- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Po čemu je nečasna radnja ako postoji opcija za blokiranje i ako ja nagovaram nekoga za to.
Časna ili nečasna, nebitno. Najvažnije je da si ti pokazao svoju alergiju na argumente i istinu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Po čemu je nečasna radnja ako postoji opcija za blokiranje i ako ja nagovaram nekoga za to.
Trazili ste rat, sad ga imate i uzivahte u njemu!
Časna ili nečasna, nebitno. Najvažnije je da si ti pokazao svoju alergiju na argumente i istinu.
Nije zadatak Hrišćana da ispravljaju druge nego da šire evanđelje onima koji ga još ne primiše.
Moleći se Duhu Svetom
Tripo je prvi počeo, a vi se na to nadovezali.
nego u zaveri da se neko otera sa foruma i želji da njegova bude zadnja.
Alergični ili ne, adventisti, posebno on, nikada nisu ni imali argumente.
Čist wishful thinking i propaganda u korist nečega što se ne može nazvati drugim imenom nego izokrenuto evanđelje.
U svojoj opsednutosti da drugim hrišćanima razdiru zajednice i love vernike, u svojoj mržnji prema Crkvi,
Za sve je kriva Crkva, i ne poštovanje shabata, uz ostale umotvorine Ellen Gould White.
Evanđelje je radosna vest, a oni umesto toga nude paranoju, robotizaciju,
Pobjegli su sa svih biblijskih tema, a ove su otvorili da mogu nas napadati.
Sada ću pozvati i Laodikeju da blokira Slapa, kao što sam i Marka.
Pa neka Laodik. sam odluči da li će. A mireta i darta ćemo ostaviti da im osporimo arg. mada smo i slapu to radili.
Mire, hvala ti na tvom opisu kojim zelis da prikazes da mi nismo dobro. U pravu si, i nismo dobri, samo je Bog dobar i pravedam,a mi nismo.
Sta hoces sad da kazem, da to nije satanizam i masonizam? ... Pa lupetate zestoko ...
Vi propovedate LAZNO EVANDJELJE, VI NISTE NISTA DRUGO DO SATANSKI SINOVI!
Takva vam je citava teologija,
Vidis Mire, nas osudjujes i napadas, a o svojim ispadima CUTIS!
Nije zadatak Hrišćana da ispravljaju druge !
A ti to jedino i radis na forumu religije. Mozes li nam objasniti zbog cega to radis?
Darth: Truli ste kao bundeva,
Pa sta kazes to nije NAPAD?
Mire, mozes li mi naci gde sam JA TO SVE VAMA REKAO!
Nadji ako znas gde!
Zasto to pitanje nisi postavio Tripu???
Nije li to licemerstvo da ti njega ni zasta ne optuzujes samo nas tuzakas???
To je izjavio Tripo!
ru volju, ti bi osudio Tripa!