VIP
- Učlanjen(a)
- 14.07.2011
- Poruka
- 19.107
Moj komentar je bio odgovor na Stvarnoslapovo nepostenje, a ne takmicenje u tome koja crkva vise radi humanitarne akcije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ve i da je to prvo, prekršeno je sve ono u šta se oni navodno kunu.
Slape, nadam se i ja da je samo to u pitanju, bolje je za njih. Ali, sve se više plašim da je ono drugo u pitanju. Nažalost.
- Ja sam Gospodin, Bog tvoj, nemaj drugih bogova uz mene! - Klanjanem sebi samima
- Ne izusti imena Gospodina, Boga svoga, uzalud! - Tvrde da je "bog" na njihovoj strani
- Spomeni se da svetkuješ dan Gospodnji! Koji dan? To je pojedinim "denominacijama" "Žig Zveri"
- Poštuj oca i majku da dugo živiš i dobro ti bude! -Poštovanje roditelja na koji način, Eutanazijom?!
- Ne ubij! Ubijanjem poštuju majku i oca, na taj način poštuju život
- Ne sagriješi bludno! Pederizam, lezbejstvo, gender ideologija
- Ne ukradi! Biblija za koju tvrde da im je sve je ukradena i izvitoperena
- Ne reci lažna svjedočanstva! Napadaju druge i tvrde da su za razliku od drugih oni ispravni
- Ne poželi tuđeg ženidbenog druga! Razvodi, seksualne devijacije
- Ne poželi nikakve tuđe stvari! Ovo ne vredi komentarisati, na ovome im je čitav sistem vrednosti i nastao
Zato imate prokletstvo od Boga jer ste promijenili zapov. Božje.
Ukinuli 2. a 10. podijelili na 9. i 10.
A ko je taj koji moze da ispuni 10 zapoved " Ne pozeli nista tudje" ???
Dragi moj laodikejac,ispade da si ti savrsena osoba,bolja cak i od apostola pavla? Znas li sta Biblija kaze za takve savrsene kao sto si ti?Moze da ispuni onaj kome ne treba nista jer je sve pronasao u Hristu.
Ako neko misli da ne moze da je ispuni, onda taj nije ni krenuo Hristos putem, niti se njemu predao.
Uzalud je onda sva njegova prica o religiji.
Dragi moj laodikejac,ispade da si ti savrsena osoba,bolja cak i od apostola pavla? Znas li sta Biblija kaze za takve savrsene kao sto si ti?
Rimljanima 3:20
Jer se delima zakona ni jedno telo neće opravdati pred Njim; jer kroz zakon dolazi poznanje greha.
Jer se delima zakona ni jedno telo neće opravdati pred Njim; jer kroz zakon dolazi poznanje greha.
Galatima 3:10