- Učlanjen(a)
- 21.06.2012
- Poruka
- 76
Jučer kupim kingston ssd SNV35/1000G 1Tb onaj M2
dadnem u servis da ugrade kako nisam imao vremena, i kaže čovjek sve je probavao ali ga ne prepoznaje nigdje ni u biosu. kaže da je probao s linuxom opet ništa.
i uzmem ssd odem gdje sam ga kupio kažem ne radi oni probaju u svom računalu normalno radi ..
i sve smo probali i drugi slot , i probali podići windowse možda ce ga tada prepoznati ali ništa
i kaže mi ovaj momak nema servisera do pon, ali on misli da je do mog biosa
i da bi trebao noviju verziju biosa tako mi kaže
sad ako netko može dati neki pametan savjet, razmišljam da ja uradim upadate biosa, ali nikad to nisam radio, podizao bi windowse i svasta nesto, mogu li nešto trajno ostetiti ako zeznem nesto kod upadate biosa
preuzeti ovaj prvi
ima toliko videa po yt ali eto htio bi ovdje čuti savjet
kad krenem bios staviti drugi ovo mi piše
ignoriram nastavim
ide do 100% uradi se reset i ostane isti bios kao i do sad
dadnem u servis da ugrade kako nisam imao vremena, i kaže čovjek sve je probavao ali ga ne prepoznaje nigdje ni u biosu. kaže da je probao s linuxom opet ništa.
i uzmem ssd odem gdje sam ga kupio kažem ne radi oni probaju u svom računalu normalno radi ..
i sve smo probali i drugi slot , i probali podići windowse možda ce ga tada prepoznati ali ništa
i kaže mi ovaj momak nema servisera do pon, ali on misli da je do mog biosa
i da bi trebao noviju verziju biosa tako mi kaže
sad ako netko može dati neki pametan savjet, razmišljam da ja uradim upadate biosa, ali nikad to nisam radio, podizao bi windowse i svasta nesto, mogu li nešto trajno ostetiti ako zeznem nesto kod upadate biosa
preuzeti ovaj prvi
ima toliko videa po yt ali eto htio bi ovdje čuti savjet
kad krenem bios staviti drugi ovo mi piše
ignoriram nastavim
ide do 100% uradi se reset i ostane isti bios kao i do sad