Budi iskren bar jedanput u životu i kaži "da li sam ga više puta hvalio za njegovo pisanje i ponašanje?"
Njega si hvalio zato jer ti cuti, i ne otkriva tvoju zlocu i licemerje ovde nebrojeno puta dokazano. Tako si i mene hvalio u pocetku jer sam bio na vasoj strani, ali sam prozreo prevare kojima se sluzite i cim sam ih prozreo odma si me nazvao ruznim imenima kao i Shone-a. A ne znas da su me tvoja braca po veri molili da te raskrinkam, zato sam to i ucinio i zbog tebe samog. A od Tripe ste napravili sina paklenog dva puta gorim od sebe. Njegovo staje otkriva pravi duh i do cega ljude na kraju dovodi takvo ucenje.
Ne, nego u bibliji bilo kog prevoda, i istoriji koju i vi podržavate, sve tamo piše.
U istoriji osnovaca, gde se istorija uci uopsteno. A za pravo poznavanje istorije ipak treba magistrat.
Sve lepo pise u toj istoriji (zvanicnoj - ali onoj za vise skole), po redu kako ste poubijali katolike, kako je Luter ucio da ih treba pobiti, anabatiste je bicevao, jevreje prognao. Pise kako ste rusili i palili katolicke crkve u nemackoj, proganjali ljude, pise o vasoj borbi sa katolicima u engleskoj , ruke su vam do lakata u krvi.. nexu da dokazujem, to svi znaju, zato se Jehovini Svedoci ni nece nazivati protestantima! Kako oni znaju a vi ne ili se pravite da ne znate? Kako hitler zna da je Luter prognao jevreje a vi ne znate?
Sramota!
Pitaj Riska kad dodje sta misli o protestantima, pa ces videti kako on zna istoriju kako ste ubijali, sve ce ti reci..