Proroštva sestre Vajt(Elen Vajt)

Učlanjen(a)
15.02.2015
Poruka
3.527
Zašto se ovde lepe strašila za štakore...?
Zar ovo nije tema o veštici sa kristalnim zubima koja govori o kraju sveta?
Ako jeste onda pišite o toj pogađačici a ne plašiti narod raznim strašilima prošao je prvi novembar.

I ovaj se naziva hriscaninom a ne veruje u kraj gresnoga sveta o kome Biblija nedvosmisleno govori.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
I ovaj se naziva hriscaninom a ne veruje u kraj gresnoga sveta o kome Biblija nedvosmisleno govori.

Svaki predmet ima svoj naziv a tako i čovek zato taj tvoj drži i ne pominji ga javno jer ovo nije skup LGBT.
Drugo,mi HRIŠĆANI ne verujemo da jeBog odbacio svet 1844 niti 1944 niti 2004 a ti možeš verovati i da krave lete jer bi to bilo u skladu da svim nakardnim učenjima veštice i ostalih masona.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
On i dalje ponavlja istu laž, i ako je ona više puta obelodanjena, što znači da njega istina uopšte ne zanima, ve-ć samo da u svakom slučaju piše protiv Adventista.

Ponovljeno.

ELLEN WHITE NIJE PISALA DA JE BOG ODBACIO SAV POKVARENI SVET, VEĆ ONE KOJI SU 1844 GODINE ODBACILI ISTINU O SVETINJI.

Ona nije mogla pisati o onima koji tu istinu nisu čuli, jer Bog sudi onima koji istinu čuju, pa je prihvate ili odbace..

Dakle, stvar je jasna.

Učlanjen(a)
15.02.2015
Poruka
3.527
"KADA SE POKAZE GOSPOD ISUS S NEBA S ANDJELIMA SLAVE SVOJE U OGNJU PLAMENOME, KOJI CE DATI OSVETU ONIMA KOJI NE POZNAJU BOGA I NE SLUSAJU JEVANDJELJE GOSPODA NASEGA ISUSA HRISTA; KOJI CE PRIMITI MUKU, POGIBAO VECNU OD LICA GOSPODNJEGA I OD SLAVE NJEGOVE." 2. Solunjanima 1,7-9.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
"KADA SE POKAZE GOSPOD ISUS S NEBA S ANDJELIMA SLAVE SVOJE U OGNJU PLAMENOME, KOJI CE DATI OSVETU ONIMA KOJI NE POZNAJU BOGA I NE SLUSAJU JEVANDJELJE GOSPODA NASEGA ISUSA HRISTA; KOJI CE PRIMITI MUKU, POGIBAO VECNU OD LICA GOSPODNJEGA I OD SLAVE NJEGOVE." 2. Solunjanima 1,7-9.

Dobro si im rekao jer je to istina.
Neće oni to shvatiti jer ni sedmi milenijum neznaju kad je počeo pa ga čekaju a kako tek da poznaju Boga u telu i da se krste u IME u koje apostoli krstiše.On reče baš to što si citirao da vi koji ne poverujete da je On onaj KOJI JESTE pomrećete u svom grehu,otuda među vama rasprave o dvodelnom i trodelnom Bogu.
Lepo je u originalu rečeno umesto pogibao MUKU-BOL a ti i tu reč izmeni radi ličnog dohotka.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
"Pogibao večna" znači "da će oni umreti, nestati za večnost, a ne ginuti kroz čitavu večnost.

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Antonija, ovo su ozbiljne optužbe, i moram ti reći - da optužiti nekoga za laž, a ne sagledati da li je sve tako - to je veliki propust, jer tada upravo taj čovek koji iznese te navodne laži, on sam živi u samoobmani.

Ja apsolutno nikog ne optužjem

Ne postoji ni jedna greška u priloženim citatima, već samo tako se želi prikazati.

To je kao kadbi ja rekla da ovaj video nema greške , možeteli dami nešto kažete o Jeleni, kako veli Šojić ako nemogu da hvalim neću ni da kudim
[raw]<iframe width="854" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/hlityEfZTd4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>[/raw]

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Šta mu vrijedi objašnjavati.

1. Korincanima 2,14A tjelesni čovjek ne razumije što je od Duha Božijega; jer mu se čini ludost i ne može da razumije, jer treba duhovno da se razgleda.

Čekaoče u pripremi tebi više puta pomenuh Stronga da lepo otvoriš Džejmsov prevod ili drugi koji želiš i pogledaš značenje grčkih reči koje su šturo prevedene kao MUKA VEČNA i da si me poslušao nebi se i dalje pokazivao laikom u tom pogledu.

Neznaš ti šta znači duhovno razgledati jer ne funkcionišeš u toj ravni već papagajskoj gde ti plaćenici ponude da pozoblješ vešticinu hranu i onda se pojaviš ovde da govoriš o ispaši kao i tvoj uča.
U gornjem citatu si tako dobro sebe predstavio da si me prijatno iznenadio svojom iskrenošću.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Antonija, ne moraš ti nikoga hvaliti, a kuditi imaš slobodnu volju, ali prvo bi trebalo da budeš informisana, i da ne veruješ slepo tamo nekome ko je nešto izneo, već da sagledaš odgovore na ono što si čitajući to što su drugi pisali kao navodne greške, pa onda da donosiš sud o nekome.

Pozdravljam te.

Natrag