Prorocanstvo o PRVOM dolasku Hrista

Ko je Pomazanik?

• To je neki Vojvoda koji pravi probleme

Votes: 0 0,0%
  • To je Isus Hrist vojvoda koji resava sve nase probleme

Votes: 1 100,0%
  • Ovo prorocanstvo nema blage veze sa Isusom Hristom

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    1
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Isabeleta.

Vi ne svedocite istinu vec pisete lazi.

Ja sam dao stotinu puta kontraargumente i pobio Stvarnoslapove lazi.

Ali, on saceka lukavo par dana i te lazi godinama ponavlja.

Tako da ja na njih vise ni ne odgovaram.

Crkva je nastala sa Hristom i apostolima.

Rinokatolicku crkvu su osnovali mnogobosci Konstantin i Justinijan transformisuci mnogobostvo u neku novu strukturu obucenu u Hriscansko ruho.
To nije i nema veze sa Hristom i apostolima i prvom crkvom.

Rimokatolicka crkva je transformisani mnogobozacki Vavilonski kult sa Vavilonskim obelezjima, ucenjima, obrednom praksom, i svestenstvom.

To je mesavina svih okultnih pravaca i mnogobozackih religija koje imaju svoj centar u Vavilonu.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Isabeleta.

Tako da ja na njih vise ni ne odgovaram.

Crkva je nastala sa Hristom i apostolima.

Rinokatolicku crkvu su osnovali mnogobosci Konstantin i Justinijan transformisuci mnogobostvo u neku novu strukturu obucenu u Hriscansko ruho.
To nije i nema veze sa Hristom i apostolima i prvom crkvom.

Rimokatolicka crkva je transformisani mnogobozacki Vavilonski kult sa Vavilonskim obelezjima, ucenjima, obrednom praksom, i svestenstvom.

To je mesavina svih okultnih pravaca i mnogobozackih religija koje imaju svoj centar u Vavilonu.

Al je čovjeka izludila ova alkoholičarka. Ljudi, molite se za njega.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Treba da se mole za tebe a ne za mene, jer ti si opsednut demonima a ne ja, jer ja ne iznosim lazi kao ti, a za takve pise "DA JE NJIHOV OTAC LAZI DJAVO JER ON LAZE OD POCETKA"

Ja veru u Isusa imam, imam i cisto ucenje reci Bozje, imam i Duha Svetoga koji mi sam svedoci i zapecacava istinu u moje srce i misli.

Tako da je tvoj komentar, kao i svi drugi - potpuni promasaj.

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Isabeleta.

:beee: Sačeka lukavo par dana? Pa da, ali ti nemoj odustati. Iznesi svoje argumente i budi miran, nemoj se ljutiti.
Ti si adventist, mi smo katolici, a znaš da ima i pravoslavaca. Treba računati na to da se nikada nećemo moći složiti jer su razlike u našem vjerovanju značajne i vrlo velike.
Kao što ti misliš da je istina ovo što si gore napisao o Katoličkoj Crkvi, a nije, tako i mi imamo pravo reći da je adventistički pokret sa svojom "proročicom" - promašaj! I to ti cijelo vrijeme argumentirano dokazujemo.
Tebi ostaje pravo da i dalje vjeruješ kako misliš i osjećaš.
Pazi, adventisti su izbacili i plasirali jednu "proročicu" koja već u samom adventističkom pokretu izaziva kontroverze, i očekivali ste da će biti prihvaćena od kršćanskog svijeta? Ma daj, Laodikeja. To je tako naivno i glupo.

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Ljudi, molite se za njega.

Pa, ja sam se malo pomolila, ali sam odustala jer prema naputku sv. Ignacija Loyolskog koji kaže da molitva ne pomaže ondje gdje vladaju strasti. S molitvom se neće postići ono što čovjek sam mora učiniti u obuzdavanju svojih neurednih sklonosti. Tako nekako. Ali smisao je da Bog ne može djelovati ni graditi na temelju koji je lažan.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Onda vam treba sve uciti iz pocetka na osnovu biblije.

Kod Ellen White nema nista kontraverzno, niti lazno, osim sto vi protivnici izmislite.

Vi imate ceo sistem izmisljenih lazi protiv Adventista i Ellen White, ali ne razmisljate da su one tako providne za nekoga ko poznaje istinu.

Njima mozete prevariti samo ljude iz sveta koji ne poznaju nista u vezi Ellen White i o Adventistima, i koji ce slepo da vam poveruju.

Vi cak ne znate ni stavove svoje crkve, vec pricate napamet.

Vasa crkva priznaje Ellen White, i kazu "ELLEN WHITE BI BILA PROGLASENA SVETICOM SAMO DA NIJE PISALA PROTIV PAPE I RIMOKATOLICKE CRKVE"

Tako se pokazuje da vi nista ne znate, vec sve izmisljate.

I sve sto je Stvarnoslap godinama pisao protiv Adventista i Ellen White je potpuni promasaj.

Gomila gluposti zasnovana na lazima i izvrtanjima.

Molite se za sebe jer se nalazite u svezi ili pre receno lancima nepravde, u sotoninim kandjama obmane.

Bog vam pomogao.

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Vi imate ceo sistem izmisljenih lazi protiv Adventista i Ellen White, ali ne razmisljate da su one tako providne za nekoga ko poznaje istinu.

