da se mom detetu tako nešto dogodi, i te kako bi odobrio abortus, i čak bih insistirao na tome, a verujem i da je u tim slučajevima to Božja volja
Da li je rukoblud, odnosno - namerno prosipanje semena ( kako ga i biblija definiše ) ubistvo.