Rapidshare,Cryptload,US Downloader i rad sa njima

Član
Učlanjen(a)
23.11.2009
Poruka
33
[FONT=&quot]Koristim cryptload i skidao sam bez cekanja bilo je ok. Skoro mi se pojavio problem. Ubacim linkove za skidanje prvi skine uredno, izvrsi rekonekciju i nakon nekov vremena prijavi problem, ponovo uradi rekonekciju i pocne treci da skida. Ustvari skida prvi ,treci, peti itd. Kada pokusam direktno preko rapidshare skinem jedan probam drugi izbaci da cekam 15 min. Uradim rucno rekonekciju ponovo probam tada mi otvara pocetnu stranu m:tela. U pretrazivacu vratim se stranu unazad kliknem na free user tada pocne sa odbrojavanjem vremene tj. skidanjem. Inace upitanju je telekom Republike Srpske, ako bi neko znao u cemu je problem da mi objasni.[/FONT]
[FONT=&quot]Pozzz[/FONT]

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Ovaj tutorijal je radjen gotovo pre tri godine 27-28 novembra 2007 godine(datum na satu) a verovatno se seca i kolega kupsky....i bio je medju prvim tutorijalima na srpskom o ovim programima...Izuzetno mi je drag a tek posle 3 godine sam sada sasvim slucajno zakljucio da ga nemam u pdf,ili ga zagubio. pa evo i uradio ga....
Inace tada nije koliko se secam ni postojao JDownloader pa su ova dva programa bila sve i sva.....U sustini rad sa programima je gotovo isti i zasniva se ka pravljenju precica ka Ipchanger fajlu,crl fajlu ili skripte koja sluzi za rekonekciju rutera.....

:download:

[raw]<iframe src="https://skydrive.live.com/embed?cid=37BC32D29066020F&resid=37BC32D29066020F!989&authkey=ALQafpfrm7OOnT8" width="98" height="120" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>[/raw]

Član
Učlanjen(a)
24.08.2009
Poruka
85
Boki, majstore!!!!toliko postova sam pročitao tvojih da si me oduševio,ijedno i pomogao u mnogome.Obraćam ti se sa molbom da mi pomogneš i verujem da hoćeš.Moj problem je sa Cryptloaderom.Sve sam odradio kako piše u tvom postu ali nešto ne štima a ne znam gde,naime kad počne odbrojavane sekunde za skidanje fajlova,vrti ih do besveti i to me izluđuje i nikako da počne da skida.Veliki pozdrav za velikog majstora.,pa se cujemo.ne mogu ti poslati PP jer nemam dovoljno posta za to.Unapred zahvalan

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Boki, majstore!!!!toliko postova sam pročitao tvojih da si me oduševio,ijedno i pomogao u mnogome.Obraćam ti se sa molbom da mi pomogneš i verujem da hoćeš.Moj problem je sa Cryptloaderom.Sve sam odradio kako piše u tvom postu ali nešto ne štima a ne znam gde,naime kad počne odbrojavane sekunde za skidanje fajlova,vrti ih do besveti i to me izluđuje i nikako da počne da skida.Veliki pozdrav za velikog majstora.,pa se cujemo.ne mogu ti poslati PP jer nemam dovoljno posta za to.Unapred zahvalan

Ajd proveri dali ti radi rekonekcija i menja IP adresu.......

vidi ovde koja ti je trenutna IP.....

Kod:
http://www.whatismyip.com/

a zatim vidi posle rekonekcije......kada ponovo pocne da broji dali ti je promenio na istu tu adresu....

moj savet ,predji na daleko kvalitetniji program Jdownloader...Odradi skriptu za rekonekciju za tvoj ruter......

http://serbianforum.org/tutorijali/32664-rapidshare-bez-cekanja-17.html

post 163 i neces vise imati tih problema......

Član
Učlanjen(a)
24.08.2009
Poruka
85
Hvala ti puno,Boki za JDownloader radi savršeno za sada naravno uz tvoju pomoć.Upravo skidam s njim neke fajlove, mnogo si mi pomogao.Hvala ti ko bratu.Samo sam hteo da isprobam sve to i na Cryiptloaderu zato sam ti pisao ali u svakom slučaju HVALA !!!

