- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Za podrzavanje politicara, ti ili tebi slicni.
Gdje sam ja govorio o adventističkim političarima? Zašto lažeš?
Da vidimo stav Adventisticke crkve o abortusu.
Abortus
Evo ti ga:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Za podrzavanje politicara, ti ili tebi slicni.
Da vidimo stav Adventisticke crkve o abortusu.
Abortus
Bolje se bavi tim bludnicima o kojima pisem nego Adventistima, jer ti nisi sudija nikome.
Priznaješ dakle da su bludnice tvoja specijalnost, pa ti zato o njima pišeš.
Antonija ja to znam, i to niko ne mora da mi govori! Adventisticka crkva ne uci ljude zlim stvarima, naprotiv, ali mi smo ovde suoceni sa fanaticima na forumu, koji i svoju zajednicu sramote! A za nas govore da nista ne cinimo za Boga i da smo pagani!Adventisti u mome kraju su jako aktivni ,i humani ,i mnogi koji nisu adventisti , znaju otići na njihovu propovjed , a ioni na našu, i vjerujte mi dasu odnosi sasvim drugačiji nego ovde na forumu . Adventisti su jednoj baki koja nema nikoga , iako ona nije Adventistica , uz pomoć sumještana konplet kuću obnovili , svaka im čast .
Tko želi može pročitati ,i slike pogledati na sledećim linkovima
Možeš limam reći gde u kojem djelu Hrvatske , i kako mu ime . Može na privatnoj poruci , ako nije za javno
Pozdrav
Trivijalne stvari?
Ellenine bogohulnosti nisu trivijalne stvari.
Ja sam bio posten pa sam posteno odgovorio da to moze biti istina, pa to ocekujem od drugih.
A evo pitanja za tebe u tom kontekstu.
Da li Pravoslavna i Rimokatolicka crkva podrzavaju politicare?
Ali pazi, budi posten u odgovoru, jer svi danas znaju..
Tvoj stav je potpuno pogresan i nebiblijski, i svaki Adventista koji to cini i ima stav slican tvome - on se ne moze nazvati Adventistom.
Jeste svetac, i ako neki pravoslavac kaze da nije, taj ne zna cinjenice!Veliš, veličao Stepinca!?!?!? Naravno, Stepinac je svetac.
Napad na crkvu nije trivijalna stvar, ali spor oko teologije tipa stanje umrlih, subota i nedelja, jelo i pice jeste nevazno! I
jedan veruje da sme svasta jesti a koji je slab jede zelje", "neko razlikuje dan od dana a drugi drzi sve dane da su jednaki...svaki neka bude uveren u svoju misao..". "Koji ne jede neka ne osudjuje onoga koji jede jel ga Bog primi.." i "koji drzi dan Gospodu drzi i hvali Boga a koji ne drzi Gospodu ne drzi i hvali Boga"!
To oko cega se mi ovde sporimo, su trivijalne stvari i ne uticu na spasenje! A razlog zasto postoji taj spor i zasto postoje sekte, jeste zato da bi usporile Bozje delo! Vi zato i postojite!
Napad na crkvu nije trivijalna stvar, ali spor oko teologije tipa stanje umrlih, subota i nedelja, jelo i pice jeste nevazno! I Pavle je to isto gledao kao potpuno nevazno pitanje!
I ne samo to, nego isti, navodno "slabi u veri", (koja postoji 18 stoleća) preko 30 stoleća nakon Sinaja, proširuju propise o ishrani dodajući u to sva mesa, kavu, duhan...Međutim, kad se neki pojave 18 stoljeća nakon Pavla, i kažu - pustite Pavla on je laprdalo - ne smijete jesti ništa što je Bog Židovima zabranio jesti, to onda nisu "slabi u vjeri" koje bismo po Pavlovu savjetu trebali prigrliti.
To su nasrtatelji na Kristovu Crkvu i na sve što Crkva vjeruje i uči skoro dva tisućljeća. To su onda oni o kojima je Pavao pisao ovako: Gal 1,9: navješćuje li vam tko neko evanđelje mimo onoga koje primiste, neka je proklet. Uočite ovo Pavlovo "neka je proklet". Ovo je anatema, isključenje iz Crkve, odcjepljenje od Kristova tijela. Prema tome, oni koji 19 stoljeća nakon jasnih Pavlovih riječi ponovo inzistiraju na suboti, čistoj i nečistoj hrani, soku, povrću, .... upravo su antikristi, i oni to nisu krili, Kristovu Crkvu su označili Bludnicom, a Krista "bijednikom" koji je 22.10.1844. prestao spašavati grešnike.
Stoga, razumijem i ovo što si ti napisao, ali i ono što piše Darth. Odbacivanjem onoga što uči sveti Pavao i što uči Sveta Crkva , zavrijeđuje da čuju Pavlove riječi: Neka su prokleti (odijeljeni od Crkve).
Crkva podrzava one koji dobro cine, a osudjuje one koji zlo cine! Gradjanska je duznost svakom coveku izaci na izbore! Hristos je rekao "podajte cezarevo cezaru a Bozje Bogu'! Nikada se ni od jednog Hriscanina nije trazilo da napusti svoju duznost ako je sluzio kao vojnik ili je bio drzavni sluzbenik, vec se trazilo da taj posao posteno obavlja!
Naravno da ce crkva saradjivati sa vlastima, prvenstveno da bi poboljsala i svoj polozaj! To se ocekuje od svakog Hriscanina danas, da svojim glasom na izborima utice na vlast i poboljsa stanje u drzavi!
Ti ne vidis koliko ste vi kontradiktorini, koliko su vam komentari pristrasni!
Ne, nego je tvoj pogresan!
Odgovorio sam i Shoneu isto!
To oko cega se mi ovde sporimo, su trivijalne stvari i ne uticu na spasenje! A razlog zasto postoji taj spor i zasto postoje sekte, jeste zato da bi usporile Bozje delo! Vi zato i postojite!