Mire, ako je nesto istina, ja nisam od onih koji ce to da prikrivaju iz ideoloskih razloga.
U tom pogledu to sto pises je vrlo moguce, jer Adventisti danas prave razlicite kompromise.
Ne da je moguce, vec 'jeste tako'! To znam, jer od 90-ih na ovamo, otkad sam bio redovan u crkvi, adventisticki casopisi su pisali cak i subotnje pouke o pojedinim adventistickim politicarima. A meni to tada nije bilo cudno, sve dok se nisam susreo sa zaludjenicima poput Tripa, koji i ono sto sami imaju pripisuju drugima! I tako sami sebe kompromituju.
U Hrvatskoj su vec u savezu sa Katolickom crkvom, grade Katolicima hramove, pevaju na Katolickim misama..itd..
Tako i treba, to je najnormalnije Hriscansko ponasanje! Sve drugo, nije!
Tu se ne radi o promeni uverenja, vec o Hriscanskoj ljubavi i cinjenici da obozavamo istog Boga!
Trivijalne stvari su koje nas razdvajaju, osim ako se ne skrece u fanatizam!
Sto me podseti, na pastora s kojim sam svirao u crkvi on je sada u Hrvatskoj a nisam ga davno cuo..
Dakle, nisu svi Adventisti ili Adventisticke crkve koji tvrde da to
Ne mogu da ocenjujem koje su adventisticke crkve prave a koje su lazne, ali jedno znam, da je HAC u srbiji te politicare hvalio i njima se ponosio.. A onaj koji pise subotnju pouku i sam je hvalio te politicare!
Prije si tvrdio da su kurve oni koji žderu krmetinu!?
Nesto me zabrinjava to, otkud njemu iskustvo o kurvama? Kaze kad napustis kurvu i javnu kucu postanes srecan?