Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Boki, majstore!!!!toliko postova sam pročitao tvojih da si me oduševio,ijedno i pomogao u mnogome.Obraćam ti se sa molbom da mi pomogneš i verujem da hoćeš.Moj problem je sa Cryptloaderom.Sve sam odradio kako piše u tvom postu ali nešto ne štima a ne znam gde,naime kad počne odbrojavane sekunde za skidanje fajlova,vrti ih do besveti i to me izluđuje i nikako da počne da skida.Veliki pozdrav za velikog majstora.,pa se cujemo.ne mogu ti poslati PP jer nemam dovoljno posta za to.Unapred zahvalan
http://www.whatismyip.com/
Boki od sinoć je ista i opet je stara pesma.Postavio sam username telekom pasword telekom 192.168.1.1.kad hocu da ubacim skriptu izbacimi ovo Упс! Google Chrome није успео да се повеже са сајтом localhost:8972 a na mozili firefox radi i ulazim u ruter kad tražim u browser 192.168.1.1.otvori mi ruter i raboot namestim u zamenim mesta iz Current setting u factory default setting i restart ne menja adresu.koristim Windows XP.U cotrol panel ne mogu da nađem telnet da ga isključim pa ako je noguće pošalji mi sliku da vidim.