Proricanje preko golova, minuta, rođenja i imena.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Stvarnoslap klanjatelj papi ne moze drugo nego da laze i izvrce tudje reci, inace ce dobiti packe od Jezuitskih agenata.

Dakle, Ellen White u citatu koji je prilozio - ne iznosi nikakvu djavolsku nauku, vec pise o dogadjajima iz 1844 godine, kada je Miler propovedao da tada dolazi Hristos, i da se zavrsava vreme milosti za svet.

Da je Stvarnoslap ikada stvarno proucavao bibliju, znao bi - da neposredno pre Hristovog drugog dolaska Isus zavrsava svoju posrednicku sluzbu u Svetinji u korist coveka, i da prestaje vreme milosti, kada se niko vise ne moze obratiti.

Miler je proucavajuci knjigu proroka Danila 8 i 9 poglavlje koja govore o ociscenju nebeske Svetinje nakon 2300 godina, koje dosezu do 1844 godine, pogresno razumeo pojam Svetinje, i zakljucio da se tu radi o ociscenju zemlje vatrom o Hristovom drugom dolasku, kada prestaje vreme milosti za svet, i Hristos dolazi po spasene.

Dakle, Stvarnoslapove lazi s njim u pogibao, ako ih ne odbaci i ne pokaje se, i ako ne odbaci laganje kao Jezuitsko satanski princip borbe protiv neistomisljenika.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Miler je proucavajuci knjigu proroka Danila 8 i 9 poglavlje koja govore o ociscenju nebeske Svetinje nakon 2300 godina, koje dosezu do 1844 godine, pogresno razumeo pojam Svetinje, i zakljucio da se tu radi o ociscenju zemlje vatrom o Hristovom drugom dolasku, kada prestaje vreme milosti za svet, i Hristos dolazi po spasene.

Nije on ništa krivo razumio. On je sve izvrsno čuo, samo što ga nije vodio Bog nego đavlina. Vi subotari ste preuzeli tu đavolsku rabotu nakon što ju je i sam Miller odbacio i proglasio potpunom zabludom i greškom.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Nije to bila nilakva zabluda niti greska, jer prorocanstvo Danila je potpuno ispravno, i doseze do 1844 godine - kada je odpocelo ociscenje nebeske Svetinje.

Milerova greska je samo u tome - sto je pogresno razumeo pojam Svetinje.

Sto je i Jovan prezviter jednom napomenuo "spoznaja Bozje istine i otkrivenja je progresivna" i ako covek u jednom trenutku nesto ne razume - Bog ce mu kad tad dati razumevanje.

To je upravo Bog ucinio.
Dao je Adventistima potpuno razumevanje ovog prorocanstva, jer su se molili da shvate u cemu je bila Milerova pogreska.
I Bog im je to dao.

Amin!

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Da, u tvojim Jezuitskim snovima u kojima te u svakom proganja djavo, mozda u obliku Djejsona Horna, ili Fredi Krugera.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ti vredjas sam sebe, a vredjas i druge, jer ti je to opsesija, a u tome sto pises nema I od istine.

A ko se okomio na koga, to svako moze da vidi.

I svaka izjava u kojoj napadas i Adventiste i Ellen White ti je 99, 99% lazna.

Onaj 0,1 % to su neke istinite tvrdnje koje imaju nesto istine, ali su zaodenute tvojom namernom pogresnom interpretacijom, sto opet spada u laz.

Tako da su ti sve izjave 100% lazne.

Nekako mi te dodje zao, jer ja imam Hriscanska osecanja prema ljudima, i volim ljude, i zao mi je kada cine zlo i drugima i sebi.

Ali, sam si moj brate kriv.

Ja ti zelim sto i svima, i sebi, a to je - spasenje, i vecni zivot u Bozjem carstvu slave, i to se podrazumeva, u ljubavi Hristovoj.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Hranjenje velikog EGA
Moje ime

I na kraju, pojedinost vezana za Numeričku - brojčanu vrednost mog imena Dragan Mićić, koje daje zbir 128.

D - 5 / R - 20 / A - 1 / G - 4 / A - 1 / N - 16

M - 15 / I - 10 / C - 23 / I - 10 / C - 23

= 128

- Od početka istražnog suda na nebu 1844 godine, do zaposlenja moje majke 1972 godine, koje je kao što sam napomenuo bitno odredilo dalji tok događaja - moje rođenje i životne prilike, prošlo je 128 godina.

Kao sto je gore navedeno, numerička - brojčana vrednost Imena Elen G Wajt napisano na Engleskom jeziku Ellen G White, takođe daje zbir 128.

Kao što možemo videti, Bog stavlja pečat Božanskog poslanstva i na ovaj način, kao što je to uvek i činio u biblijskoj istoriji, i otkriva ga onima koji znaju da prepoznaju njegove namere skrivene u proročkim datumima i brojevima.. Amin

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
I svaka izjava u kojoj napadas i Adventiste i Ellen White ti je 99, 99% lazna.

Onaj 0,1 % to su neke istinite tvrdnje koje imaju nesto istine, ali su zaodenute tvojom namernom pogresnom interpretacijom, sto opet spada u laz.

Tako da su ti sve izjave 100% lazne.

Okomi se ti i vrijeđaj one subotare - Instituciju, Kainosa, Jovana i tripu koji tvrde da vam je sektu đavlina preuzeo.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Misliš onu njezinu đavolsku nauku - kako je Isus 22. 10. 1844. prestao posredovati i spašavati grešnike? ;)

S braćom i sestrama, nakon što je prošlo vrijeme četrdeset i četvrte, ja sam vjerovala da se grešnici više ne mogu obratiti, ...... (Ellen White, Letter 24, 1874, cited in MR, vol. 8, p. 229.)

P.S. Zbog ove bogohulnosti đavlina ju je obilato nagradio. Prikupio je svojoj sluškinji gomilu klanjatelja, među kojima si ti jedan od najdrskijih.

Opet drma kurvu i to na više strana. Ono što si napisao je jadno i bedno.

1 str. za 100.000 str. i to nije kako treba. Dobio bi 0 u školi. Nije ni za 1.

Natrag