Član
Učlanjen(a)
24.08.2009
Poruka
85
Boki brate pomagaj,dok sam ti pisao pre neki dan JDownloader je radio odlično,a sad me već izluđuje.Mislim da je moj problem u ruteru.Pokušaću da ti napišem šta se dešava kod mene.Kad uđem u browser i ukucam username:telekom password:telekom otvori se ruter i u njemu piše HUAWEI-EcholifeHG520s i po njemu napravio skriptu za JDownloader[i on menja adresu ali ne svakom završenom linku.već na dva-tri linka ačekanje ubi bože] međutim kad uđem u tools ima tamo samo reboot/reboot with i dve opcije Curent Setting i Factory Default Setting kad im zamenim mesta i refresh ugasi mi ruter i upali se normalno sa username:telekom password telekom i vrati me na istu stranicu ali kad odem da ga otključam u start kolko sam razumeo da je zakljucan tamo izgleda ovako:start/conrol panel ne postoji Turn windows jel to isto kao i Windows Firewall.kad udem u start/run/cmd i kucam:telnet 192.168.1.1 odma mi izbacuje pasword šta god napisao.Pomagaj brate Boki jer mi mnogo znaci ovaj progra i koristim ga od kad upalim komp. a to traje i po 20h.Izvini za prošli post pogrešio sam u proceni.Nadam se da ceš mi pomoci.Unapred zahvalan.Pozz.Skinuo sam tvoju skriptu gore navedenu,ništa mi nije pomogla radi kao i pre.

Poslednja izmena:
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Nema tu neke velike filozovije.....

Otvori Jdownloader i pomocu njega napravi skriptu.....User i pasword su mu telekom ....Ip 192.168.1.1
Nacimn pravljenja opisan je korak po korak u postu 163 ove teme...Nemas zasta cackati nista ruter niti mu menjati postavke osim da ga prilikom izrade skripte rebotujes da bi program upamtio njegove postavke i formirao skriptu.Posle rebotovanja izgubices internet konekciju i nediraj nista otvorice se najvise za minut ,dva prozor gde ces samo kliknuti da zelis da usnimis skripru rekonekcije...
Zatim u Jdownloaderu odradi test da vidis dali ce obaviti rekonekciju i smajli ce se nasmejati u JDownloaderu sto je jedan od znakova da je rekonekcija oK...Zatim u Jdownloaderu cekiraj opciju autorekonekcije...Takodje ako koristis Vistu ili Windows 7 moras cekirati talnet opciju u control panelu jer je ona obicno po defaultu ugasena..
Kada se sve tako odradi ,mora raditi rekonekcija i program kako treba......pogotovu na HG520s...

Član
Učlanjen(a)
24.08.2009
Poruka
85
Boki od sinoć je ista i opet je stara pesma.Postavio sam username telekom pasword telekom 192.168.1.1. otvori mi ruter i raboot namestim u zamenim mesta iz Current setting u factory default setting i restart ne menja adresu,smeško neće da se nasmeje, koristim Windows XP.U cotrol panel ne mogu da nađem telnet da ga isključim pa ako je noguće pošalji mi sliku da vidim.

Poslednja izmena:
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Boki od sinoć je ista i opet je stara pesma.Postavio sam username telekom pasword telekom 192.168.1.1.kad hocu da ubacim skriptu izbacimi ovo Упс! Google Chrome није успео да се повеже са сајтом localhost:8972 a na mozili firefox radi i ulazim u ruter kad tražim u browser 192.168.1.1.otvori mi ruter i raboot namestim u zamenim mesta iz Current setting u factory default setting i restart ne menja adresu.koristim Windows XP.U cotrol panel ne mogu da nađem telnet da ga isključim pa ako je noguće pošalji mi sliku da vidim.

instaliraj timvajer i sredicu ti veceras.......

Natrag