Proricanje preko golova, minuta, rođenja i imena.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Skorije je objavljen još jedan njegov video pod nazivom Blizu kod vrata (Even at the Door) u kojem Gejts tvrdi da je sud živom ostatku Božjeg naroda počeo na jevrejski Dan pomirenja, 23. septembra 2015. godine kad je papa posjetio Sjedinjene Države. Prema njegovom tumačenju u martu/aprilu 2019. godine (3 i po godine nakon papine posjete) biće izdat „izvjesni zakon“ koji će započeti period od 3 i po godine progonstva protiv naroda koji drži Božje zapovijesti. Dakle, 3 i po godine od jeseni 2015. do proljeća 2019. plus 3 i po godine od proljeća 2019. do jeseni 2022. čini period od 7 godina posletka vremena. I kao što to obično biva sa senzacijama ove vrste, na hiljade ljudi se „primilo“ na „proročanstvo“ i puni entuzijazma šire ovu teoriju.

Jednom Mileriti, zauvek Mileriti....

Ps. Koje Božije zapovesti? Jel onu o shabatu? Ili onu koju SDA krši za novce, onu NE UBIJ?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Proročica Jela svoje je zadojila i zarazila da se bave računanjima. Pogledajte jedan krasan primjer iz 2007. godine kako su to računali njezini puleni:

Na jednom forumu, 2007. god., vođena je ovakva diskusija među subotarima:

Forumaš1: Ti ako to neverujes onda se zamisli. Procitaj celu knjigu pa onda donesi stav uz molitvu. Ovde su u knjizi jasno naglasene recenice tako kaze Bog i ovo nije moje misljenje. Ti ako to neverujes onda na cijoj si strani. Da nisi na strani onih koji su kroz celu istoriji ubijali i odbvacivali proroke.

To sto je papa umro je u sustina te velike prevare koju si ti isto progutao kao riba udicu. Jer Jovan Pavle II je ispunio svoj zadatak.

1. On je pokrenuo da se izglasa Nedeljni zakon i izdao poslanice DIES DOMINI i to je osnov na kome katolici guraju nedelju koju je 12.02.2005. uzdigla americka vlada.

2. Katolici sami kazu da je sadasnji papa samo prelazno resenje i da se ceka sledeci konacni.

3. To je najveca prevara TVa i savremene nauke da je Jovan Pavle II sklonjen i da ce se ponovo pojaviti kao izbavitelj sveta. O tome govori i Gospa iz Medjugorja ali ti u tome nisi upoznat. Recimo po evropi je sada velika kampanja da se Jovan Pavle II proglasi svetcem. Ima masa ljudi koja je primila isceljenje u njegovo ime. Demoni izlazeci iz tih ljudi govore nemolite se samo u njegovo ime. To je sve priprema za poslednju veliku prevaru a to je DA JE JOVAN PAVLE DRUGI ZIV I DA CE SE USKORO POJAVITI KAO IZBAVITELJ SVETA.

Forumaš2: Da li je Jovan Pavle bio zadnji papa?

Forumaš1: Nije ali bice jer je bio "mrtav i ponovo ce oziveti". To jest u prevodu bio je papa pa je sklonjen i ponovo ce se pojaviti da bude papa.

Prema tome jeste poslednji papa.

Ali bitno je da 17 glava ukazuje na njega kao na papu zver - progonioca koji ce pokrenuti nedeljni zakon i on je to vec ISPUNIO. Pokrenuo je DIES DOMINI i ispunio prorocanstvo da je zver koja ce to uraditi jer ima u imenu naziv Pavle kao onih 5 sto je palo i onaj 1 koji jeste i bio je 1 Pavle za malo kao sto je 33 dana ziveo Jovan Pavle I i jeste 7-mi koji je pokrenu poslednje dogadjaje na izglasavanju nedeljnog zakona i tu je ISPUNIO BIBLIJSKO PROROCANSTVO. I to se OSTVARILO

Forumaš1: Papa nije umro vec je sklonjen i nema potrebe da vaskrsava kad je ziv i sakriven.

Biblijom dokazite da nisu u pravu.

Samo napred braco ismejavaj te se. Tako su se ismejavali sa svim prorocima. Samo ispunjavajte ono sto su radili i oci prije vas. Bas vas gledam kako ste vredni u tom poslu. Tesko vama.

Forumaš3: Uh, kako bi se Katolici obradovali da cuju da je njihov omiljeni Papa ziv...

Forumaš1: Mislis da je problem sotoni da kontrolise klinicku smrt? Da iscenira sve da bi napravio veliku prevaru. Prevarivsi i izabrane. To je ta prevara sto ti mene kao sestra ubedjujes da je mrtav jer verujes svojim culima i osecanjima a ne Bibliji.
Sveto pismo u Otkrivenju 13 glavi kaze za njega da je imao ranu od oruzja (nas prevod maca) i ostao ziv. Otkrivenje 17 glava govori da je on taj koji ce postati zver i pokrenuti nedeljni zakon da je on 8 car i jeste od sedmorice.

