Quasar Kodi/XBMC Addon (Torrent streaming) - Pulsar fork

Član
Učlanjen(a)
16.02.2012
Poruka
48
Hvala uspio sam tako riješiti, maknuo sve osim TL i sada radi, thanx još jednom.

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Mada ne treba da ima problema nikakvih pa makar imao i 10 provajdera uključenih. Verovtno ti je neki izbacivao time out i onda se Burst gasi i ne pokazuje ništa. Mogu samo da ti kažem da su Pirate Bay, Kickass i Extratorrent za izbegavanje jer čas rade, čas ne jer su i sajtovi takvi. Nije to više ko što je bilo, jer su puni bagova. Tu Burst i Quasar ništa ne mogu, ako sajt ne radi ili ako se teško učitava onda će i Burst praviti probleme.

Mogu da ti preporučim od javnih provajdera ako želiš da ih imaš: idope, rutor, glotorrents, magnetdl, 1337x, rarbg, eztv.. mada on ti i ne treba jer realno sve što ima tamo dobiješ i sa ovim ostalima. Ima izbora treba samo ubosti one koje rade.:D

Član
Učlanjen(a)
16.02.2012
Poruka
48
@dzone87
Dali znaš za ovaj HD Torrents ja imam accaunt na hd torrents ali mi ne otvara ništa, i mogu imati samo jedan ¨link¨ aktivan ako stavim 2 ne nalazi mi ništa znači mogu imati TL ili sve ali bez TL

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Ne znam za HD-Torrents, nemam za njega nalog. Meni je uključen Filelist, Torrentleech, TVTorrents i T411 i sve radi odlično.

Čekaj znači ti kad uključiš samo TL provajder hoće da radi, ali kad uključiš bilo koje još onda TL prestaje da radi? Ako je tako onda je stvar čudna i najbolje je da postaviš pitanje na "Quasar Busrt issues" na ovom linku https://bitbucket.org/scakemyer/script.quasar.burst/issues?status=new&status=open

Vidi kako je meni...

Jel tebi neće tako sa više provajdera?

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Ima još jedno rešenje za ovakav problem. Idi u Quasar settings-providers-pa tamo gde piše custom provider time-out namesti recimo 20s ili 25s. A potom idi u Burst settings i namesti njegov time out manje od Quasarovog time outa.

Meni je recimo Quasar time-out 25s a Burst 15s. Na taj način neće pokvareni provajderi uticati na Burst već će ih samo preskočiti :)

Član
Učlanjen(a)
16.02.2012
Poruka
48
Ma sada mi quasar neće niti da radi, kad pokrenem kodi odmah mi izbacuje error, quasar restarting, tako 3 puta i onda ga ugasi, reinstalacija ne pomaže, znači jedino da dignem nanovo kodi

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
E do magarca :D

Nešto čudno se dešava sa Kodijem. Tebi se Quasar restartuje, na tvaddons forumu gomila poruka kao Exodus više ne pušta HD linkove...

neće ovo na dobro da izađe hahaha:gl_wacko:

Član
Učlanjen(a)
16.02.2012
Poruka
48
Kod mene exodus radi bez problema, a evo i quasar je proradio, i sada imam i public trackere.

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Samo namesti da Burstov time-out bude manji od Quasarovog, to bi trebalo da reši sve probleme oko provajdera.

Ni ja nisam znao za ovo do danas. Ali je logično. Na defaultu je namešteno da Quasar i Burst imaju isti time-out i onda Quasar ne može da preskoči Burst i njegove provajdere ovako sada prvo Burst izbaci koji provajderi ne rade (ako ima takvih naavno) a potom onda Quasar otvori prozor sa rezultatima od provajdera koji rade i nema problema.

Natrag