Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.301
Prvo nije pristojno vikati.
A ti vičeš što se i vidi po velikim slovima kojima pišeš.
Drugo, taj koji će sesti u Crkvu božiju, a to citirate iz Daničić - Karadžić prevoda pisma, nije PAPA,
A ko bi drugi bio.
niti se RADI O CRKVI NEGO O HRAMU U JERUSALEMU KOJI JE U TO VREME JOŠ UVEK POSTOJAO!
Pa taj hram je predslika institucije crkve u kojoj će da sjedne papa, kao što su fariseji sjeli na Mojsijevu stolicu.
395 Teodosije I proglašava Hrišćanstvo (katoličko i ortodoksno) za jedinu državnu veru
A upravo je ovo dokaz ovoga što sam iznio.
A otpala crkva je isto žena, ali žena bludnica koja bludniči sa carevima zemaljskim (jer katolička crkva nema duhovnu moć, pa se oslanja na političku moć):
U GRKOM ORIGINALU NE STOJI EKLESIA. KO ILI TAČNIJE ŠTA SE NALAZI NA MESTU II HRAMA? KUPOLA NA STENI. KOME JE POSVEĆENA KUPOLA? ALAHU, koji je SOTONA. Dakle, ne PAPI! SAM PROROK SOTONE JE TVRDIO DA GA JE ANĐEO U OBLIKU KONJA SA LICEM ŽENE ODNEO NA BRDO HRAMA.
Što se dereš, a meni govoriš to? Očigledno je da te ovaj tekst pogodio gdje treba.
Ja sam svoje dokazao Bibllijom, a čime si ti?
Budi kulturan i nemoj da vičeš.
Pa Vatikan i jeste osnovao Islam da bi se odbranio od ukazivanja da su oni ti koji će da sjednu u Mojsijevu stolicu i da mogu da kažu Islam je taj bezakonik, a ne mi.
Tako reći osnovali Islam da skrenu pažnju sa sebe na tu religiju, jer je očigledno da su oni taj koji će da sjedne u crkvi Božjoj kao Bog.
Islam je u raspadu, ne mogu da vladaju sobom, a kamoli svijetom, ova sila koja je prorečena u Bibliji vlada svijetom. A to je Vatikan.