I sta cemo verovati culima i osecanjima ili TAKO KAZE GOSPOD?

Forumaš4: Pa koliko dugo ?e taj papa još da živi? Pa on je bio skoro živi mrtvac još pre svoje "smrti". Koji dokaz vi imate da je on još živ, da li samo na osnovu vaših teorija i "proro?anstva" ili imate neke tajne informacije, koje mi obi?ni smrtnici nemamo?

Forumaš1: Samo na jedinom pravom dokazu Bibliji. A strpi se malo sve ce se razjasniti za ovih pola godine dok nepocnu dogadjaji da se odigravaju.

Forumaš2: Hajde sada, bolje da nam kazes zasto Jovan Pavle nije umro, zasto je vazno da on bude ziv? Cija prorocanstva on ispunjava? Biblijska ili .......?

Daklem, prijatelju, iznesi svoje argumente, ali samo Biblijske. Iznesi tacno zasto bi jedan adventista morao da veruje da papa Jovan Pavle II nije umro.

Forumaš4: Izvinjavam se što ja upadam u ovu vašu diskusiju, ali brat Feher je napisao svoju knjigu pre Papine smrti i upravo zbog toga se ne uklapa u zadnje doga?aje, ako bi se priznalo da je zaista umro, onda pada u vodu cela Feherova teologija. Iz njegove knjige sa 91. str. citiram:
"Veoma je zanimljivo zapaziti da poslednje tri pape po imenu Pavle koji su zamenili jedan drugog, na prestolu, u jednoj godini (1978) na divan nčin podupiru proročki redosled nabrajanja. "jedan jeste (Pavle VI), a drugi još nije došao i kad dođe za malo će ostati (Jovan Pavle I, vladao 33 dana)." "Zver koja beše i nije (Jovan Pavle II ne proganja ni trenutno, 2003. godine) i ona (zver) je osmi i jeste od sedmorice i u propast ide" jasno zaključujemo da će osmi postati papa progonilac i sa njim će biti završena istorija sveta jer će otići u propast."

"Znamo da će papska vlast otići u propast prilikom petog zla kada bude unšten presto zveri, dok će poslednji papa ostati živ sve do Hristovog drugog dolaska, a tada će i on doživeti uništenje. Mnogi stihovi u Svetom pismu govore o tom doga?aju"

Forumaš1: Evo to je jedan jasan dokaz sta Biblija kaze u 17 glavi Otkrivenja. Da on treba da bude taj koji ce svet da vodi u propast. Tu je otkriveno kako ce se i zvati a to je Pavle kao i 7 prethodnih. Ispunjeno je da je dobio ranu od oruzja i ostao ziv. Treba da jos bude ispunjeno da ce njega licno Isus ubiti prilikom dolaska.

Sve to pise lepo u otkrivenju samo treba da se cita i veruje.
Dosad se sve ispunjava. Jovan Pavle II je pokrenuo DIES DOMINI poslanicu (Dan Gospodnji) i to jos 1998g. Zatim je napisao jos jednu u kojoj je to sve ponovio u jos vecoj meri 2000g sa pretnjom progonstva i uskracivanja dobara onih sto su protiv njega. Zatim je uspeo da progura da pod njegovim pritiskom SAD izglasaju 12.02.2005. Nedeljni zakon. Sada je sklonjen sa svetske scene da bi kada se ponovo pojavi kao navodno vaskrsli od Boga svetac imao jos veci uticaj.

Forumaš2: Nije nikakav nedeljni zakon izglasan u SADu 12. Februara 2005. Ja tu zivim, pratim sve dogadjaje, i toga dana se nista tako nije desilo.

Dakle, sve ovo pada u vodu.

Forumaš1: To je tvoje misljenje. Da ti je stalo do istine ti bi tamo otisao i rekao dajte mi sta je toga dana izglasano.

NEDELJNI ZAKON JE IZGLASAN 12.02.2005.G
TO JE 100% TACNO. Od tada pocinju lanci 1260, 1290 i 1335 dana.

Postoje i amblemi koji to dokazuju o proslavi prve dve godisnjice nedelje 7.5.2006. i 6.5.2007. Zasto se slave u maju mesecu?

ZATO STO TRECA GODISNJICA PROSLAVE DANA DESET ZAPOVESTI TREBA DA BUDE BAS TACNO U VREME KADA I PRESTAJE VREME MILOSTI ZA OVAJ SVET I TO POCETKOM MAJA 2008 G.
A to i ukazuju i lanci 1260, 1290 i 1335.

