Prorocanstvo o PRVOM dolasku Hrista

Ko je Pomazanik?

• To je neki Vojvoda koji pravi probleme

Votes: 0 0,0%
  • To je Isus Hrist vojvoda koji resava sve nase probleme

Votes: 1 100,0%
  • Ovo prorocanstvo nema blage veze sa Isusom Hristom

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    1
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Gde li je urednistvo da zaustavi ovu lazljivu neuropshijatrijsku druzinu mrzitelja Adventista i Ellen White, i da ih urazumi da ne krse pravila foruma, jer oni su porusili sve ograde.

A nazivaju se Hristovim imenom.

Kakav Hrist sa njima.
Svi ovi ovde su obicni bolesnici, pateticni covekomrzitelji, namcori, mracni zluradi ljudi.

Jednom recju, sotonske sluge.

Bio bi red da potkrijepiš ove svoje izmišljotine i laži. Bio bi red, ali to za tebe klanjatelja proročice alkoholičarke ne vrijedi.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Bio bi red da potkrijepiš ove svoje izmišljotine i laži. Bio bi red, ali to za tebe klanjatelja proročice alkoholičarke ne vrijedi.

Pročitao sam šta je napisao.

Jadan li je onaj tko piše onako kako oni pišu. Jadan i prejadan.

Ps. Neka prijavi. Nikoga ovde vređali ni ti, ni isabeleta, ni ja nismo. Iznosili smo činjenice.

Ako je tko ikoga vređao, to su onda oni, subotari koji ne mogu, ne smeju, prihvatiti istinu o sebi i svom lažnom kultu. Isto kao što to čine i oni koji svaku reč kritike nazivaju "govorom mržnje". I jedni i drugi, i subotari i neo komunjare su plod istog drveta, deca istog duha, te je takvo ponašanje i očekivano.

No, i to što ovako reagiraju, samo pokazuje da su se uplašili gubitka statusa koji su zadobili svojim lažnim predstavljanjem.

Ok. Neka prijavi (vidi se da mu je stalo da se njegovo "proročanstvo" ostvari.

Ujedno, ne računaj na to da on išta što je napisao potkrepi činjenicama. Prvo jer subotari činjenica i ne poznaju, a drugo jer mu je povređen mesijanskim kompleksom zaraženi ego.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107

Pa ti i ostali ste vec to potkrepili svojim pisanjem na forumu, lazima, izvrtanjima, bahatoscu, mrznjom, namcorizmom, idiotizmom, neozbiljnoscu, neuljudnoscu..itd.

Ironicno je od mene traziti da bilo sta potkrepim.

I sve sto napisah istina je i cista vidljiva realnost.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Jedino je istina da si lažni prorok. Jednak Milleru i Russellu. Točnije, puno si bolji od njih, profulao si proroštva puno više puta nego oni.

Problem je u tome što on misli, veruje, da je pravi prorok. Te ga stoga svako pominjanje njegovih neuspešnih proročanstava, vređa.

Na to odgovara napadima na one koji iznose činjenice, a sebe "teši" tako što mantra o tome kako navodno i pravim prorocima nisu verovali.

Nesvestan činjenice da pravi proroci nikada nisu ostavljali mogućnost "drugačijeg" tumačenja, niti im se Bog izvinjavao, tvrdeći da je odustao od obećanog, jer je navodno zajednica ("crkva") zakazala.

Dakle, ne samo da je lažni prorok, jer se njegova pročanstva ispunila nisu, nego je i lažni prorok jer mu se Bog koji je navodno njemu preneo "poruku" IZVINJAVA i PRAVDA, okrivljući za to "zakazalu" zajednicu.

P.S. A ako te izluđuje spominjanje alkoholičarke, ljuti se na nju, ona se je opijala.

Opijala se, no to je najmanji problem u vezi nje.

Najveći je njezino licemerstvo, laži i crnomagijašenje i okultizam kome je verovala i koji je naučavala:

Ponovit ću.

Gatanje uz pomoć Pisama, "istraživanje proroštva" je divinacijski, okultistički metod. CRNO MAGIJAŠENJE.

Tačka.

Ps. Neka se ljuti, neka histeriše, neka peni, neka se oseća "uvređenim"... ovo su činjenice.

Lično me nije briga da li će on verovati u Cthuluhua, Yog Sothota, leteće mačke, hranjenje vazduhom. uopšte me to nije briga, niti me je briga njegovo GATANJE. Neka čini što mu je volja, no to nazivati KRŠĆANSTVOM i BOŽANSKOM PORUKOM NEĆE.

Ako ovo ne može da prihvati, ako nije spreman da se suoči s činjenicom da prorok nije za mnoge, da Kršćanin nije, onda žao mi je, ali to nije ni tvoj ni moj problem.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Jedino je istina da si lažni prorok. Jednak Milleru i Russellu. Točnije, puno si bolji od njih, profulao si proroštva puno više puta nego oni.

