Quasar Kodi/XBMC Addon (Torrent streaming) - Pulsar fork

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Takođe za Quasar će uskoro da izađe update tzv. partial downloading. To je kada želite da skinete jednu epizodu iz cele sezone. Torent klijent se onda ponaša tako što skida samo tu jednu epizodu i ništa više, dok Quasar trenutno pusti tu epizodu koju ste želeli, ali kad skine tu jednu epizodu prelazi da skida celu sezonu što je itekako nepotrebno. E sada će uskoro, kad otvorite torent sa sezonom i kad izaberete jednu epizodu da skida i kasnije ko želi da seeda samo tu jednu epizodu.
A takođe pored ovoga biće ubačena i opcija da li želite da Quasar skine sledeću epizodu u odnosu na onu koju gledate. Mislim da ovo već odavno ima u Torrenteru pa ko je koristio zna kako to izgleda. :)

Učlanjen(a)
06.05.2010
Poruka
1.828
Napravio par listi na Imdb nalogu pa mi je lakse. Skupio sam 200 poena na filelist treba mi jos 900 za 1 GB uploud-a. Jel kada pustas preko quasara ides na chose stream? Tu meni javlja neku gresku ne znam sto.
Ajde ti tom reci sto pravi da ubaci i Imdb mnogima bi vise odgovaralo :)

Sto ne ubaci ruhunt on je trenutno najbolji

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Meni je choose stream automatically isključen. Ne volim da mi on bira šta će da pusti sam, više volim kad mi izbaci rezultate pa biram ja. Tako sam još navikao na iStream dok sam koristio Furk i Easynews :D

Evo meni kako su podešena ta bitnija podešavanja

Ima Ruhunt.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
instalirao sam quasar na telefon...sad mi trazi da nema provajdera unutra...mislio sam da su sad provajderi ubaceni kod instalacije? de da skinem provajdere za quasar?

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Pa nisu ubačeni u Quasar addon automatski.:) Moraš da imaš ili Quasar Burst ili ove magnetic provajdere.. šta ti više odgovara.

Burst kad instaliraš onda imaš sve provajdere u jednom samo je potrebno da izabereš koje ćeš.

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Obično ovo ne radim a takođe i ne planiram u budućnosti ali napravio sam dva videa čisto za moju dušu pre svega :D kako radi Quasar sa Quasar Burstom. Dva videa su, jedan za javne provajdere, jedan za privatne. Hteo sam da pokažem i razliku između njih i prednosti privatnih. Nažalost kompjuter gde radim testove sa Kodijem je zastareo sa starim CRT monitorom pa ne zamirite na nešto lošijoj slici.

Napomena: Video je malo više dosadan pa je preporučljivo da se neki delovi preskaču!:D Ovo nije tutorijal za Quasar ili Burst nego je akcenat baš stavljen na provajdere i njihove mogućnosti, kako rade, koje brzine daju itd. Neki su se dobro pokazali, neki onako, ali ovo sam čisto upalio Kodi, upalio ovaj program za snimanje i kreći... Baš onako kako bi sve radilo kad ga neko instalira i želi da ga koristi.

Nadam se da će nekom biti od koristi ;)

Public providers:

Private providers:

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
lepo imas to kod private traker....ja nemam tih naloga osim partisa pa ne koristim cesto quasar....

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Ma mogao bi i Partis, probao njegove torente rade perfektno, problem je Partis ima geoblok pa ovi što prave provajdere ne mogu da se regitruju ili čak i pristupe sajtu iz drugih zemalja.

Da razlika između javnih i privatnih je u principu slična kao kod Exodusa ili SALTSA sa free linkovima i nekim premium nalogom.

Član
Učlanjen(a)
16.02.2012
Poruka
48
Dali netko ima problema sa ovim novim quasar burst, meni ako stavim accaunt od Tl izbacuje da nema niti jedan torrent čak i od onih koji su sa open trackera, kad maknem TL onda mi nađe i mogu gledati, doduše to se jako vuče ali ide.

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Jel si probao da ostaviš samo TL da vidiš kako se ponaša? Isključi sve, ostavi samo TL pa vidi koje rezultate daje i da li ih daje uopšte? Nisam imao nikakvih prolema do sada. Osim kad neki provajder ne radi pa izbaci ceo Burst zbog njega. U tom slučaju vidite kojem provajderu piše time out i njega isključite dok ponovo ne proradi.

edit: Mada možda je bio neki update pa se nešto poremetilo? Sad ću da proverim.

edit2: ne, sve u redu sa TL-om

Poslednja izmena:
Natrag