Rapidshare,Cryptload,US Downloader i rad sa njima

Član
Učlanjen(a)
30.11.2009
Poruka
10
E drugari imam 1 problem , naime na cryptload stranici nigde ne mogu da nadjem da skinem ipchanger za svoj modem (HG510) ali za user : admin a pass : ztonpk... mozda su izbrisali tu opciju... pa ako neko ko je vec skinuo pre moze da mi posalje taj fail ... hvala unapred

Poslednja izmena:
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
E drugari imam 1 problem , naime na cryptload stranici nigde ne mogu da nadjem da skinem ipchanger za svoj modem (HG510) ali za user : admin a pass : ztonpk... mozda su izbrisali tu opciju... pa ako neko ko je vec skinuo pre moze da mi posalje taj fail ... hvala unapred

Izvoli.......probaj ga jer se nesecam ni sam za koji je user i pas.......dali admin,admin......ili admin,ztonpk

Kod:
http://rapidshare.com/files/153675603/Huawei_HG510_ip_changer.exe

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
30.11.2009
Poruka
10
E hvala puno , samo da pitam da li je potrebno da se ovaj ip charger stavi u neki poseban folder kad ga ucitavam iz cryptloada ili jdownloadera ili moze bilo gde (desktop) ?

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
E hvala puno , samo da pitam da li je potrebno da se ovaj ip charger stavi u neki poseban folder kad ga ucitavam iz cryptloada ili jdownloadera ili moze bilo gde (desktop) ?

Mozes staviti u koji god fajl hoces u racunaru......ali iz Cryptloada moras napraviti precicu ka njemu da bi zavrsavao posao i odradjivao rekonekciju....Nacin pravljenja precice ka njemu objasnjen je na samom pocetku ove teme......Takodje ako imas windows7 ili Vistu u control panelu moras cekirati talnet jer je u tim oson ugasen po defaultu......

Član
Učlanjen(a)
30.11.2009
Poruka
10
I sve uradim kao po onom uputstvu za ip changer , ubacim onaj Ip changer u Jdownloader ... evo slike :

untitled.jpg

I opet isto , cekam 15 min ... neznam u cemu je problem ...

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Moguce da je IP changer za admin,admin.....da ti ne objasnjavam sada kako iz command prompta da obijes ruter i menjas user i pas....proveri koji je zapravo i sa kojim sigurno ulazis u ruter......

Ukucaj u browser

192.168.1.1 i lupi enter......u polju user upisi admin ,pasword admin

ako ne ulazis u ruter upisi user admin pasword ztonpk

pa javi da smuvamo nesto.....

Član
Učlanjen(a)
30.11.2009
Poruka
10
Druze moj , resio sam problem ...trebao sam ovo da uradim :

1.search - cmd
2.telnet 192.168.1.1
3.Username:telekom , password:telekom
4.ukucajte passwd admin admin
5.ukucajte save
6.ukucajte reboot
7.U Web browser ukucate 192.168.1.1, ali sad umesto telekom ide admin admin.
8.Imate pristup svim podesavanjima.

I onda radi sa ovim IP changerom koji si mi ti dao ...

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
To je ono o cemu sam ti i rekao.......obijanje rutera i menjanje usera i pasworda.....to si sve imao na prvoj strani ove teme......;)....ok je.....

Član
Učlanjen(a)
30.11.2009
Poruka
10
E ne mogu da verujem opet problem ...

Ip changer radi samo posle 1. fajla koji skinem , posle opet cekam 15 min , i cekiram gore recconect (
untitled.jpg
) , ali posle 1. fajla nije cekiran i posle svakog fajla moram to da radim , neznam kako da namestim da uvek bude cekirano ??? pomoc pls ...

Natrag