- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Kako protenst. nije dozvolio ateističke sisteme crvenu ideologiju.
Protestantizam je više protubožji od "crvene ideologije".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kako protenst. nije dozvolio ateističke sisteme crvenu ideologiju.
Iz protestantskih država samo stižu vijesti da su ljudi izgubili smisao postojanja. Ako je vjerovati Milošu Bogdanoviću.
Protestantizam je više protubožji od "crvene ideologije".
Kako ne verovati njegovom idolu i alter egu?!
Ovo je već u popriličnoj meri...
Šta reći neprestano popljuvavanje moje ličnosti je dokaz da vas boli ono što se dešava u krajevima gde dominantne KC, a toga nema gde dominantan protenstatizam.
Toliko je jadno duhovno stanje ljudi koji se bave nečijom ličnošću.
Užasno jadno stanje.
Samo ja nisam Miloš B. malo sam se zezao sa vama.
Kopiram njegove tekstove uz njegovu dozvolu. I nas ima 4-5 koji to radimo, tako nije bitno.
A što ti je to tako strašno Darth učinio? Miloša Bogdanovića označio tvojim idolom i alter egom? Pa nisi li ti sam to priznao, i na još ružniji način samog sebe prikazao - "Miloševim kopirantom". Evo:
Zašto onda nema užasnih vesti iz protest. država kao iz Zelenog kontinenta.
Njihovo stanje je očaravajuće , ni 20% ih nevjeruje u Krista , zato rade što rade , ubijaju nevine , i donose zakone gde mogu starije ljude , koji su malo bolesni usmrtiti . STRAŠNOIz protestantskih država samo stižu vijesti da su ljudi izgubili smisao postojanja. Ako je vjerovati Milošu Bogdanoviću.
Njihovo stanje je očaravajuće , ni 20% ih nevjeruje u Krista , zato rade što rade , ubijaju nevine , i donose zakone gde mogu starije ljude , koji su malo bolesni usmrtiti . STRAŠNO
Dakle, Antikrist će biti: Stranputica, Laž i Smrt. I upravo EGWizam sve ovo je. Stranputicom ih je odvelo razočarenje koje im je izazvala Millerova Laž, kojoj do dana današnjeg služe, a sluge Smrti postadoše gradeći "bolnice" u kojima zarađuju krvavi novac usmrćujući nerođenu djecu.
Njihovo stanje je očaravajuće , ni 20% ih nevjeruje u Krista
Favele, kartele, masovna ubistva, pokolji, korupcija, jad i beda, migracije.
To je kod vas. Gore ne može biti nego jad i beda katoli. sveta.