- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
Ponoviću, da mogu Svetoga bi apostola Pavla glavačke izbacili iz Biblije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Evo i Madonna vas podrzava, a to mnogo govori o vama, na cijoj ste vi zapravo strani.
Na Bozjoj niste, nije ni vasa Madonna. Ona i jeste vestica kao u ovom videu sto se predstavlja..
A vi ste na strani tih vestacaa..
Mire, na strani su oni i seksualnih devijanata.
Ma brate pogledaj ovaj video, jadan se muci i gori na lomaci da ti se prevrne zeludac kako se pati. Pokrecu u ljudima osecaj mrznje prema crkvi, kao crkva to radi, gusi slobode, a u stvari nije on jadan, on je satanista i ona je vestica. Spalice ih Bog na kraju.Mire, na strani su oni i seksualnih devijanata. Svi stubovi moderne propasti došli su iz Protestantizma. Haksli, Niče, Kinsi, Krouli. Njihovo tretiranje Pisama onako kako ne treba i omogućava da se pojavljuju radovi koji istima negiraju Božasnku inspirisanost.
Busaju se u grudi da su "Hrišćani", da se navodno bore protiv sotone, a đavo, brate moj krije se u detaljima. Detaljima koji ove licemerne vukove u jagnjećoj koži razotkrivaju ko su i šta su. Sinagoga Satane
Eno ti Madonna potvrdjuje gore, mi smo zlotvori, ubijali smo jadne vestice i sataniste, nismo im dali slobodu veroispovesti. I ona se solidarise sa njima. Mi smo zlotvori, crkva je odvratna, ma fuj!Misliš na ove afere koje non stop izlaze iz KC.
Dao sam vam nove nazive KC je Skandal crkva, dok je PC Raskolnjikov crkva.
U muzici u svemu se kriju skrivene poruke, samo neki vide neki su slepi.
Svi oni rade za sotonu brate.
Oooo brate Shone nemoj preterivati. Što da izbace Paju iz Biblije kada je tu interpretacija. Kako ono moj brat od tetke adventista kazuje: "Nije to onako kako Pavle kaže već kako to propovednik objasni, protumači." Tajna je tu tumačenju a ne mrtvom Pajinom slovu na papiru.Ponoviću, da mogu Svetoga bi apostola Pavla glavačke izbacili iz Biblije.
Vidi, kad bi stvarno bilo svrhe da ti odgovorim ja bi odgovorio detaljno, ali nema. Jer ti ces reci da to nije tako, a nemas nikakve dokaze osim sto se sluzis izokretanjem tekstova biblije kao i drugar ti satana.Oooo brate Shone nemoj preterivati. Što da izbace Paju iz Biblije kada je tu interpretacija. Kako ono moj brat od tetke adventista kazuje: "Nije to onako kako Pavle kaže već kako to propovednik objasni, protumači." Tajna je tu tumačenju a ne mrtvom Pajinom slovu na papiru.
A čuo si za Kroulija samo on nikada nije tvrdio da je kršćanin već Telemista osim možda da je Velika Zver koja jaše Babalon iz Otkrovenja; "Čini što je volja tvoja." A? Prelepe reči... Može se mlogo toga naučiti od Kroulija što li dobro što li zlo.
Zar ne znaš brate Mire000 da i Satana radi za Hrista. Jedini koji zaista ne rade za Hrista su Ultrasatanisti a oni su retki, veoma retki kao kisik u Kosmosu. Prema tome i oni su deo jedne iste kršćanske zajednice ali one koja Hristu ne treba i koju je u startu Hristos odbacio: "Poverovaše samo oni koji su bili predodređeni za život večni." a sotona pokupio da ne budu rasuti već na jednom mestu jer mu je potrebna kontrola (Hrisu ne sotoni; on radi šta Hristos zapoveda). Šta kaže tamo nečastivi u Bibliji ako me sećanje ne vara onima koji su pokušali da ga isteraju. Izađi demone u ime Hrista koga Petar i Pavao ispovedaju. A on im odgovara:"Petra znam i Paju poznajem a ko ste vi?"
I nema nikoga da ga priupita a gde ste se vi to upoznali? Jeste li dobri drugari kada tebe samo brat Paja i Petar Blek Stena mogu samo isterati? Da li se mlogo družite i pravite ovu predstavu za raju kako se tobože isterujete a iza zavese dobro družite i pravite naredni korak kako se valja proslaviti Hristos. Valja uzeti u obzir šta pokazuje ova sličica dole nisam ja jedini koji vidi da su Hristos i Sotona dve strane iste medalje kojom upravlja Bog sa visine. Glumeći neku Veliku Borbu koje uopšte nema.
Koji je svrha toga? jednostavno da ti se uzme vreme koje si moga da potrošiš u traženju onoga što se krije iza Vela i gde je tvoje mesto u toj realnosti. Krouli je to tražio i našao svoje mesto. Da li se to nekome sviđa (meni lično ne) ili ne, nebitno je - on je našao svojega Aiwaza. Misliš da je Krouli trebao Hristu za bilo šta??? Mislim rođenjem još kada je bio malena beba. Da mu je trebao on Hristos bi ga spasao ovako nije. Ja sam našao svoje.....
Dato je i drugima samo oni više voledu da bivkuju uz Hristove skute misleći da će ih ovaj na kraju prihvatiti ali otrežnjenje će biti surovo i neprijatno a vreme su nepovratno izgubili.
"Pitali su pakao: "Je si li se napunio?" a pakao im odgovara: "Ima li još?""
A čuo si za Kroulija samo on nikada nije tvrdio da je kršćanin već Telemista osim možda da je Velika Zver koja jaše Babalon iz Otkrovenja; "Čini što je volja tvoja." A? Prelepe reči... Može se mlogo toga naučiti od Kroulija što li dobro što li zlo.
Vidi, kad bi stvarno bilo svrhe da ti odgovorim ja bi odgovorio detaljno, ali nema. Jer ti ces reci da to nije tako, a nemas nikakve dokaze osim sto se sluzis izokretanjem tekstova biblije kao i drugar ti satana.
U jednom si ipak u pravu, satana i Bog se druze kao sto se i politicari druze, ali ni jedan drugom ne misle nista dobro. Naravno da prave i predstavu pred narodom. Pa nedavno su i Makron i Vucic isto to radili, rukuju se pa se grle, pa je Makron rekao da voli srbe i da mu je srbija u srcu a sutra ce istu izdati i traziti da priznamo nezavisno kosovo.
A Bog je pametan, on je znao ishod takve vladavine, i naraod i andjeli ce gledajuci sve ovo, samo zakljuciti da sotona uopste nije sposoban vladar. Vec je vise od svega prevarant.
Zato ce na kraju on biti osudjen i kaznjen za sve malverzacije, korupciju kradju za podmetanja lazi itd..
Rekao sam ti vec, ti si u pogresnoj stranci, ti si opozicija. I ne radis ti za Boga samo se zavaravas..
A ako hoces raditi za Boga promeni stranku.
Eno ti Madonna potvrdjuje gore, mi smo zlotvori, ubijali smo jadne vestice i sataniste,
I ona se solidarise sa njima. Mi smo zlotvori, crkva je odvratna, ma fuj!