Forumaš2: Sve sam ucinio sa svoje strane da pronadjem sta se desilo tog 12. Februara i nista nisam pronasao. A ni oni koji veruju da se nesto desilo, nista nisu mi pomogli jer ne mogu da mi daju nikakav dokaz osim njihove tvrdnje da se 100% desilo.
------------------------------------
Imajte na umu, kod ovakvih su školovani i doktorirali i svi subotari ovdje na forumu - tripo, Kainos, Jovan i Laodikeja.

:);)

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Kada bi Stvarnoslapa pitao o cemu se tu radi, ni sam ne bi znao.

A vidis, ja znam, i bio sam u kontaktu sa tim covekom koji je napisao dve knjige o tome o cemu pise Stvarnoslap.

Naravno, tu se radi o nekoj nezavisnoj grupi iz Sivca, za koju je Bog pokazao da ne radi u Bozje ime.

Adventisticka crkva se ogradila o ove pojedince.

Ali, misljenje Adventisticke crkve i nije toliko bitno, jer ona odbacuje i poruke koje Bog danas salje.

Nije bitno ni Stvarnoslapovo, Ni Miretovo, ni Tripovo.. ni misljenje bilo kog drugog.

Bitno je ono sto Bog otkrije.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Kada bi Stvarnoslapa pitao o cemu se tu radi, ni sam ne bi znao.

A vidis, ja znam, i bio sam u kontaktu sa tim covekom koji je napisao dve knjige o tome o cemu pise Stvarnoslap.

Vučić rekao ko hoće da ne radi nedeljom neka ide vani.

Opet si "proroče" omanuo za nedeljni zakon u Srbiji.

A ovo si izbegao.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Imajte na umu, kod ovakvih su školovani i doktorirali i svi subotari ovdje na forumu - tripo, Kainos, Jovan i Laodikeja.

Mileriti ostaju Mileriti...

Ps. I mi treba da dozvolimo da se takvi Hrišćanima predstavljaju? Da zavode ljude svojim bezumljima? Treba ih "tolerisati" i dozvoljavati im da svoje blasfemije i budalaštine prosipaju?

Ne, nego im treba na svakom mestu gde se pojave, dekonstruisati same osnove... A materijala za to hvala Bogu ima u ogromnim količinama. Sami ga u svojoj aroganciji još i produbljuju i povećavaju.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Vučić rekao ko hoće da ne radi nedeljom neka ide vani.

Opet si "proroče" omanuo za nedeljni zakon u Srbiji.

A ovo si izbegao.

Tripo, sve vise pokazujes da si potpuna zloca od coveka, jer ja sam ti na to vec odgovorio, a taj odgovor glasi "DA JA NISAM NIGDE NI NAPISAO DA CE U SVAKOM SLUCAJU BITI UVEDEN NEDELJNI ZAKON U SRBIJI, VEC DA JE TAJ ZAKON U RAZMATRANJU U VLADI" o cemu su pisale novine, bilo je u vestima, i to su potvrdili u predsednistvu, sto sam i licno slusao iz usta jednog ministra.

Sta je Vucic izjavio - to nema veze samnom, jer ja nisam ni napisao da ce se u svakom slucaju uvesti nedeljni zakon, vec si mi ti to lazno pripisao.

Dakle, i ti si se udruzio sa lazovima, i preuzeo si njihov Jezuitski sotonski duh.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Tripo, sve vise pokazujes da si potpuna zloca od coveka, jer ja sam ti na to vec odgovorio, a taj odgovor glasi "DA JA NISAM NIGDE NI NAPISAO DA CE U SVAKOM SLUCAJU BITI UVEDEN NEDELJNI ZAKON U SRBIJI, VEC DA JE TAJ ZAKON U RAZMATRANJU U VLADI"

to si sada rekao ako se ne ispuni onda si to tvrdio.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ti bi Tripo kao Adventista trebao da znas i veruje u uspostavljanje nedeljnog zakona na globalnom nivou, pa i u Srbiji.

Ja sam izneo informaciju da je predlog nedeljnog zakona u skupstinskom razmatranju, a da li ce biti uveden skoro ili ne, to je druga stvar.
Bio bi uveden sigurno po standardima Evropske unije i vavilona.
Ali, vreme za to je kratko, jer Hristos dolazi vrlo uskoro.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Ti bi Tripo kao Adventista trebao da znas i veruje u uspostavljanje nedeljnog zakona na globalnom nivou, pa u Srbiji.

Pa nema još u Srbiji. Dakle lagao si.

Svet, pa i republika Srbija su vec pogazili dve osnovne Bozanske ustanove koje je Bog uspostavio jos u raju, a to su brak i Subota, time sto su srusili ustanovu braka legalizujuci homoseksualizam, a Subotu uvodeci nedeljne zakone na globalnom nivou.

I nije legalizovan homoseks.

Natrag