Mi imamo internet i njime se služimo. Svatko može provjeriti, pa i ti sam. Hajde ususi se i uguglaj, npr.-zablude adventizma. Nitko vam nije dao za pravo, osim vas samih, a čak ni vi sami se ne možete međusobno složiti.

Njima mozete prevariti samo ljude iz sveta koji ne poznaju nista u vezi Ellen White i o Adventistima, i koji ce slepo da vam poveruju.

Nitko danas slijepo ne vjeruje drugom, svi provjeravaju, osim sektaša.

Vi cak ne znate ni stavove svoje crkve, vec pricate napamet.

Haha, ti znaš? Katolici su poučeni u svojoj vjeri.., osim, naravno, onih koji su katolici samo na papiru.

Vasa crkva priznaje Ellen White, i kazu "ELLEN WHITE BI BILA PROGLASENA SVETICOM SAMO DA NIJE PISALA PROTIV PAPE I RIMOKATOLICKE CRKVE"

Ne, nikada. Nije važno što je ona pisala protiv Pape i katoličke Crkve, jer pisali su i drugi. Ellen White ne ispunja niti jedan kriterij po kojem bi je Katolička Crkva mogla vrednovati kao valjanu kršćanku. Čak ni to, a kamoli proročicu ili sveticu. To što si napisao je glupost.
Zar ti, čovječe, misliš da u Katoličkoj Crkvi nema proroka? Ima. Imamo i mi konja za utrku, ali ne puštamo tako lako kljusad da paradira i izaziva senzacije.

I sve sto je Stvarnoslap godinama pisao protiv Adventista i Ellen White je potpuni promasaj.

Nije. Upoznao vas je, i Slap i DarthShone, i baš zato moraju svjedočiti. Dok god bude ovog foruma, ljudi će moći doći, pročitati i vidjeti pravo lice adventizma.

Bog vam pomogao.

Hvala. Nadam se da si to napisao iskreno. I ja tebi, od sveg srca, želim sve najbolje. Nek te milost Božja čuva od svakoga zla.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

Ovakve "priče za idiote" izmišljaju sami adventisti i šire ih među svojim "adventističkim ovcama". Isti su autori ove priče, kako bi katolici "alkoholičarku" proglasili sveticom, i priča kako su sestra svetog Ivana Pavla II i brat pape Franje bili adventisti, i kako su ih njih dvojica zbog toga "životinjski mrzili". Možete li zamisliti ljude koji izmišljaju ovakve priče??? A jadni li su i svi subotari koji u ove laži pšovjeruju pa ih šire i na ovom forumu. Mizerija.

Mi imamo internet i njime se služimo. Svatko može provjeriti, pa i ti sam. Hajde ususi se i uguglaj, npr.-zablude adventizma. Nitko vam nije dao za pravo, osim vas samih, a čak ni vi sami se ne možete međusobno složiti.

Ne smiju oni to, strah ih je. One koji su Božji, Istina oslobađa, a kao što ovdje svjedočimo subotare Istina plaši.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Ne, nikada. Nije važno što je ona pisala protiv Pape i katoličke Crkve, jer pisali su i drugi. Ellen White ne ispunja niti jedan kriterij po kojem bi je Katolička Crkva mogla vrednovati kao valjanu kršćanku. Čak ni to, a kamoli proročicu ili sveticu. To što si napisao je glupost.

Nije prva od niza egzamplara gluposti kojima subotari brane svog idola - idolku.

On je tako, napisao da se "djela" pomenute subotarske "svesvete" prodaju u prodavnicama Patrijaršije SPC....

Nije. Upoznao vas je, i Slap i DarthShone, i baš zato moraju svjedočiti. Dok god bude ovog foruma, ljudi će moći doći, pročitati i vidjeti pravo lice adventizma.

Upravo tako. No, nisam ih samo upoznaop čitajući njihove blasfemije, nego sam imao prilike s njima razgovarati uživo. Neko kome je duhovnost u iću i piću, ko sikće na sveštenike Boga Živoga samo zato što ne slede njihovu "proročicu" i ne subotare (sinkretišu, jer subota Kršćanima naređena nije), neko kome je Euharistija samo simbol, a naša Pričest kanibalizam, vidljiv je i prepoznatljiv.

To što mantraju "Biblija, Biblija" samo pojačava činjenicu da su kult.

Ovakve "priče za idiote" izmišljaju sami adventisti i šire ih među svojim "adventističkim ovcama". Isti su autori ove priče, kako bi katolici "alkoholičarku" proglasili sveticom, i priča kako su sestra svetog Ivana Pavla II i brat pape Franje bili adventisti, i kako su ih njih dvojica zbog toga "životinjski mrzili". Možete li zamisliti ljude koji izmišljaju ovakve priče??? A jadni li su i svi subotari koji u ove laži pšovjeruju pa ih šire i na ovom forumu. Mizerija.

Ništa novo pod suncem Njegovim.

Sve to što subotari piskaraju i laprdaju, je samo nastavak, preseljenja iz Svetinje, čišćenja Svetinje, zatvorenih vrata, Enoha na Saturnu, Boga na Orionu, svetleće subote i sličnih "viđenja" njihove idolke.

Ps. Ne napadam ih ja zbog tih budalaština, nego zbog NE VEROVANJA U BOŽANSTVO KRISTA.

Natrag