VIP
- Učlanjen(a)
- 14.07.2011
- Poruka
- 19.107
Ma u redu su ta imena koja si postavio,ali moras shvatiti da se bog pojavio u telu a njegovo poslednje ime dano ljuidima je Isus Hrist,Jehousa (BOG S VAMA)On se sam tako predstavio svetu!da te pitam kad ides u neku drzavnu ustanovu dali te pitaju kakav ti je karakter ili kako se zoves,maticni broj licne karte?
P.S
Neznam zasto si tako prezauzet time da se ime Isusa Hrista ne proslavi na zemlji kad Isus sam kaze pavlu da ce videti koliko ce ga kostati da bi se proslavilo ime Gospoda Isusa Hrista.Ne razumem zasto tako silno hoces da ga sakrijes od ljudi?najverovatnije zbog dogme?
Pozdrav.
Ovo je zla i opaka laz koju si izgovorio o meni.
Ime Isusa Hrista je jedino ime dato koje treba da se slavi kako ovde na zemlji tako i kroz citavu vecnost, ali ime koje u sebi nosi sustinu Bozjeg plana spasenja JESUA - Grcki / JEHOSUA - Aramejski sto znaci "JEHOVA JE SPASITELJ"
Samo izgovaranje imena bez primanja Duha Svetoga koji menja i cini da se ono proslavi u covekovom zivotu, nema nekog odredjenog smisla, niti spasonosni karakter, kao sto ni nosenje krsta na lancu oko vrata nikoga nece spasti, tako ni samo izgovaranje imena samo po sebi, to je ono na sta sam ukazao.
Tolstoj: Čim čovjek poje, viče i pred svima govori: “O, gospode, gospode!” Znaj da nije našao gospoda.
Onaj ko ga je našao, ćuti.