P.S. A ako te izluđuje spominjanje alkoholičarke, ljuti se na nju, ona se je opijala.

Ti treba da promenis ime i da se od sada zoves "LAZOV"

Jer sve sto si do sada pisao o Adventistima i Ellen White si sam izmislio, izvrnuo njene reci, i izlagao.

Sa svakim novim komentarom to dokazujes.

Pa evo i sa ovim da je Ellen White bila alkoholicarka i da je pila alkohol.

Tako nesto moze da izmisli samo covek sa gore opisanim karakternim osobinama.

Dakle.

Ellen White nije pila alkohol, vec je po savetu doktora uzimala ujutru po jednu kasicicu vina zbog odredjene bolesti.
I ona to sama pise.

Dakle Stvarnoslap "LAZOV
"

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Ti treba da promenis ime i da se od sada zoves "LAZOV"

Jer sve sto si do sada pisao o Adventistima i Ellen White si sam izmislio, izvrnuo njene reci, i izlagao.

Dakle Stvarnoslap "LAZOV"

:)

Laodikeja, nije Slap lagao, već samo citirao vaše adventističke izvore. Zovi ti administratore foruma, mi nismo nikoga vrijeđali kao što ti činiš.
A znaš li ti onu pjesmu Slap od Dobriše Cesarića?

Teče i teče, teče jedan slap;
Što u njem znači moja mala kap?

Gle, jedna duga u vodi se stvara,
I sja i dršće u hiljadu šara.

Taj san u slapu da bi mogo sjati,
I moja kaplja pomaže ga tkati.

Svi smo mi jedna kapljica u slapu istine. Ako je Slap lažov, onda smo i mi lažovi, a ako Slap razotkriva Istinu, onda, jer sudjelujemo, doprinosimo Istini. I tvoja riječ nam ne može ništa.
Budi nam dobro. I ne ljuti se. Ovo je samo forum, a on nije tvoj život, zar ne?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Podrzavate lazova i njegove lazi.

Nije on nista citirao od Ellen White, vec prekrojio njene reci, izvadio iz celine, i predstavio pogresno.

Ja se ne ljutim, vec mi je vas zao.
Jer vi nista protiv istine ne mozete uciniti, vec samo protiv vas samih.

Jer da svi Adventisti nestanu sa zemlje - istina ostaje ko bedem i Bog bi je proslavio
.

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Nije on nista citirao od Ellen White, vec prekrojio njene reci, izvadio iz celine, i predstavio pogresno.

Nisi razumio, vadiš iz konteksta, prekrajaš njezine riječi...- to je tipičan odgovor adventiste koji nema argumenta.

Jer vi nista protiv istine ne mozete uciniti,
- istina ostaje ko bedem

Ne činimo ništa protiv Istine, nego protiv laži. I sve u skladu s Božjom Riječi.
Rasuđujemo duhove, i razotkrivamo da je duh koji je djelovao u Ellen White bio lažan.
Sv . Pavao je to jasno rekao:

"Od proroka pak neka govore dvojica ili trojica, drugi neka rasuđuju." ( 1 Kor. 14, 29)

Eto, samo to činimo. A ti misliš da bismo morali šutjeti ?
Mi smo Crkva.

Naša je dužnost govoriti, tako je bilo stoljećima, Crkva je opominjala krivovjernike.
Tko ste vi, ja ne znam. :rolleyes: "Jučer" ste se pojavili, a sutra možete nestati,
ali Crkva ide dalje.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Eto, samo to činimo. A ti misliš da bismo morali šutjeti ?
Mi smo Crkva.

Naša je dužnost govoriti, tako je bilo stoljećima, Crkva je opominjala krivovjernike.
Tko ste vi, ja ne znam. :rolleyes: "Jučer" ste se pojavili, a sutra možete nestati,
ali Crkva ide dalje.

Naravno da tako činimo, tako ćemo i činiti.

Mi jesmo Crkva.

Što su oni? Šta su adventisti i ostali Mileriti?

Oni veruju da su "crkva", no verovati da si nešto i zaista biti to su dve suprotne stvari.

Kristova Crkva vjeruje da je Krist Bog (zato ja kada god pomenem Boga mislim na Krista, ne razdvajam ipostase - ličnosti - osobe).

U šta vjeruju Mileriti koji bi da se predstave "crkvom"?

U Krista koji im je i bog u boštvu jednak sotoni, i ćato, i posinjeno biće, i "velikodostojnik", i ovo i ono, ali Bog nije.

Uostalom, oni Kristu i ne vjeruju.

Da vjeruju, ne bi se okupljali oko Millerovog laprdanja i to laprdanje držali "evanđeljem". Ne bi im to što Sin navodno ne zna ni dana ni časa, bilo put ka odricanju Božanstva mu.

Dajmo se uozbiljiti, imamo posla sa kultom zasnovanim na okultističkom pristupu Pismima, na magijašenjima i laprdanjima.

Natrag