- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
Kako nije laz namerno dovesti svog proroka u zabludu? I onda ga poslati da to propoveda?
Ajde nadji mi iz biblije da je Bog to ucinio nekom proroku u proslosti? Da je sakrio od njega pravi smisao prorocanstva i onda ga poslao da propoveda pogresne zakljucke do kojih je dosao?
Evo dokazi da je to Bog ikome osim Milera ucinio i dokazao si poentu!
Laž je, i tu on, i bilo ko ne mogu da promene ništa, makar se na glavu nasadili i hodali na trepavicama.
Što se tiče nalaženja iz Svetog Pisma, jedino što bi moglo da bude slično tome što ti tražiš da ti ovi što govore u oholosti nađu, bi moglo da bude ono kada je Bog činio da otvrdnu srca Egipćana, pa da oni tada ne puste sinove Israela. Ali, kada se pogleda kontekst, i način na koji to Bog čini, može se videti da se tu doslovno ne radi o prikrivanju činjenica, nego da je Bog Mojsiju već rekao da će učiniti da "otvrdnu srca" Egipćana da bi pokazao svu svoju moć.
S druge strane rekao sam, Bog ne bi davao datume svog dolaska kad je sam rekao da dan i cas nece biti poznat i da ce taj dan citiram 'doci iznenada na sve koji zive na zemlji'! (luka 21:35). Ako je to 'iznenada' niko o tome nece nista znati i niko ljudima nece javiti!
Pa sto onda salje Milera da im javlja i suprotstavlja se samom sebi u bibliji?
Bog nikada nije davao nikakve datume, jer vreme za Njega ne predstavlja ništa, nije ograničen istim. Isto je i u vezi sa drugim dolaskom. Doći će "iznenada", nenajavljen.
Iznenada u ovom slučaju zaista znači to, bez najave, kad mu se najmanje nadamo, što je i test vere, ljubavi i nade.
Upravo jer je Bog nepormenljiv, a takve su mu i reči, svako ko tvrdi da mu se javilo, ili da mu je neko javio dan i čas Dolaska u Slavi, nije od Boga, nego od Satane.