PVR IPTV Simple i Live TV u XBMC

Član
Učlanjen(a)
15.02.2012
Poruka
99
XBMC i nettvplus kakva je situacija jel se moze gledati u nekom addonu?Uzeo bi pretplatu samo ako moze da se gleda.

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
XBMC i nettvplus kakva je situacija jel se moze gledati u nekom addonu?Uzeo bi pretplatu samo ako moze da se gleda.
Zasada jedina mana XBMC....net tv nece da radi....mozda je neko i uspio natjerati da mu radi....ne znam uopste sta se uopste desilo jer pre pola godine radilo je normalno....taj isti link jos dandanas radi u VLC....

Član
Učlanjen(a)
02.04.2012
Poruka
40
Jednu ili vise stavki nije moguce reprodukovati. Proverite datoteku evidencije za detalje. Ovo mi ispisuje kada pokusavam da pustim live tv. Skin je conflence

Učlanjen(a)
29.08.2010
Poruka
1
Pozdrav svima, bilo mi je zadovoljstvo da priocitam sve ove stranice sa svim informacijama o xbmc-u na jednom mjestu. Kamo srece da sam otkrio ovaj thread ranije... Imam jednu molbu ako je moguce a to je da li neko moze da mi posalje poruku sa objasnjenjem kako izgleda xbmc m3u lista za nettvplus. Samo da naglasim da ja imam user ali ne znam kako izgleda steram link.

Hvala unaprijed

Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
239
Pozdrav svima, bilo mi je zadovoljstvo da priocitam sve ove stranice sa svim informacijama o xbmc-u na jednom mjestu. Kamo srece da sam otkrio ovaj thread ranije... Imam jednu molbu ako je moguce a to je da li neko moze da mi posalje poruku sa objasnjenjem kako izgleda xbmc m3u lista za nettvplus. Samo da naglasim da ja imam user ali ne znam kako izgleda steram link.

Hvala unaprijed

Pozdrav i tebi.Koliko ja znam nettvplus nemoze ici preko xbmc.

Natrag